Assalamualaikum kepada semua pelawat ibu yang setia...
Sori sbb lama dah xhapdet blog yang usang ni..
Harap kwn2 semua x marah ibu ye....(-_-)..
Alhamdulillah...syukur kepada-NYA kerana ibu diberi kesihatan dan juga kekuatan dalam menempuh hidup ibu yang baru.....menjadi seorang guru....
Bukan hanya g pagi menagajar.....kul 1.45 balik....
Tp semasa pengajaran dan pembelajaran itu diterapkkan nilai-nilai murni kepada murid-murid.
Bukan sahaja nak murid yang kaya ilmu tp juga kaya dengan budi bahasa.
Sempena 15 Feb 2011....ibu nak mengucapkan............





Buat semua family, relatives, friends dan juga semua kawan pelawat blog ibu ni....yang beragama islam.
Moga kita dapat menghayati kisah rasul kita...Nabi Muhammad SAW dengan lebih mendalam.
Ok ibu stop cni dulu....kisah ibu kat sekolah nt ibu cte ek...
Bye.....wassalam....:)

Alhamdulillah.....ibu dah masuk sekolah tempat ibu praktikal.
Dah seminggu ibu dok sana.
Walaupun 'TERKUJAT' tp alhamdulillah ibu makin bleh adapt ngan sekolah.
Biasalah...baru2 kan...hehehe.
Sori sbb blog dah lama ber'SAWANG'.
Ari ni baru lah berpeluang nak 'KEMAS' blog ibu yang x hot ni...hehe.
Now, ibu still bercuti sbb sekolah cuti 1 week.
Ibu kat Kelantan balik tgk my lil tot yg makin hari makin cerdik perangainye...buat ibu makin rindu ngan gelagatnya...
Tp malam sok ibu dah nak balik KL....Tiket habis....:'(
So far kat Port Klang tu ok cuma masih terkial2 nak mencari kemudahan kat sn.
Harap semua makin ok dan masa makin cepat..hehe.
Xsabar nak hbskan praktikal ni.
Nak balik rehat ngan Anith plak kat umah.....(^_^).
Okla, stop here dulu.
To all my chinese frens.....wishing u...
"HAPPY NEW YEAR!!!"
and
GONG XI FA CAI
-
-
(^_^)