Kwn2 ada yang tgh mencari Supplemen??
Nak try Produk Shaklee??
Boleh tgk2 kat blog biz ibu ni ye....

BABY, Mama & Papa E-Store

atau

Page FB ibu: Baby, Mama & Papa E-Store

Pelbagai supplemen ada..
Untuk kecantikan, penyusuan, kehamilan, kesuburan, legakan sakit sendi, legakan gastrik, supplemen untuk kanak-kanak, kesihatan optimum dan banyak lg.....jemput datang ye....^_^

"Ibu adalah pengedar sah Shaklee.. no ID 889191 area Gerik, Pengkalan Hulu, Perak & Baling, Kedah serta online seluruh Semenanjung & Sabah/Sarawak. Jika anda seorg yg mementingkan kesihatan & kecantikan semulajadi pastinya anda memilih jenama Shaklee. Contact me at 013-9337697 jika anda perlukan vitamin utk penyusuan, kehamilan, kesihatan optimum, kesuburan, kecantikan, gout, sakit sendi, masalah mata, migrain, gastrik, immune booster, kurangkan berat badan, naikkan berat badan, kesihatan wanita & banyak lg..sy sedia membantu dengan konsultasi khas dari ibu...^_^"
Arini balik lambat lg...
Ada program Penyerahan Bantuan Persolahan RM100 kat semua pelajar & ibu bapa.
Mcm2 ada..kelam kabut...seram sejuk....semua ada...main dgn duit tu..hihi
Alhamdulillah semua berjalan lancar.
Balik trus amik kakak then rehat.
Ce tgk sampul....comel kan??
Ok mata dah ngantuk..
Malam ni Malam Tahajjud Cinta....
Nak bgn awal esok....take cr...^_^




























As salam semua!!
Sori dah lama sangat blog tak berupdated...ekoran terlampau bz..hihi
Dah masuk 22 Januari 2013.
Harap belum terlambat untuk ucap Happy New Year to all of u...(xkira wpun dah terlambat..hihi)
Updated untuk tahun 2013:
  • Kakak dah masuk sekolah.
  • Ibu makin banyak tugasan di sekolah...standard dah pengang mcm2 jawatan sebab mmg disekolah semua guru perlu ada jawatan...juga tetap dengan titile Guru Kelas...hihi.
  • Masih berjauhan dengan abah...xpe bln 4 nt try lg....hehe 
  • Ibu aktif on9 biz dirumah....^_^
Ok tu je setakat ni updated terkini. AZAM BARU?? Ada....harap tahun ni semua AZAM BARU tercapai...amin. Ok ibu stop dulu....nak g siap2 ke sek dah....bye...^_^