Thursday, December 15, 2016

Mee Bandung Ori Muar

Assalamualaikum....
Salam hari khamis buat semua pembaca.
Harap semua sihat ye....☺

Ok nak share ni antara tempat femes dekat Muar kalau nak makan
Opkoslah Mee Bandung Muar Ori...hihi

Semasa perjalanan pulang JB-KL
Encik suami tanya nak makan Mee Bandung Muar tak?
Marsha ni kalau bab makan ni jangan tanya
Dah memang food hunter kan...hihi
Lagipun memang dah lama teringin
Tiap kali g JB memang bersungut
Tapi kekadang tu dah lepas Muar baru teringat...hihihi

So kami exit Muar then menuju ke destinasi.
Cari location dalam google & blog rakan-rakan blogger lain
Pastu kita waze....hihihi
Waze je Dataran Tanjung Emas insyaAllah sampai.
Kedainya dalam medan selera ni


Sampai dalam petang terus menuju ke gerai yang dimaksudkan iaitu gerai No 9 Abu Bakar B Hanifah.


Bila tengok menu terus order Mee Bandung Ayam.
Ni la Mee Bandung Muar yang meniti dibibir semua orang...hihi
Jom makan.....



Harganya boleh tahan rm5 sepinggan
Memang ok harga dengan kuantiti
Sedap & pekat.
Buat yang menggemari makanan laut memang best ni ☺☺☺
Jadi buat yg nak cuba jom cuba ye ☺☺


Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2017

4 comments:

  1. Hi marsha :)

    Siqah menantu orang Muar tapi tak pernah makan rasanya kat sini. Bolehlah cuba nanti kalau balik kg.. hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...