Tanya SATU soalan.....😍😍😍

/
9 Comments
Assalamualaikum WBT

Selamat petang semua....😊😊😊
Buat apa tu?
Tengah tea time ke?
Marsha tengah tunggu encik husben balik kerja.
So amik kesempatan untuk blogging jap...hihi

Hmmmm 3 hari lagi nak masuk 2017
Pejam celik pejam celik
Kejap je masa berlalu
Akan merindui 2016
Dan akan tempuhi 2017 dengan tabah
InsyaAllah.....Aamin.

Bak kata kawan-kawan BU
Jom kita audit diri
Jadi sempena beberapa hari 2016 berlabuh
Marsha bagi peluang untuk korang
Peluang apa tu???
Haaaaa......

Marsha bagi korang tanya SATU soalan
SATU soalan je tau
InsyaAllah Marsha akan cuba jawab
Mana tau kita boleb berkenalan bagi yang belum kenal Marsha secara personal

Jommmmm....masuk 1 Jan 2017 dah tak valid ye....hihihi




Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

9 comments:

  1. macam mana boleh dapat idea untuk kak marsha berblogging dan apa perubahan yang ingin dilakukan pada tahun hadapan untuk menambahbaikkan blog?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq arz atas soalan tu..
      Okey akak mula berblogging masa 2009 masa tu masih belum bekerja dan sebagai fulltime housewife. Akak mula blogging bila akak baca blog blog blogger lain dan akak ni minat tulis diari. dari situ akak mula belajar blogging sendiri tanpa bantuan sesiapa hanya gugel je pembantu akak selama ni.

      Perubahan tahun hadapan yang akak ingin buat ialah menjadikan blog ni sebagai pusat sehenti maklumat mengikut niche akak iaitu parenting dan cuba untuk konsisten blogging.

      Doakan akak ye...hihihi

      Delete
    2. Oh ya niche parenting tapi akan selit juga niche kecantikan...hihihi

      Delete
  2. hurm, nak tanya apa yer..emm..
    kak marsha punya azam tahun depan ada yer? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azam tahun baru ni nak jadi lebih baik dari 2016...Aamin

      Delete
  3. nk tnya,

    mcm mana boleh terjebak ada blog?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terjebak dengan blog ni bila join ibu ibu yang bercloth diapers. Lepas tu akak ni suka tulis diari...so terhasil lah seketul blog ini...hihi

      Delete
  4. Replies
    1. Best zumal sbb leh dapat kenalan seluruh pelusuk negeri, negara & dunia...☺☺

      Delete