Assalamualaikum....kwn kwn semua sihat ke?
Maaf lama tak updated.
Dah hampir 2 bulan kot kan.
Nak publish tp gambar tak transfer.
Jd ter gantung gantung dah keje nak updated blog.
Tambahan 2 minggu lepas ada ujian 1.
Jadi quite busy sikit.
Jangan marah tau...I'm back....hihihi

Ok ni nak cerita tentang MAPS.
Ala taman tema yang akan dibuka bulan 6 ni di Meru, Ipoh, Perak.
Nampak mcm ala Universal Studio.
Macam excited je.
Tiket pun dah beli....beli annual pass lagi.
Yang lebih spesel rezeki dapat beli annual pass utk org Perak.
Alhamdulillah sgt.

Masa beli tu tgh promotion.
Dorang buat promotion utk harga tiket.
Ni dia promotion nya....


Jadi masa nak beli tu kan buy 3 free 1.
Kami bertiga je pun.
Jadi combine dengan famili lain yg perlukan lg 1 tiket.
Alhamdulillah Allah permudahkan...syukur :)
So lepas bayar kami diberikan tiket sementara dan akan buat pada 1 Mac keatas.
Kad sebenar ala ala ic ada gambar tau....hihihi
Ni kad sementara....


Tu 3 tiket dah dalam genggaman....hihihi
Kata dorang boleh masuk hari-hari tapi limit sehari skali je.
Oklah kan dari limit beberapa kali je....hihihi

Ni muka happy kami....hihihi


Nt kita sambung ye....:)

Marsha 
Shaklee Mama 
Master Coordinator 2016