LANAFIRA.COM Butik Muslimah Online Trend Terkini

/
32 Comments


LANAFIRA.COM Butik Muslimah Online Trend Terkini



Assalamualaikum...


Salam petang semua buat readers marshaliza.com
Arini Marsha nak share satu butik muslimah online yang tengah trending sekarang ni iaitu


Sesuai dengan tema Lanafira.com sendiri iaitu:

TRENDY, AFFORDABLE, QUALITY




"We are a passion-driven company with a mission to create stylish yet affordable clothing without comprising quality.

Our focus is on women and Muslimah clothing which includes long dress, baju kurung, jubah, tops, skirt, scarves and tudung."




Lanafira – A Style for Every Story

Are you looking for stylish, beautifully designed clothing and apparel for today’s Muslim woman? Do you want a Muslimah online boutique that values you as a customer and carries a wide selection of trendy looks? Shop with Lanafira today and see what we have in store for you. Lanafira specializes in high quality Muslimah dress online and offers our customers a true boutique setting with representatives standing by to answer questions and ensure 100% customer satisfaction. If you want the best Malaysia fashion online, choose Lanafira and experience the quality difference for yourself.


LANAFIRA.COM adalah antara butik muslimah online yang menawarkan beberapa pilihan pakaian muslimah yang trendy pada masa kini seiring dengan era terkini.
Ia tampil dengan pelbagai koleksi seperti Long Dress, Peplum, Kebaya, Baju Kurung dan pelbagai variasi skirt dan tops yang menjadi pilihan masa kini.
Bagi yang berminat dengan fesyen terkini dan tampil dengan lebih sopan tapi trendy pasti memilih Lanafira sebagai koleksi.
Antara pelbagai variasi yang boleh digayakan seiring dengan fesyen terkini.


Ok jom kita tengok lebih jelas antara koleksi-koleksi terhangat Lanafira.com ini..

Kebaya Alana

Mellisa Long Dress

Sofea Modern Peplum



Cantik dan trendy kan koleksi Lanafira ni?
Marsha pun tergoda dan nampaknya kejap lagi kena sign up lah untuk dapatkan newsletter tentang koleksi terkini.
Ini kerana banyak yang Marsha tengok dah SOLD OUT...nangis bucu katil la nanti Marsha...hihi.
Nampaknya lagi senanglah Marsha nak dapatkan koleksi terkini tanpa keluar rumah.
Hanya klik-bayar-tunggu je koleksi terkini pakaian muslimah Lanafira sampai depan pintu rumah.
Sangat memudahkan.

Ok kat sini Marsha nak kongsikan sedikit tips yang Marsha dapat dari blog Lanafira.com sendiri iaitu :

Tips mengetahui jenis fabrik


  • Panas atau sejuk
  • Lembut atau kasar
  • Jarang atau tebal
  • Ketat atau longgar
  • Serap peluh atau tidak
  • Mudah berkedut atau tidak berkedut
  • Meregang atau tidak
  • Mudah dibasuh atau memerlukan penjagaan khas
  • Mudah koyak atau tahan lasak
  • Sensitif dengan kulit anda atau tidak
  • Dan banyak lagi…
Kalau nak beberapa tips fesyen terkini lagi boleh ke SINI



Sebelum melakukan pembelian, anda perlu mengetahui jenis fabrik bagi pakaian tersebut kerana ia menentukan ciri-ciri seperti: –
Maklumat ini penting kerana setiap pakaian hendaklah bersesuaian dengan fungsi seperti majlis yang ingin dihadiri.
Sekiranya jenis fabrik tidak dinyatakan, anda hendaklah menghubungi pihak butik muslimah online bagi mendapatkan maklumat lanjut.
Jadi jika berminat untuk dapatkan koleksi terkini boleh buat sign up atau log in (bagi yang dah ada akaun) dan buat pembelian di butik online LANAFIRA.COM

Ok untuk maklumat lanjut tentang koleksi terhangat pakaian muslimah dari butik muslimah online LANAFIRA.COM boleh melalui maklumat di bawah:

Website :

www.lanafira.com

Instagram:

@lanafiraofficial

FB Page:



Ni bukan masa nak berfikir lagi....jadi jom terjah LANAFIRA.COM jom!!

Marsha 

Part Time Blogger 
Review Product & Place Blogger 
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

32 comments:

  1. Wah... cantik2 semua baju yg ada dalam website ni..

    ReplyDelete
  2. Wow..byk pilihan design terkini..wrna pun menarik

    ReplyDelete
  3. Wow..byk pilihan design terkini..wrna pun menarik

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantik belaka. Tiba-tiba mood shopping baju ter-activated lepas tengok huhuhu.... saya singgah dan follow blog. :)

    ReplyDelete
  5. shopping lagi nmpknya ni..haha!

    ReplyDelete
  6. menggoda jiwa raga betoi laman web nie hehehe

    ReplyDelete
  7. OMG!!!Nape design dan corak baju baju nih cantikkkkk sangat....

    ReplyDelete
  8. Banyak baju cantik2 kt situ ... Geramnyaaa

    ReplyDelete
  9. wah..banyak pilihan yang menarik ni..

    ReplyDelete
  10. Cantik, baju nampak menarik semua...

    ReplyDelete
  11. wahhhhh cantik² baju kat sinilah.

    ReplyDelete
  12. Wow banyak design terkini dan sesuai untuk wanita muslimah yang berkerjaya..

    ReplyDelete
  13. Design memang cantik dan ikut trend sekarang. Warna pon cantik .

    ReplyDelete
  14. wah.. ramainya buat review portal ni! memang pakaiannya pun cantik-cantik. trendy juga. nak memilih ni mesti rambang mata.

    ReplyDelete
  15. Cantik-cantik design dia.. Ramai lah yang review..

    ReplyDelete
  16. suka tgk long dress dia yang beropol ropol kat bawah tu.. color dia pon just nice kan??

    ReplyDelete
  17. Menarik jugak baju-baju dari lanafira ni. Suka baju peplum tu.

    ReplyDelete
  18. target nak beli jugak baju kat Lanafira ni, cantik baju dia

    ReplyDelete
  19. Cantik2 design dia..bolehlah nanti beli belah kat sini

    ReplyDelete
  20. Dah usyar butik lanafira ni..best..cantik baju2 muslimah dia..style & fashionable gitu...

    ReplyDelete
  21. Ok..Lanafira bakal mendapat pelanggan baru tak lama le..hehehe. Memang cantik2 design dia dan harga pun berbaloi. Tq for sharing

    ReplyDelete
  22. best kan skarang semua mudah.. shopping pun online ja..

    ReplyDelete
  23. wakkkk, bila nak belanja kita ni,hihi..... suka koleksi baju dorang tu, cantik!

    ReplyDelete
  24. baju cantik2 tp size kita xde wak...huhuhu..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)