Jonlivia Hotpants| Hotpants Untuk Wanita Aktif dan Kasual

/
27 Comments

Jonlivia Hotpants| Hotpants Untuk Wanita Aktif dan Kasual


Assalamualaikum


Sekarang ni gym banyak menapak di Malaysia ni ekoran dari ramai rakyat Malaysia mula menyedari kesan bersenam dan aktif mengamalkannya untuk kehidupan yang aktif dan sihat.
Untuk bersenam kita memerlukan outfit yang sesuai, betul tak?
Kalau tak sesuai ia akan menganggu proses senaman dan tidak selesa.
Jadi bila tak selesa tu mula lah semangat jadi hanga-hangat tahi ayam...betul tak?

Ok, hari ni Marsha nak share satu jenis seluar untuk wanita yang aktif dan suka bersenam.
Bila dengar Hotpants atau seluar panas mesti terbayang seluar pendek yang nipis dan bila berpeluh akan membuatkan si pemakai tidak selesa.
Kemudian Marsha terus terbayang seluar yang panas dan kurang selesa dan hanya guna ketika bersenam sahaja.
Ok tanggapan itu salah sama sekali bila Marsha dikenalkan dengan Jonlivia Active Hotpants S5+.

Tengoklah nampak selesa kan Marsha pakai


Ia didatangkan dengan versi seluar panjang iaitu Jonlivia Active Hotpants S5+ yang sangat kasual sehingga kita dapat pakai ke mana-mana yang kita suka termasuk ke mall atau pun kedai mamak dan tak semestinya ke gym sahaja.
Selari dengan konsep Jonlivia iaitu Style, Performance and You , seluar panas atau Hotpants ni sangat berkualiti dan bermutu tinggi sesuai dengan harganya.
Materialnya 100% dibuat dari Genuine Neoprene yang membantu si pemakai membakar lemak tiga kali ganda dari jenama lain ketika memakainya.


Rekaan Jonlivia Hotpants Berkualiti

Jonlivia Active Hotpants S5+

Apa yang istimewa Jonlivia Active Hotpants S5+ ini dari jenama lain ialah ia terdiri dari 4 lapisan fabrik yang berkualiti tinggi.
Ia membantu si pemakai membakar lemak secara efektif walau dalam keadaan yang santai dan selesa.
Lapisan fabrik yang digunakan dalam pembuatan Jonlivia Active Hotpants S5+ ini bukan sahaja memanaskan dan membakar lemak degil tapi menyerap cecair dengan sendirinya.

4 Lapisan Fabrik Jonlivia Active Hotpants S5+ untuk Kesan Maksimum dan Keselesaan


Selain itu juga, Jonlivia Active Hotpants S5+ ini mempunyai strap pada bahagian bawah, double layer dan tidak mudah koyak. Jom kita layan video betapa fleksibelnya Jonlivia Active Hotpants S5+ ni.



Paling best Jonlivia Active Hotpants S5+ mempunyai double waist level yang boleh ditarik sehingga bahagian perut kita. Perut terus jad flat okey!!
Memang sangat sesuai untuk Marsha yang baru lepas bersalin ni mengempiskan perut dan menganjalkan otot perut kembali setelah strech selama 9 bulan 10 hari.
Ada peluang dapatkan bentuk badan dan berat sebelum bersalin ni....hihi

Double Waist Level


Antara ciri unik terbaru yang telah di upgrade untuk Jonlivia Active Hotpants S5+ ini ialah poket kecil yang ada di bahagian dalam.
Jadi semasa memakainya kita boleh letakkan barang berharga tanpa diketahui orang lain seperti poket rahsia gitu...hihi

Poket 'rahsia' yang direka khas untuk kemudahan


Bila Marsha memakai Jonlivia Active Hotpants S5+


First time Marsha memakai Jonlivia Active Hotpants S5+ ketika membuat senaman aerobik di rumah.
Rasa sangat selesa dan tidak melekit dan tak perasan pun Marsha berpeluh.
Masa tu just pakai untuk setengah jam sahaja.
Bila buka seluar baru rasa anggota badan berpeluh tetapi tak rasa langsung peluh tu.
Lepas tu tak rasa ketat langsung dan sangat selesa.
Jadi Marsha bebas melakukan beberapa posisi aerobik tanpa risau akan terkoyak.
Biasalah aksi aerobik pun ada yang menggunakan banyak posisi kan.
Tapi memang rasa sihat selepas lemak-lemak yang ada dibakar oleh Jonlivia Active Hotpants S5+ ni.
Main bola dengan anak pun boleh pakai Jonlivia Active Hotpants S5+ ni tau tak perlu pakai nak ke gym sahaja.

Jom main bola jom!!
Nak teman anak-anak main kat taman pun Marsha pakai Jonlivia Active Hotpants S5+ ni.
Sambil beriadah bersama anak-anak dalam masa yang sama boleh burn lemak-lemak degil.
Anak-anak happy ibu dapat luangkan masa untuk mereka.
Ibu pula happy boleh burn lemak dalam masa yang sama....best kan???

Sambil teman anak-anak main kita burn kalori ya!!


Tak habis di situ sahaja, Marsha juga memakai Jonlivia Active Hotpants S5+ ketika ke Econsave dekat rumah untuk membeli barang basah dan kering untuk stok dapur.
Walaupun di tempat yang berhawa dingin peluh tetap keluar menunjukkan lemak dibakar dan yang bestnya tiada kesan basah akibat peluh kerana sudah diserap oleh Jonlivia Active Hotpants S5+ sendiri.
Jadi orang lain tak perasan Marsha tengah membakar lemak degil sambil membeli barang dapur...hihihi.

Jom kita beli belah barang dapur dengan Jonlivia Active Hotpants S5+


Bagi Marsha Jonlivia Active Hotpants S5+ sangat berbaloi untuk dimiliki bukan kerana harganya tetapi kerana kualitinya yang sangat memuaskan hati.
Ramai rakan-rakan dah mencuba Jonlivia Active Hotpants S5+ ni dan feedbacknya sangat positif.
Tak rugi jika anda mencuba Jonlivia Active Hotpants S5+ ini.

Berminat untuk Dapatkan Jonlivia Active Hotpants S5+ ni?


Boleh dapatkan Jonlivia Active Hotpants S5+ di laman web rasmi JONLIVIA.COM

Sekarang ni ada sale tau untuk Jonlivia Active Hotpants S5+ ni boleh terjah sekarang grab sebelum terlambat.

Selain itu juga boleh kunjungi media sosial Jonlivia untuk sebarang promosi dan pertanyaan

Facebook : Jonlivia
Instagram: @Jonlivia






Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

27 comments:

  1. nice, nampak mcm selesa sgt.

    ReplyDelete
  2. wah best lah....nampak selesa sangat..sesuai pakai untuk riadah petang2 kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang selesa sangat dan sesuai untuk riadah ringan sekalipun

      Delete
  3. Nampak menarik juga seluar tue... Tapi kita jarang exercise dekat luar rumah... just sarung kain je, if terdatang mood malas, terus terlentang depan tv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh buat sit up tu..Jonlivia pun keluarkan tshirt workout tau

      Delete
  4. hahaha ada hotpants untuk lelaki? haha nowadays lelaki nak kurus jugak kan.

    McD Storytelling Contest 2017

    ReplyDelete
  5. Waaa nampak best sangat hotpants ni. Kena ada satu ni sebab lemak-lemak dah mula menempek kat peha ni.

    ReplyDelete
  6. Untuk alternatif celana olahraga bisa nih, hot pants memang efektif buat apa saja.

    ReplyDelete
  7. Zumal pun patut cari seluar untuk lelaki satu...

    ReplyDelete
  8. Bagus teknologi seluar ni kan. memang terbaiklah. mesti sejuk je bila pakai seluar ni..boleh kurus jugak. Ada sale eh? nak kena terjah lah.

    ReplyDelete
  9. boleh lihat kebagusan seluar hot paints ni
    mesti grab sbb banyak manfaatnya. selain berbasikal
    kita buang lemak yg ada.. tq for sharing

    ReplyDelete
  10. Baguslah seluar ni. Duduk diam saja pun boleh bakar lemak. Yang penting selesa dan tak ketat masa lakukan aktiviti.

    ReplyDelete
  11. nampak selesa sangat. boleh buat perut flat ye wah best best

    ReplyDelete
  12. Nampak selesa dipakai untuk aktiviti lasak. Nice!

    ReplyDelete
  13. Pernah baca review pasal Jonlivia ni jgak. Tak ingat blogger mana. Tapi serius selesa sangat kan. Sesuai untuk bersukan yang berpeluh2 tu.

    ReplyDelete
  14. Wah macam best je seluar tu. Nampak selesa dipakai. Boleh grab satu ni.

    ReplyDelete
  15. Suka akak hot pants tu, kalau pakai agak2 boleh jadi macam model tu ke hehehe, teringin pulak

    ReplyDelete
  16. Jenis dryfit ni kan? Kalau berpeluh cpt kering. Sesuai utk aktiviti luar n cuaca panas lit lit skrg ni

    ReplyDelete
  17. Bestnya kalau dapat satu hot pants ni, sure hilang lemak2 tepu sis ni kan? hehehe.

    ReplyDelete
  18. Annur pernah beli 2 brand hotpants lebih kurang macam ni la. Tapi pakai sekejap je daha merah-merah kulit dan gatal..hahaha. Agaknye sebab beli yang cap ayam je kot. Sebabtu naik alergy reactions.
    Rasa nak try test jonvilia pulak lah.

    ReplyDelete
  19. memang berkesan ye pakai seluar dari jonvilia ni? teruja plak nak try.. anyway thanks for sharing.. jom sihat dan kurus..hehehe..

    ReplyDelete
  20. Nampak selesa n simple pula.. Boleh guna pada bila-bila masa lg, tpi sis suka guna hotpant waktu bersenam. Tak pernah lagi cuba pakai jenama ni, ada masa nanti sis nak try pakai juga hihi

    ReplyDelete
  21. waa.. bestnya !! memang kena ada 1 ni.. buat pengganti kain dalam pun okay.. sambil renyah dengan jubah / baju kurung.. sambil boleh kuruskan kaki.. hee~

    ReplyDelete
  22. Kak, memang selesa kan pants ni.. zaza pun ada satu :D

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)