1st Day Goin to Faculty..(^_^)

1st Day Goin to Faculty..(^_^)

Ari ni agak penat gak sbb aku kuar g fakulti with hubby n my daughter agak lama... campur ngan jenjalan n shopping. ..hehehe. Kul 12 tghr td kami kuar dr umah…
Alhamdulillah...da selamat sampai KL..(^_^)

Alhamdulillah...da selamat sampai KL..(^_^)

Fuhh...penat betul malam ni. Tp aku gagahkan diri updated blog dulu..hehehe. Skrg aku dah sampai KL. Skrg aku kat Taman Desa Baiduri, Cheras.. umah pak tam ku…

Overdue Date..hehehehhhh

Alamak...ter'overdue' date la nak g KL. Patutnya time ni aku dah sampai KL tp masih kat Kroh lg...:). Ape kesnya ni??? Haaa..mcmni ceriteranya...smlm a…
Huhuhuhu...:(..1 Day Left....

Huhuhuhu...:(..1 Day Left....

Tggl sehari lg aku kat Perak before ke UPM smbung study....:( Sedih rasa...terpaksa jauh dari abg.. Lebih sedih lg puasa taun ni pun xleh puasa full skali ng…

Anith got new cutie n SEXY pink roses dress..(^_^)

Salam... Waaahhh....rilek jap... Actually sbnrnya aku tgh key in data projek. Ni aku REST jap sbb mata pun dah pedih...huhu. Hmmm....Anith dapat bj baru...dre…
Malasnyer!!!!

Malasnyer!!!!

Em malasnye rasa.... Kul 2 am..tp aku blum tido lg. Mata dah pedih tp aku tahan untuk aku updated blog. Sebenarnya aku br jek abis key in data. Tp banyak lg …

HaPpY FaThErS Day!!!!!...(^_^)

Sowi................. Dah hampir 2 hr aku x update blog. Bkn ape, tghr smlm aku balik umah mak mentua kat Kulim. Balik2 dapat makan durian. Bnyk tol aku make …
Durian...durian..(^_^)

Durian...durian..(^_^)

Dah kul 5 ptg.... Waahh.....xsabar2 nak tggu abg balik bwk durian...hehehe. Dah seminggu xmkn durian....teringin plak nak mkn. Sementara tggu hubby ku balik,…
Boring.....huhuhu

Boring.....huhuhu

Salam... Jam dah menunjukkan kul 12 tgh mlm tepat tp mataku xngantuk lg. So, aku bka blog n UPDATE la kan...hehehe. Hubby aku biasa la tgh wat report audit …
Meniarap...Anith dah meniarap 2nd version..(^_^)

Meniarap...Anith dah meniarap 2nd version..(^_^)

Smlm aku xsempat nak updated blog sbb smlm aku ikut hubby ke Ipoh. Hubby aku ada keje kat sana. So aku ikut sambil2 temankan hubby n bwk Anith jenjalan. Seles…
Meniarap...Anith dah meniarap..(^_^)

Meniarap...Anith dah meniarap..(^_^)

Bahagia ku rasa bila Anith dah mula pandai meniarap..Nak tau, 3 hari lps aku ke dapur nak masak. Before that, aku ltk Anith kat depan TV atas toto. Pastu bila …
Hari yg agak kelam kabut...hehehe..(^_^)

Hari yg agak kelam kabut...hehehe..(^_^)

Haaa....nak tau knp tajuk kat atas camtu? Sbnrnye camni, ptg smlm aku dapat sms dr Job Malaysia yg aku dijemput ke interview jawatan Pegawai Skim Perkhidmatan …

Gi Jenjalan @ NOKIA 5800 Express Music

Salam.. Hi...smlm aku xsempat nak update blog. Family aku sampai isnin kul 1930 pm. So smlm aku g jenjalan kat sg petani umah pak ngah ku. Dalam kul 4 kami ke…
Mmmmm.....

Mmmmm.....

Boringnyer...... Abg x blik lg n my little gurl pun tdo. So, utk hilangkan boring aku update blog sambil tgk cte Jane Doe kat Hallmark Channel (ASTRO). My hub…
Kembung...kembung..cian anith..:(

Kembung...kembung..cian anith..:(

Aku baru lps tidokan Anith balik. Malam ni Anith asyik terjaga jek. Dia dah tdo kul 10 td lg tp smpai skrg kdg2 merengek. Risau jgk dkt ank kesayangnku ni. 3,4…
7 June 2009 @ 1845 pm

7 June 2009 @ 1845 pm

Salam... Jam menunjukkan dah kul 6.45 ptg. Aku boring,so aku updated blog...(^_^). Tinggal aku ngan Anith je kat umah. Hubbyku dah lama kuar main bola..tu ex…

My Parents, Brother's n Sister's

Salam... Windu rsnya kat family aku....tp xpe,isnin ni abah, ma n adik2 ku nak dtg. Windu kat cucu..(^_^). Aku n hubby xsempat balik lg sbb hubby ku bz. Okla…

NIA Latest @ Vacation at Penang

Baru2 ni hubby,aku,NIA n my famili g melawat Penang. Dah lama xg jenjalan kat Penang..Bnyk tempat yg kami pegi. Ni gambar2 ms kat Penang. Ni gambar NIA yg late…
Hepinyer!!!! Abg Blikan Broandband..(^_^)

Hepinyer!!!! Abg Blikan Broandband..(^_^)

Salam... Dah 4 hr aku x update blog. Ralit layan facebook n friendster..hehehe. Hepinyer rasa sbb 30/05 ri tu aku,hubby n NIA kuar g cari susu NIA kat Sg Petan…
1st June!!!!

1st June!!!!

Salam...Hi everyone!!!! Ari ni 1st June dan bulan ni amat bermakna kpd hubby ku sbb bln ni adalah FATHER'S DAY. Aku ingat nak wat suprise kat hubby tp xtau…

Subscribe Us