Selamat Sampai

Alhamdulillah.... Ibu, Abah & Anith dah selamat sampai umah. Perjalanan kami dari Kulim alhamdulillah lancar....(^_^). Banyak ibu nak cite ni. Tp tggu next…

Award Again...(^_^)

Hye..........!!!!! Ibu dapat award lagi.....(^_^). Thanks a lot to AIN sebab sudi bg ibu award ni....(^_^). Ibu nak panjangkan award ni kepada........... - -…

Fenin....Fenin...

Adeh...ibu tgh fenin dgn tesis ibu ni. Bila la nak siap....huhuhu Kwn ibu dah siap dah cuma tgh edit2 je. Huhuhu.....moga semangat ibu nak writing kembali …

Vote Anith!!!!

Kwn2....ibu nak mintak tolong. Ibu ade masuk Pertandingan Bayi Bulan Ini di Facebook Pa&Ma. Kalau kwn2 tgk & mahu vote Anith, nt klik SINI @ gambar di…

Mari Belajar A to Z

Jom kita belajar A-Z bersama Anith...(^_^). Sebenarnya dah lama ibu cari poster Alphabet ni sbb nak bg Anith tgk hari2 n blaja. Ini adalah satu pendedahan dr…

En Ben Terjah Lagi...(^_^)

1stly ibu nak ucapkan sgt2 berterimakasih kpd En Ben sbb sudi terjah lg blog ibu yang xseberapa ni. Kerana Segmen Jelajah Blog yang En Ben buat, skrg ibu d…

Ala....Rugi!!!..huhuhu...

Rugi..........huhuhu....Nape?? Tgk kat bwh... - - - - - Ye...ibu dapat Tiket Free movie "PRINCE OF PERSIA" dari Nuffnang. Tp ibu xdapat nak join sb…

Interview DPLI

# Credit to en google...:) Sori................. Sbb ibu xberkesempatan langsung nak hapdet blog smlm. Sbb ibu kalut ready nak ke interview pagi smlm...ready?…

Photoshoot Picas!!!

Wee...ibu baru lps tgk AF8....Pemenangnya??? Kali ni rezeki Shahir AF8....tahniah untuk Shahir....moga akan success selalu ye. Ok kali ni ibu bukan nak story …

Dating Lagik.....(^_*)

Ibu dating lagi ngan abah.....cian Anith asik kene tinggal je. Tp sebenarnya bukan ibu xnak bwk anak ibu ni. Sbb Tok Abah & Tok Ma nya xbagi bwk.... na…
YouthSays.com

YouthSays.com

Bila baca entry sebelum ni, mesti kwn2 ragu2 lagi kan ngan YouthSays.com ni? Jd, dlm entry ni ibu revealkan ape tu YouthSays.com. What is Youthsays.com…

YouthSays & YOUTH '10

Jom kwn2 kita ke YOUTH '10 kat PWTC pada 28-30 Mei ini. YOUTH '10 ini adalah anjuran YouthSays iaitu satu pertubuhan untuk suara para belia. Jom kit…

Sekentut

Ni adalah nama pokok. Ade ke pokok nama SEKENTUT??? Klakar kan??? Jwpn ibu mmg ade dan ia amatttttttttttt...busuk..hehehe. Namun begitu, dengan nama yang agak …

JELAJAH BLOG VERSI 4.0 BEN ASHAARI

Hari ni ibu join lagi jelajah blog En Ben versi baru punya....versi 4.0. Hope En Ben sudi terjah lagi ye....(^_^) Syarat2 nya ialah: 1. Header BEN ASHAARI B…

3 bulan sudah

# separuh dari koleksi CD Anith VS # Disposable diapers....ihsan en google..:) Kira2 dah 3 bulan Anith ber 'CD' aka Cloth Diaper. Alhamdulil…

I Love Your Blog Award

Cantik kan??? Award ni ibu terima dari Lynn. Thanks dear.........comel tau....(^_^). So ibu nak bagi award ni kat blog2 pilihan ibu. Sapa yang kena?? Jeng...j…

Tips letak Comment & Link

Salam pagi semua........ Pagi ni ibu nak share ngan kwn2 cara tinggalkan komen dan link yang senang terutamanya kepada yang suka join contest mcm ibu ni...hehe…

SELAMAT HARI GURU (16 Mei 2010)

# Gambar pinjam en google..hehe 16 Mei .... Adalah hari yang bermakna buat insan yang bergelar GURU. GURU ibarat lilin yang membakar diri sendiri untuk men…

Kwn2 tlg VOTE ibu ye....(^_^)

Yuhuu!!! Kwn2....hope feel free vote ibu dlm peraduan 'BOH' 1Ummph 1Smile 1Malaysia. Kalau rezeki menang...RM 10,000 akan diberikan kepada pertubuhan…

Doakan ibu ye...(^_^)

# Gambar pinjam ngan en google..hehe Kwn2...ibu sbnrnya tgh takut ni.... Next week ade interview...ibu xde pengalaman interview bahagian pendidikan ni. Kala…

MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST

Kali ni ibu nak join contest from MOBS . Hadiahnya..wallah!!! Best!!! 10 hadiah tu...hehehe. Teruja sungguh ibu nak join contest ni...mana tau rezeki anak ibu.…

Award dr En Ben

Dah tgk En Ben....sy amik ye En Ben...TQ En Ben !!! Ibu juga dikenakan syarat skali sbg membuktikan menerima award ni. Syarat2 ialah :- [ 1]. Copy dan p…
Kenangan Lucu

Kenangan Lucu

Hai kwn2... Entry kali ni ibu nak share video kenangan ibu & abah. Layanzzzzzzz.....

I am Wife, Mom, Sudent & WAHM

# My Little Family Tengok tajuk entry kali ni mcm gempak je kan?? Xde gempak mana pun....ibu ni hanya insan biasa. Adakala gembira, sedih, menangis, marah, …

Contest Kasihnya Atuk

hehehe....another contest..hehehe. 2,3 menjak ni ibu giler masuk contest...xpela tgh semangat...hehe. Kali ni ibu join contest anjuran Puan Ann . Syarat2 spe…

Alhamdulillah...another good news!!

Alhamdulillah.......akhirnya penantian ibu berbaloi. Ari ni tau result exam untuk interview DPLI. Alhamdulillah ibu lulus exam & berjaya mendapat tempat u…

Debaran....

Wah...bunyi mcm Debaran AF8 je kan..hehehe. Alah.....xla sefemes AF8 tu....debaran ni adalah nak tggu kptsn exam DPLI ari tu. Semalam ibu dapat sms dari UPU b…

Template

Kwn2 leh tolong ibu x?? Ibu nak tukar template tp xdapat2. Dah banyak kali try...godek2 tp xdapat2.. asyik error je..huhuhu. Ibu nak tukar kepada 3 template. …

Sakit!!!....huhuhu

Adehh.....telinga ibu sakit ari ni.... Xtau knp? Tadi pagi ok...tetiba bila ibu pegang cuping telinga terasa sakit mcm bengkak. Nape ye?? Ibu x ke klinik …

Lagi skali....(^_^)

Ari ni ibu dapat lagi 1 award dari Kelly .. Thanks for the award....I loikee...hehehe. Syarat2 award ni suh bgtau 7 benda ttg diri ibu:- 1. Ibu adalah seo…

Terbukti Berbaloi2...(^_^)

Alhamdulillah...unique visit ibu dah meningkat.. Caya la En Ben ....program bloglist ni mmg berbaloi2... Ibu sgt2 berterimakasih dekat En Ben sbb sudi ltk blo…
Cloth Pad...Attention!!

Cloth Pad...Attention!!

Disini ibu nak buat 1 pengumuman... Memandangkan ada kwn2 yang berminat untuk menggunakan CLOTH PAD. Kepada kawan2 ibu yang berminat nak try menggunakan CLOTH…

Simply Siti.......(^_^)

Semalam ibu ajak abah ke WATSON nak cari bedak compact ibu.. Alang2 nak survei hega krim Simply Siti...kalau hega berbaloi nak try. Sbb semenjak balik dari…

2nd Mom's Day Celebration

Tahun ni....kali kedua ibu menyambut "Hari Ibu" bersama abah & lil princess Anith. Dulu...Anith masih kecil & xtau ape2....tp hari ni Anith …

Award from New Friend....(^_^)

Pertama skali Thanks to PEREKA CERITA yang sudi bagi Blogger Award Friendship ni kat Ibu. Salam Perkenalan buat PEREKA CERITA.... sori ibu belum tau nama .…

9 Mei....Hari Ibu

Hari Ibu bakal tiba....bila???? Esok 9 Mei 2010 . Saat ni ibu terkenangkan bermacam2 perkara....terkenangkan ibu kepada ibu yang tabah menjaga, mendidik anak…

Subscribe Us