Penang oh Penang...

Penang oh Penang...

Pulau Pinang @ Penang... Akan menjadi tempat pencarian rezeki my hubby slps sbb isnin lps (smlm) hubby br tau dia kena posting ke Penang . Kami br jek decide…

Best Weekend....(^_^)

Assalamualaikum.... Hai kwn2...sori dah 2,3 ari x post blog.. Sy bnyk spend time with my hubby sbb my hubby balik kjp je..huhu Malam ni abg dah nak balik. …
SaJe nK KoNgSi

SaJe nK KoNgSi

Salam.... Saje nak ceritakan satu cerita kat semua yg baca blog ni... Pg td aku br teringat yang aku ni btul2 cam abah aku. Nak tau nape? Haa...mcmni...masa ak…
SeMpAt TaK...?????...Adeh....

SeMpAt TaK...?????...Adeh....

Satu hari ari ni aku dok pikir SEMPAT TAK aku habiskan semester ni master? SEMPAT TAK aku submit thesis semester ni? SEMPAT TAK aku grad untuk 2 tahun? Adeh…
TAG dari ETTY @ ATIANA

TAG dari ETTY @ ATIANA

# NAMA-NAMA TIMANGAN ANDA Biasanya most of my biggest family panggil ALONG ..tp ada pak cik yg panggil LIZA . Masa kat sekolah rendah kwn2 panggil MALIJA ..heh…

# Jalan kat TESCO-Mlm Anith Mengamuk..huhuhu #

Haaaaaa.....so sleppy today.... Nak tau knp? Haaaa...tggu ye...ikut giliran..hehehe. Ptg smlm aku g amek my sis yg blaja kat HUKM . Anith yg baru je ok sket d…
@ Anith Demam @

@ Anith Demam @

Salam... Sori smlm aku xupdate blog sbb Anith DEMAM . Sampai skrg pun badan dia agak panas lg wpun dah mkn ubat demam. Selsema dia cm dah ok sket this mornin…
# Tayar Keta Pancit #

# Tayar Keta Pancit #

Masa nak g fakulti kul 10 am td tayar keta pancit . Nsib baik la xgerak lg. Kalu x kelam kabut dibuatnya nt dgn Anith yg ada ngan aku. Alhamdulillah lega rasa…

Jenjalan Time!!!!!!!!!!!!!!!

# Anith with her mom n dad # Knp tu bang?? (Dlm SOGO) # Little princess # Anak abah..hehehe # With my lovely hubby at PUTRAJAYA MOSQUE Salam....…
Abg dah balik KROH...:'(

Abg dah balik KROH...:'(

Salam.. Hai.....aku br jek balik dr anta hubby kat bus station Hentian Duta . Abg gerak kul 10.30 malam td. Sedihnye rasa dok berjauhan ngan abg. 6 bulan tau.…
Esok ek...(^_^)

Esok ek...(^_^)

Hai semua..... Malam ni aku letih sgt sbb td g jenjalan. So,esok aku UPDATE ek... Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....................hehehe Daaaaaaaaaaaaaaa........…

Malam Yg Agak Boring

Hurmmm.....boringnyer mlm ni... Pak tam n mak tam da tdo. Hubby ada kat luar layan cte LAS VEGAS . Mlm ni xder cte best langsung. Aduhhh...boringnyer....RUTIN…
1st day THUMBPRINT..(^_^)

1st day THUMBPRINT..(^_^)

Ari ni 1st day aku thumbprint ..so pepagi lg aku bgn n siap2 ke fakulti untuk thumb check in. Aku thumprint kira2 kul 8.30 am. After that, aku ke rumah lama am…

Subscribe Us