Salam Syawal..(^_^)

Salam.... Hai frens....waaa...dah over one week aku x update.. Biasa la dah balik kg...bz memanjang..hehe Mcmn 1 Syawal? Mesti meriah kan? Sama la cam aku …
~~ Mood Raye~~

~~ Mood Raye~~

Salam......... Em malas nyer ari ni nak key in data Xder mood lgsung...huhu Mood raye dah menjelang...hehehe Boring plak ari ni sbb mmber2 lab xnampak btg …

~~ALMOND LONDON for lovely hubby..(^_^)~~

Salam frens.... Sori sbb agak lama gak x mengupdatekan blog ni.. Em masa amat x mengizinkan tp aku tetap akan update walaupun agak lambat.. Ni story pasal k…

~~~Key In Data Mode~~~

Salam frens........ Em ari ni start balik key data mode.. Malasnyer rasa....Anith plak xikut sama ari ni... sunyi...huhuhu Td g bank jap bank in duit dal…
Hubby away..Goin' back to kroh again...

Hubby away..Goin' back to kroh again...

Salam frens.... Em malam ni aku berbuka tanpa hubby disisi.. Kemanakah hubby ku???? Abg skrg ni th OTW balik ke Kroh ...esok abg keja.. So tggl lah aku n A…
Shoppin..shoppin....

Shoppin..shoppin....

Salam frens.... Sori la sbb dah lama gak xupdate... Tenet 3,4 ari ni prob sket...slow sgt2...xtau ape masalah...huhuhu Back to the story.... This week my …

Continue Story...

Salam frens.... Dah hampir dua minggu kita berpuasa kan? Kejap je rasa.... Kat cni aku nak cont story masa balik Kelantan.. Kat kelantan aku g shopping ata…

Subscribe Us