Sentapppp

Baru sebulan guna Ooohohoiiiii Sentap hati ibu Ganas betul anakanda Terpaksalah ibu jahit sebelum sekolah isnin #terobekjumaat Alhamduli…

Membesar Bagai Johan!!!

Ingat tak kisah pokok Applemint saya kat SINI ? Ia dah membesar bagai johan. Nah tgk.... Daunnya pun lebih besar dari sebelum ni. Ni tgk …

Filing buat Anak Dara

Assalamualaikum....maaf lama menyepi. Kekangan kerja lately. Pastu ditambah dengan kurang sihat sikit tu yang bertangguh-tangguh update blog...hihi Maaf ampun …

Bell Palsy....pulih dengan Shaklee

Assalamualaikum....arini nak share satu testimonial. Meh baca... BELL PALSY alhamdullilah 2 oct 2015 Saya bangun sebelah muka da jatuh Xbole senyum…

Patah Tumbuh Hilang Berganti

#Terobek Segala dah di prepare...buat satu sistem pengairan untuk pokok Applemint kesayangan. Tiada dirumah selama seminggu. Bila balik mau nangis.....1 pasu k…

Happy Birthday Bonda!!

Assalamualaikum..... Semua kwn-kwn sihat? Dah hari ke 6 dalam tahun 2016. Juga hari ni adalah Hari Ulangtahun Ibu tersayang yang ke 54. Beza tahun antara k…

2016 Berwajah Baru

XAssalamualaikum.... Apa yang berwajah baru? Perasan tak??? Kalau yang selalu singgah memang perasan kan? Sebenarnya 2016 ni ubah wajah blog sket. Tukar w…

Happy New Year 2016

Alhamdulillah....2015 telah meninggalkan kita dengan penuh kenangan. Kenangan manis, pahit, masam, masin semua ada. Banyak suka dan duka tahun 2015 yang me…

Subscribe Us