Balik Kampung....Ooooooo

# Gambar ehsan en google...:) Perjalanan jauh x kurasa Hati kini melonjak sama Ingin berjumpa anak tersayang Yang selalu bermain dimata... - - Actually ibu k…

2nd Anniversary.!!

Sori kwn2 ibu dah lama x hapdet blog. Ibu mempunyai kekangan masa kerna ibu sibuk dengan m id term exam last week. This week ni less sket tp sibuk jgk dengan…

Anak Angkut!!

Anak angkut???? Ape tu?? Hahahaha...sebenarnya ni amali ibu kat ladang UPM. Selain bercucuk tanam, ibu & group kene bela ayam daging. So, hari Khamis lps …

BLOG LIST BEN ASHAARI

Baru je ibu buka blog En Ben . Ade kategori bloglist baru rupenye...hehehe. Ari ni lmbat BW sbb ari ni exam. Sok pun exam. Harap belum terlambat lg...hehehehe…

Minggu Exam!!!

Esok dah start mggu yang ibu cuak...........MINGGU EXAM!! Waduh....dah lama gak la equibrilium ibu ni beku. Agak ssh nak cairkan balik.....huhuhu. Esok kul 9…

Ramadhan is come back!!! =)

Assalamualaikum kwn2 semua. Sori sbb lately ibu xsempat nak hapdet blog. Ibu tersgt busy with my assignment & presentation. Start ahad ni ade mid term exa…

Ke mana hari ni????

Menjawab kepada entry sebelum ini. Ibu & abah buat banyak benda hari ni & pegi baaaannnnyakkkkkk tempat...hehehe. Ibu & abah keluar seawal kul 11 …

Abg here!!!! The Last Airbender...=)

Wuwuwuwuwu......sorila kwn2. Seperti yg ibu bgtau dalam entry2 sebelum ni. Ibu memang xsempat nak hapdet blog. Malam ni je baru berpeluang.....sebab ari ni x…

Blurrrrrrrrrrrr....

Dah 3 miggu belajar, masuk kuliah. Kuar kuliah masuk ladang. Kuar ladang masuk court. tetapi............. Masih BLURRRRRRRRRRRRRRRR.... Xsusah nak adopt. Tp s…

Rindu.....Abg & Anith

Rindu mereka sgt2... Siapa??? 2 Insan yang selalu bertakhta dihati.....my beloved Hubby & Daughter. Dikala ini hati rasa kesepian. Merindui moment2 bersa…

Ladang Jagung.....

Salam Ukhwah buat semua kwn2. Sori sbb 2,3 mggu ni masa untuk hapdet blog agak dicemburui dgn kelas yg pack & keletihan. Ibu berpeluang hapdet bila betul…

Subscribe Us