Kami Prihatin

STICKY MODE UNTIL 30 APRIL 2010 Sekiranya anda rasa anda seorang blogger yang prihatin, tampal banner ni kat sidebar blog masing-masing. Jemput kawan-kawa…

Mom & Tots Review..(^_^)

Wah....lama tul ibu nak buat review ni..hehe. Sori sbb lmbat..sbb ari tu ibu holiday for a 1 week, so tertangguh sket.... ampun ya ....huhu. Ari tu ibu dah …

Sabah Part 1

Uishhhh....lamo benar eden nak tulis entry ni.. Xsempat...huhuhu....ni baru ade kelapangan sket...tp ibu buat part by part ye...(^_^). Okla, entry masa 1 da…

Award!!! Best suka2....(^_^)

Taraaa!!!! Award ke 3 ibu dapat sepanjang ibu ber blog ni.. Thanks to Maslina sbb sudi bg award ni kat ibu..sori tau sbb lmbt..hehehe.. ampun ya dong..hehe .…

Thanks a Lot!!!.....(^_^)

Thanks....to................ En Ben ....(^_^) Sbb sudi jelajah blog ibu....seronok!!!! Akhirnya sampai juga turn ibu untuk di jelajah oleh En Ben . Thanks …
Dari Semenanjung ke Kota Kinabalu, Sabah

Dari Semenanjung ke Kota Kinabalu, Sabah

Alhamdulillah...semasa ibu taip entry ni ibu dah menjejak kaki di bumi Sabah . Skrg ibu berada di rumah kwn abah di KOTA KINABALU . Perjalanan dari umah ibu …

Exam MEdSI

Alhamdulillah.... Rezeki dari-NYA..ibu berjaya tempatkan diri menjadi calon exam DPLI pada 24.04.10 ni. Tempat exam di Sekolah Model Khas Baling, Kedah kul…

Jersi oh...jersi..

Nampak gempak x tajuk?...hehehe. Sbnrnya ini adalah entry tertangguh ibu....hehehehe. Nak dijadikan cerita hr Ahad baru ni Abah & ibu belikan jersi untu…

Jelajah Blog Ibu - Segmen Baru

Ibu baru je blogwalking mlm ni. Ingat nak join dlm penjelajahan blog En. BEN ASHAARI. Tup2 tgk ade segmen baru...JELAJAH BLOG IBU...Wallahhhh...best ni..heh…

MyLook - Sporting Mummy

Saje ibu gatal2 search MyLook blog ibu... rupenye ade .....hehehe. Suukkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!...hahahaha. Saja layan otak tak betul mlm2.... Padahal …

Encek Posmen + Pejabat Pos!!!

Skrg ni hidup ibu memang dekat dengan encek posmen + pejabat pos. Semenjak berbisnes online ...hehehe. Dulu ibu hanya tau ttg Pos Laju, Pos Ekspress & …
REDMUMMY.COM

REDMUMMY.COM

Wahh...bangganya ibu tgk owner redmummy.com... Kak Red a.k.a Red Lover . Knp? Sbb ibu tgk Kak Red masuk paper Harian Metro ari ni. Wow...pendapatan …

Award Again!!

1stly Thanks too K.E sbb bg award ni kat ibu. Suka...suka....(^_^) Oh ya...di sini ibu perlu buat syrat2 di bwh: Seperti yg disyaratkan, untuk award ini s…

Pemanggang Unik..:)

Lalalala...ibu dah jumpa pemanggang idaman hati...*wink* *wink* Pemanggang ni ibu beli dari Puan Dyana....(^_^) Masa mula2 tgk gambar & dengar peneranga…

Al-Kisah.............

Ni la al-kisah puteri ibu......... Bermain2 di Taman di Pengkalan Hulu.. Layanz................ penyakit M***S....dah mai...huhuhuhu. # Uishh...salah jala…

Review: Washable Cloth Liner

# Washable Cloth Liner yg Anith pakai smlm....Black Smarties Review lagi!!!...hehehe Kali ni ibu nak review ttg Washable Cloth Liner yang ada dalam produk …

Mama Patch Cloth Pad Review

Best sgt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Breathable.............& Comfortable!! ! Itu yg mampu ibu nyatakan setelah 1st experience menggunakan Cloth Pad ni. …

My Favourite Sport

My Favourite Sport??? Very interesting title was given from Project Alpha for week 6 of Instant Cash Blogging . My favourite sport is Volley Ball . I most lik…

Yeay...dah sampai!!! My Cloth Pad...(^_^)

# Bungkusan dari SKYNET Alhamdulillah....ptg smlm Cloth Pad ibu yg di order ibu dgn MamaPatch dah sampai. MamaPatch kurier pakai SKYNET....mmg cepat!!! Mar…

Ayam..Oooo...Ayamas...

Oh ayamas....!! Kijang memang ganas...!! Itu adalah cheers blok ibu masa kat UPM dulu...hehehe. Sbnrnye entry ni xberkaitan pun dgn cheers..hehehe. Entry ni…

Cloth Pad

Cloth Pad???? Ape tu??? Haaa..........kalu nak tau ni la "Lampin Kain" tp untuk remaja2, wanita & ibu2 diluar sana. Untuk penggunaan harian sbg…

Subscribe Us