Selamat Hari Raya Aidiladha

Salam Aidiladha buat kawan kawan bloggers. Ramai yang join ibadah korban arini? Marsha tak join tahun ni insyaAllah tahun depan. Arini raya pakai print…

Hobi Kegemaran

Kegemaran boleh dibahagikan kepada beberapa group. Makanan, baju, tudung, hobi dan banyak lagi. Kali ni saya nak cerita tentang kegemaran saya. Nak cerita t…

ESP, PROTIEN untuk kecantikan Rambut

Assalamualaikum pagi ni nak share sedikit info tentang ESP. ESP Shaklee ni kalau korang nak tau adalah PROTIEN yang berbentuk makanan tambahan. Istimewanya E…

RAHSIA Anak Lebih Berjaya

Salam Hari Malaysia semua!! Selamat bercuti sehari ya......hihihihi Ok semalam dapat satu whatsapps dari encik suami. Amboi.....mentang-mentang wife dia a…

'UBAT' buat pokok

Alhamdulillah akhirnya siap gak. Dah lama delay....resepi dah lama encik husben bagi...siap print..hihi Akhirnya pagi ni baru lah siap...hihi Masa buat sama…

Sukan FRISBEE di Ipoh

Semalam tak bersiaran.....bz memanjang.....hahahaha. Keluar dari jam 7 petang baru sampai umah Lepas tu kena hujan langsung melepek....hihihi Kemanakah saya…

Contest LINE gift from Guardian

Semalam sampai satu parcel En suami suka layan contest dalam apps LINE. Sponsored by Guardian. Tak de idea hadiahnya apa...maybe voucher dll. Bila buka...…

Mata - Anugerah Terindah

Mata......sense yang saya rasa sangat penting bagi kita. Bukan rasa memang penting sangat. Meh nak share lagu sikit: Noor Kumalasari  lirik Mata : Mata…

Salah satu GUA terindah di dunia

Bila tengok satu gua ni...wahhhh....rasa nak gi je  Gua ni adalah antara gua terindah di dunia. * pic kredit to  fakta sepuluh Gua Ali Sadr ini …

Awet Muda dengan shake shake.....cunnn

Lagi-lagi tentang ESP. Kan dah bgtau nak share mengapa saya jatuh cinta dengan ESP. Ini sebabnya..... Asid amino dalam ESP membantu saya untuk l…

850 gram = 30kg soya Non GMO? Woww

Sebab pertama saya pilih ESP Shaklee. Ianya 'pior' soya Non GMO. #korangtautak dalam satu canister ESP tu dari 30 kilogram soya. Sebab tu skali shak…

Sugarscraft Warehouse Sale

Hurm.....tak pegi pun sebab jauh Jadi tahan je lah rasa membuak-buak nak g sana....hihihihi Tapi......seronok nak sharing Walaupun dah ramai sugarsista dan …

Jambu Susu di Bagan Serai

Arini, otw balik kulim biasa husben akan kuar exit sebelum Bandar Baru. Tapi terasa nak kuar exit awal lagi iaitu selama. Jadi kami melalui jalan biasa ke ku…

Subscribe Us