Berkemas....

Berkemas....

Sebenarnya ibu baru je rehat2 jap lps kemas brg2 ibu & juga Anith. Tumpah jgk air mata ibu bila tgh kemas baju2 & barang2 Anith. Mcm mimpi je kami akan…

TAG dari Ninja

TAG ni ibu dapat dari Ninja aka Ozzy . Ibu harap bro Ninja puas hati ye...hehehe. - - - Syarat2 TAG ni.... a) Copy gambar di atas - Dah setel. b) Tu…

TAG dari Mangosteenager aka MatiKatak

Morning semua!! Hari ni ibu dapat TAG dari salah sorang rakan blogger ibu. Thanks a lot too.... Mangosteenager aka MatiKatak Thanks bro....=) Comelkan MR HAPP…

Akhirnya....sudah selesaikan bhgn yg penting untuk kesihatan ~~PAP SMEAR~~

Alhamdulillah....akhirnya ibu dapat buat jgk PAP SMEAR . Asyik tertangguh je nak buat dr bulan lps lg. Before buat tu cuak gak sbb takut sakit. Sebab bila …

Happy Father's Day!!

Ibu tau dah lewat tp nak jgk wish dalam blog...hehehe. HAPPY FATHER'S DAY to all Daddy, Papa, Walid, Baba, Ayah, Abah & semua yang memegang title ni …
Daftar..sob...sob..

Daftar..sob...sob..

Semalam kul 3 ptg ibu cek balik lmn web UPM nak tgk surat tawaran dah kuar lum? Alhamdulillah dah kuar. Ibu sedih sbb ingat ke lapor diri lambat sket. Rupa2nya…

Group Penghinaan Terhadap Nabi Muhammad SAW

Ishhhhhhhh...geram tul bila ibu tgk. Ibu tau ni pun dari En Ben & ibu rasa memang patut ibu tolong sebarkan kpd kwn2 skali. Nak tau ape?? Kat FB ade org …
Futsal Tournament!!!

Futsal Tournament!!!

Fuhh...agak pack jadual ari ni...hehehe. Nak tau ibu, abah & Anith buat pe ari ni? Jeng...jeng.... Ibu & Anith g teman serta sokong Abah tournament Fut…

Makan di SUBWAY!!

Actually semalam ibu follow abah g servis kete kat JURU AUTO CITY. Bertolak dalam kul 10 am & bajet memang nak lunch kat sana. Pilihan kami?? SUBWAY Restau…

Alhamdulillah...penantian akhirnya berbaloi...(^_^)

Alhamdulillah..............Syukur pada-NYA...(^_^) Akhirnya ibu......berjaya!! Nape...nape...???? Berjaya dalam interview DPLI ari tu. Alhamdulillah ibu bers…

Bantu Mereka!!!

Kwn2....jom kita bantu rakan2 seagama kita yang berada di GAZA semoga mereka dapat bantuan kemanusiaan yang diperlukan.... Moga dengan bantuan kita ni akan…

Jom Makan Bersama Anith!!

Sori kwn2 sbb lama ibu xupdate blog. I have some big problem...so ibu don't have a mood untuk updated blog. Hari ni agak ok....so, jom makan bersama Ani…

Chicken Chop....akibat malas keluar....hehe

Ni ibu nak citer sal malam semalam. Tghr smlm memang ibu xmasak sbb ade kenduri umah jiran. So, malam semalam ibu xtau nak msk pe?? Ibu ngan abah dok pening na…

Anith kene potong????

Anith kene potong??? Potong RAMBUT la...hehehe. Saje kan ibu nak buat gempak...hehehehe. Actually ni entry agak backdated .....tp xpe...hehehe. Rambut Anit…

Bila Anith Bercakap...hehehe

Anak ibu asyik bercakap je skrg...tp xfaham sbb ikut bahasa dia..hehehe. Ibu layan je asal anak ibu seronok....hehe. Tp ade la dia pandai sebut & kenal. S…

Kebaikan Ber 'Cloth Diapers'

# Antara koleksi CD Anith. Malam ni ibu nak share kan kat kwn2 xkisah la yang sudah menjadi ibu, ayah @ yang masih single. Seperti tajuk entry, "Kebai…

Kipas TRIO???

Ape kes...kipas pun nak masuk dalam entry ke?? Tak kira...ni blog ibu, suke ati ibu la nak letak pape pun....hehehe. Saja gimik2.....hehehehe. Tp memang nak ci…

Yang Mana Lebih Elok & Berpatutan??

Sebenarnya ibu tgh survei2 kamera D-SLR, tp xtau yang mana elok? Antara Canon, Sony & Nikon. Agak2 yang mana lg elok ye??? Kalau bleh ibu nak cari yang ok,…

Anith Study bersama Gadget Baru...(^_^)

Haa.............ni ibu nak citer ni. Sabtu lps ibu singgah Carefour Penang lps g umah Tok Ngah Anith, saje jenjalan sambil usha kerusi untuk Anith. Asalnya na…

Bercanda di Sawah

Aikk...mcm pelik kan tajuk???...hehehe. Sebenarnya ni ibu nak citer pasal lawatan ke umah Tok Ngah Anith kat Sg Dua, Penang. Ibu memang suka ke sana sbb dekat …

Supplement Tambahan untuk Anith

Merujuk kepada entry sebelum ni ibu ade bgtau ibu belikan 1 lg supplement tambahan untuk Anith kan? Memandangkan Anith memerlukan zat yang cukup tetapi Anith n…

Weekend..

Aiiii...........ni entry ibu ttg weekend ari tu...(^_^). Weekend ari tu ibu balik umah MIL kat Kulim. Balik hr Jumaat...awal sket sbb Jumaat tu cuti....hehe. J…

Subscribe Us