@ Kelantan...(^_^)

Salam frens... Jam menunjukkan dah nak dekat berbuka tp aku sempat gak nak update..hehehe Now I'm at Kelantan...dah lama aku xbalik kelantan sbb x punya …

@ KL already

Salam Frens... Gud morning!!!....Harap semua sihat ari ni.. Like me...(^_^) I'm already at KL now ...smlm sampai dari Perak Fuhh..penat sehhh..... hehe…

@ home already..(^_^)

Salam frens..... I'm already at home...(^_^) Mcm biskut kan? Kejap ade kejap xde..hehehe Em cm best plak blogging waktu pagi ni sementara tggu subuh …
@ Kulim

@ Kulim

Salam frens.. Ape khbr? Harap semua sihat di bulan yg mulia ni..(^_^) Sori dah 2,3 ari xupdate..bz sket uruskan rumahtangga Biasa la dah menjadi kewajipan iste…
1st Ramadhan @ 1st Day Puasa

1st Ramadhan @ 1st Day Puasa

Salam frens..... Mcmn puasa ar ni? Ok x? Mesti seronok kan sbb sesetengah kwn2 ade yg balik kg sambut awal Ramadhan bersama family? Sama la ngan aku... Aft…

21 August 09 @ 1st Anniversary..

# Selingan....kasih seorang ayah... Salam Frens.... 1stly...Selamat Berpuasa esok...mlm ni jgn lupa solat tarawikh tau..(^_^) Actually today is my speci…
KKIA Batu 9 - Fakulti - Tabung Haji - Balik (Rumah Tamu UPM)

KKIA Batu 9 - Fakulti - Tabung Haji - Balik (Rumah Tamu UPM)

Salam Frens............ Dah bersiap sedia untuk meyambut Ramadhan ?? Smlm malam pertama aku n anith tido bersama abg sbb abg baru sampai ptg smlm. Ari ni s…
Sorry to Penang....Stay Kroh...(^_^)

Sorry to Penang....Stay Kroh...(^_^)

Ari ni cm biasa..bgn, mandi n siap2 g thumbprint kat fac.. Bwk Anith yg ibu syg...mmmuuuaahhhhh....:) Anith dah recover sepenuhnya dr fever...alhamdulillah.…
Sunyi.....

Sunyi.....

Salam... Em....sunyi plak rasa sb ari ni smua dah balik... Smlm my youngest sis, my parents n my grandparents dtg sbb nak tgk Anith yg demam. Diorg bertolak …
My Little princess got fever again..:(

My Little princess got fever again..:(

Salam to all my frens.... Today I fell so worried... Want to know??..My little baby got fever again...huhuhu Poor her....asyik merengek jek...x aktif langsun…

Ramadhan is near....(^_^)

Ramadhan is near....(^_^)

Salam frens.....(^_^) Ramadhan semakin dekat.... Kwn2 dah abis ganti puasa?? Yg belum tu cepat2 tau....dalam lbh kurang smggu lg Ramadhan akan menghampiri ki…

Minggu Konvokesyen ke 33

Aku kat umah ari ni.. Takut Anith terdedah ngan H1N1 .. Risau............. Dgr citer dah ramai suspect kat UPM ni Ura2 dgr UPM nak tutup lg skali tp xtau …

Selingan....(^_^)

Salam Ari tu aku ada g shopping complex. Akibat penularan H1N1 ni aku terpaksa pakaikan Anith mask.. Kat bwh ni gambo Anith.. Mula2 dia nak cabut gak tp lama2 …

Ipoh - KL - Ipoh..in one day...(^_^)

Salam... Msti plik kan tgk tajuk cmni kan??...hehehe Sbnrnya pd sabtu lps...080809 hubby, anith, aku n my sister piqah turun Ipoh sbb my hubby ade football tou…

Jalan2 KL...

Salam... Ari ni aku kat hotel tempat abg kursus.. Memandangkan abg dapat bilik sorg so abg ajak aku dok sama.. Rindu kat anak katanye....hehehe Smlm after thum…

Memory a week holiday....2nd version...(^_^)

# Anith dalam walkernya # Masa breakfast ns lemak kat Hentian Jambatan Raja Nazrin # Dekat "Anjung Pandang Jambatan Raja Nazrin Shah" # We…

Memory a week holiday....(^_^)

Salam...ev eryone..... Lama jgk aku xpost blog kan??? Ok, skrg aku akan p ost apa yg b erlaku ek??...(^_^) Dalam post yg lepas aku bgtau yg aku dapat cuti s…

Subscribe Us