Dating di Bukit Tinggi

Amboi........mentang2 anak jauh, abah & ibu dating ye???....hehehe. Xde la, ibu mmg dah lama nak ke Bukit Tinggi tu. Cuma masa x mengizinkan. So har…
Menyepi................

Menyepi................

Sori kwn2 ibu agak lama menyepi. Ibu ade je cuma 2 minggu pertama ni ibu agak sibuk catch up kelas. Insyaallah ibu akan sesuaikan diri dengan jadual baru sec…

Watermak....oh watermark...=)

Dah 2,3 hari ibu xsempat nak hapdet blog. Sori tau kwn2....ibu mmg xsempat nak hapdet...huhuhu. Mmg kelas tiap2 hari 8 am - 5 pm straight.....penat....huhu. …

Mari Kita Berladang....hoi!!!

Sori kwn2 semua....this week mmg ibu bz sgt2. Terkejar2 ngan kuliah, nak setelkan medical checkup + agreement KPM. Xsempat ibu nak BW & juga hapdet blog. B…
Hari Pertama ke Kuliah

Hari Pertama ke Kuliah

Ibu dah berseorangan kat KL ni. Abah dah balik kul 11 malam semalam. Pg td kul 3 pg lebih dah sampai umah. Rindunya kat abah & anith.......:'(. Mode: …

Currently at Petaling Jaya

Sekarang ibu kat umah uncle kat PJ. Semalam ibu bertolak dari pengkalan hulu kul 3.30 pm smpai PJ kul 9 pm. Alhamdulillah perjalan kami selamat wpun ms perjal…

Suke dapat Award!!...=)

Kali ni ibu dapat award dari INUMATIN. Thanks dear!!! Sori sbb lambat buat entry...ari tu bz ngan pendaftaran ibu nak sambung study balik. Ni la award nya... …

Roadshow Taiping - Tanjung Piandang

# Pinjam en google..hehe Alhamdulillah tghr td abah & ibu selamat sampai umah. Pegi mana?? Aishhhhhhhhh... xlekat umah lgsung ni ...hehehe. Sebenarnya …

Kepulangan dalam kesedihan

# Kami sebelum berjauhan....ibu menten ayaq mata..huhu Awas!!!!!!!!!! Entry Backdated lg...hehehe. 5 Julai 2010 jam 5 ptg. Sungguh berat hati abah & ib…
Melapor Diri Sbg Student DPLI

Melapor Diri Sbg Student DPLI

Sori kwn2..........ibu sunyi lg. Ibu mmg bz sgt2 + emosi yang agak kurang stabil.....:'(. Semalam ibu baru smpai dr Kelantan. Tinggalkan puteri kesayang…
05072008 - 05072010

05072008 - 05072010

Salam semua!!! Sori ibu agak lama menyepi.........ibu terpaksa sbb ada kekangan. Ibu ke KL utk pendaftaran masuk ke UPM. So kemudahan internet xde. Tu yang sus…

@ Kelantan

Sori kwn2 sbb ibu sunyi sepi 2-3 ari ni. Ibu skrg dah berada di kg halaman, Kota Bharu,Kelantan. Biasalah bila dah balik kg banyak la program...hehehe. Perjal…

Subscribe Us