Rasai Keseronokan Berganda Dengan Carrie Junior FunTime WipesAssalamualaikum

Kanak-kanak membesar dengan aktif dan hobi mereka 'explore' kesana kesini untuk perkembangan otak mereka yang baik. Dalam sesi pembelajaran mereka, mereka akan terdedah dengan pelbagai kuman dan bakteria. Untuk menggalakkan amalan baik, menjaga kebersihan diri sangat penting untuk kank-kanak. Jadi penyelesaian terbaik ialah dengan menggunakan tisu basah atau wipes. Salah satu cara paling senang dalam menggalakkan amalan baik pada anak-anak. Jadi penggunaan wipes bagi Marsha sangat penting untuk sesi pembelajaran anak-anak. Nak tau dengan lebih lanjut? Meh baca entri ini sampai tamat |Rasai Keseronokan Berganda Dengan Carrie Junior FunTime Wipes  Rasai Keseronokan Berganda Dengan Carrie Junior FunTime Wipes
Carrie Junior Funtime Wipes

Carrie Junior, adalah sebuah rangkaian kelengkapan diri kanak-kanak yang telah berada di pasaran selama 19 tahun dan menjadi jenama utama penjagaan diri kanak-kanak di Malaysia telah memperkenalkan Carrie Junior Funtime Wipes. Sesuai untuk keluarga dan kanak-kanak, Carrie Junior Funtime Wipes sangat memudahkan urusan ibu bapa dan kanak-kanak dengan pek mudah bawa untuk travel yang mengandungi 30 helai tisu dan pek keluarga dengan kandungan 80 helai sesuai diletakkan di kediaman atau di dalam kereta.


Pek ini amat bersesuaian untuk diletakkan di dalam bag sekolah untuk dibawa oleh anak-anak bersama ke sekolah. Carrie Junior Funtime Wipes sangat berguna untuk mereka kerana kanak-kanak sentiasa terdedah kepada bakteria dan virus yang berbahaya apabila melakukan rutin harian di sekolah mahupun aktiviti kokurikulum. Amalan-amalan baik seperti mengelap tangan dengan Carrie Junior Funtime Wipes sebelum dan selepas makan, bermain di kawasan kediaman, dan selepas keluar dari bilik mandi akan memastikan tangan mereka bersih dan bebas kuman.

Carrie Junior Funtime Wipes


Hadir dalam dua variasi buah-buahan yang menarik iaitu Cheeky Cherry dan Smoothie Berries, Carrie Junior Funtime Wipes dirumus khas dengan Fruito-E, gabungan ekstrak buah-buahan semulajadi yang kaya dengan vitamin dan nutrien membantu menyuburkan dan melembapkan kulit. Carrie Junior Funtime Wipes ini bebas alcohol, bebas paraben, bebas formaldehida dan hipoallergenik. Telah diuji secara dermatologi dan disahkan halal; produk ini turut mengandungi kelembapan yang tinggi. Ia juga sangat lembut pada kulit bayi yang halus dan sensitif. Carrie Junior Funtime Wipes merupakan penyelesaian terbaik untuk kanak-kanak yang sentiasa keluar, mengembara, dan juga untuk kegunaan sebelum dan selepas makan. Yang paling penting, ia memberikan anda rasa selesa dengan aroma buah yang manis tanpa rasa melekit pada kulit. 

2 Variasi Carrie Junior Funtime WipesKedua-dua variasi Carrie Junior Funtime Wipes boleh didapati dalam pek mudah bawa dan digunakan yang mengandungi 30 helai dan dijual pada harga RM7.30 (Semenanjung) / RM7.70 (Sabah & Sarawak) atau pek keluarga yang mengandungi 80 helaian dan dijual pada harga RM9.00 (Semenanjung) / RM9.50 (Sabah & Sarawak).*Harga termasuk GST.


Marsha
Part Time Blogger
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel
Collaboration & Review Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018

1 Comments

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)

Subscribe Us