Advertisement

Jus Dara Vouge by Tejja Herbs | Ikut Tips Pelakon Lisdawati, Cara Mudah Awet Muda


Jus Dara Vouge by Tejja Herbs - Ikut Tips Pelakon Lisdawati, Cara Mudah Awet Muda | Assalamualaikum. Bila umur dah makin menghampiri 40-an ni, marsha perasan kulit pun dah nampak kurang anjal, ada garisan halus di kulit wajah dan badan pun mudah rasa sengal-sengal. Bila dah rasa lain macam ni Marsha pikir Marsha kena buat sesuatu. Jadi Marsha pun search la produk makanan awet muda yang senang. Tak perlu nak bancuh-bancuh, boleh bawa travel dan tak renyah. Tapi... ada ke macam tu?? 

Hasil Google tersebut, Marsha terjumpa perkongsian bagaimana nak kekal sihat dan nampak lebih mudah berbanding usia daripada Lisdawati! 

Siapa yang tak kenal dengan Lisdawati kan? Pelakon yang terkenal berlakon drama dan juga filem. Beliau juga isteri kepada pelakon terkenal juga iaitu Fauzi Nawawi. Marsha memang adore sangat dekat Lisdawati ni dan mengikuti update terkini beliau sehingga kini. Lisdawati masih awet muda walaupun umurnya rasa lebih tua dari Marsha tapi nampak macam anak dara tau! Dah la ada anak ramai. Anak sulung pun dah dewasa tapi mak pula nampak lagi muda trang tang tang. 

Marsha terus terjah instagram Lisdawati untuk mengetahui tips penjagaan yang diamalkan beliau dan terus Marsha jumpa jawapannya. Rupa-rupanya Lisdawati amalkan produk JUS DARA VOGUE




Bukan setakat tu sahaja, sebab Marsha ni cerewet sikit jika pengambilan agak renyah, jadi Marsha jadi ikut tertarik dengan produk Jus Dara Vogue ni. Manakan tidak, bila Marsha follow update Lisdawati, rupanya Jus Dara Vouge ni senang je cara nak amalkannya. Hanya perlu terus minum je tanpa perlu nak bancuh-bancuh. Ini memang sangat-sangat menarik dan betul-betul kena dengan kehendak Marsha sendiri! 

Tak tunggu lama, Marsha terus mulakan pencarian dengan search pula tentang produk Jus Dara Vouge ni di Google. Hasilnya Marsha terjumpa video testimoni Lisdawati tentang Jus Dara Vouge ni. Wah hati ni meronta-ronta nak cuba lepas lihat testimoni real A-Z sebelum dan selepas penggunaan daripada Lisdawati tu. 

Tapi dalam masa yang sama, Marsha tak boleh je terus cuba sebab Marsha patut kaji dengan lebih mendalam lagi tentang Jus Dara Vouge ini. Apa yang Marsha titikberatkan ialah kandungan Jus Dara Vouge sendiri, nama syarikat pengeluar, adakah diluluskan KKM , harga , testimoni, review dan banyak lagi. Barulah betul-betul yakin untuk cuba dan amalkan.





Ikut Tips Pelakon Lisdawati, Cara Mudah Awet Muda Dengan Minum Jus Dara Vogue 


Dah memang menjadi amalan Marsha, sebelum membeli sesuatu produk memang kena cari pelbagai info yang berkaitan dulu. Bukan nya apa sebab Marsha tak nak tersalah pilih produk.




Sekarang ni banyak produk yang di pasarkan ada yang problem dan juga tidak mendapat sijil KKM. Jadi Marsha mesti beringat sebelum terkena. Memang kalau beli produk dekat mall pun kami masih tengok kandungan produk dan yang berkaitan. Jadi antara info yang Marsha jumpa mengenai Jus Dara Vouge ini ialah:


#1 Dikeluarkan Oleh Syarikat Teja Herbs, Sebuah Syarikat Bumiputra 


Jus Dara Vouge ini dikeluarkan oleh Teja Herbs, sebuah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) 002215435 -D . Jadi alhamdulillah, dari segi latarbelakang syarikat sangat trusted sebab Marsha pun ada guna serum keluaran syarikat yang sama iaitu Dr. Beau Serum. 

Memang bila tahu ia dikeluarkan oleh syarikat yang sama yang mengeluarkan Dr Beau Serum, Marsha sangat-sangat happy sebab peluang nak mencuba tu makin tinggi. Produk Dr. Beau Serum pun hasilnya sangat best. Jadi no wonder lah kalau Jus Dara Vouge ni mendapat sambutan yang tinggi. Sebab kualiti nya bukan biasa-biasa.




#2 Jus Dara Vogue Ingredients : Isi Kandungan Dari Bahan Terpilih 


Banyak juga isi kandungan bahan yang digunakan dalam penghasilan Jus Dara Vogue ini. Walaubagaimanapun Marsha suka lihat isi kandungannya kerana ia merupakan bahan yang memang sangat bagus untuk tubuh badan kita. Bahkan bahan-bahan ini memang sudah lama digunakan sejak zaman nenek moyang kita dulu lagi. Patutlah Jus Dara Vogue ini disebut sebagai jamu moden! Memang mengandungi bahan yang bagus untuk pembuatan jamu rupanya. 

Antara bahan-bahan tersebut adalah : 
  • Delima 
  • Kunyit Hitam 
  • Madu 
  • Kurma 
  • Kacip Fatimah 
  • Epal 
  • Manjakani 
  • Vitamin C 
  • Akar serapat 
  • Sireh 
  • Pegaga 
  • Lobata





# 3 – Kelebihan Dan Keistimewaan Yang Ada Pada Jus Dara Vouge


Ini paling menarik. Biasanya kalau kita sebut je jamu sedap harga murah ni, otak kita mesti akan terarah ke wanita kan? Bukan wanita je tau. Ianya boleh dibuat sebagai hadiah untuk suami. Sebab ia sesuai juga diamalkan oleh orang lelaki. 


Bila tengok dekat page Jus Dara Vouge, ada Jus Dara Vouge testimoni dari orang lelaki. Jadi ianya unisex la kiranya. Jadi Jus Dara Vouge untuk lelaki perempuan. Jom kita tengok kelebihan Jus Dara Vouge ni: 

Antara Kelebihan Jus Dara Vogue Pada Wanita :

  • Boleh bantu beri tenaga pada tubuh badan
  • Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
  • Sesuai di minum ketika dalam pantang lepas bersalin
  • Gadis, wanita berkahwin dan wanita menopause
  • Faraj berair & kentut faraj
  • Keputihan dan vagina longgar
  • Haid tidak stabil
  • Menyuburkan rahim & peranakan wanita. Baik untuk wanita yang sukar mendapatkan zuriat
  • Lesu badan, kebas, sakit sendi tumit dan kerap sakit kepala
  • Berpantang dan menyusu bayi
  • Boleh bantu banyakkan susu
  • Beri rasa kenyang untuk kurangkan nafsu makan
  • Naikkan semula punggung jatuh dan payu dara yang kecut dan kendur
  • Membuang lemak dan menyingkir angin serta toksik dalam badan
  • Menegangkan dan mencerahkan kulit
  • Memancarkan seri wajah


Antara Kelebihan Jus Dara Vogue Pada Lelaki :

  • bantu beri tenaga pada tubuh badan
  • Kurangkan rasa penat dan lesu
  • Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
  • Bantu masalah kebas, sakit sendi tumit dan kerap sakit kepala
  • Beri rasa kenyang untuk kurangkan nafsu makan
  • Membuang lemak dan menyingkir angin serta toksik dalam badan
  • Bantu Kempiskan perut yang boroi
  • Boleh bantu turunkan berat dengan amalan pengambilan yang betul
  • Menegangkan dan mencerahkan kulit
  • memancarkan seri wajah



# 4 - Ciri-Ciri Yang Terdapat Pada Jus Dara Vogue


  • Jus Dara Vogue memang betul-betul seperti JAMU dalam bentuk MODEN yang amat senang untuk diamalkan dengan pelbagai khasiat untuk tubuh.
  • bertindak seperti JUS PERAPAT yang boleh membantu merawat masalah keputihan dan haid yang tidak teratur.
  • Mempunyai rasa masam manis yang sedap dengan bau yang ‘harum’ (tidak seperti jamu tradisional biasa)
  • Mudah diminum dan senang untuk di bawa ke mana saja
  • Boleh diamalkan oleh anak dara, wanita sudah berkahwin, wanita sudah melahirkan anak, wanita yang telah menopaus dan juga KAUM LELAKI.
  • Boleh beli untuk diamalkan suami isteri sebagai minuman rutin setiap hari
  • Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.

Buat yang belum tahu, Jus Dara Vouge sekarang dalam pakaging baru tau! Dulu dalam botol tapi sekarang dalam sachet yang mudah diminum. Nak simpan dan bawa ke mana-mana juga senang.





# 5 – Jus Dara Vouge Banyak Dapat Testimoni Positif Dari Pengguna


Bila tengok di laman web Teja Herbs, banyak testimoni meyakinkan yang Marsha jumpa. Ini lebih menguatkan Marsha untuk mencuba jamu moden dalam bentuk jus perapat dengan rasa delima ini. Jom kita tengok antara testimoni Jus Dara Vouge yang ada.








# 6 - Lulus KKM dan Halal Untuk Diamalkan Oleh Pengguna Muslim


Penjelasan untuk produk lulus KKM, Jus Dara Vogue tergolong di bawah FDI , apa itu FDI? Boleh baca di link ini : https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2956279394424538&id=402257303160106 . Jus Dara Vouge juga telah dapat sijil Halal Jakim dan Marsha lebih lega bila tahu semuanya menepati syarat.

 






Ok bila dah jumpa maklumat-maklumat yang diperlukan, apa lagi Marsha terus zassss order sekotak untuk cuba. Kalau serasi boleh repeat order. Betul tak? Order pun cepat je sampai dan apa lagi? Marsha terus mencubanya. 



Cara penggunaan pun sangat mudah. Memang kena lah dengan kriteria yang Marsha cari, tak nak renyah-renyah.. hihi



Cara Minum Jus Dara Vouge Yang Mudah



1. Ambil 2 sachet setiap pagi & malam.

2. Minum banyak air putih bagi mempercepatkan kesan penggunaan.

3. Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.


2 Sachet Sehari ok!







Jus Dara Vouge Sangat Unik Kerana Sesuai Untuk Lelaki Perempuan


Marsha tertarik bila tahu Jus Dara Vouge untuk lelaki perempuan. Tak percaya ke? Wajib percaya okeh! Kalau masih rasa tak boleh nak percaya, nah Marsha sertakan sekali video testimoni review untuk Jus Dara Vouge dari Linda Hashim dan juga Beego. Beego memang dah lama juga mengamalkan Jus Dara Vouge ni tanpa gagal sehari pun. Jom kita tengok apa kata Beego tentang manfaat yang beliau telah dapat setelah amalkan minum Jus Dara Vouge ni setiap hari.






Tergelak pula bila Beego cakap minum Jus Dara Vouge ni jangan cakap jadi macam perempuan.... hihi. Beego pun dah bagitau tu, bila amalkan Jus Dara Vouge ni dia rasa lebih bertenaga. Jadi para isteri boleh lah beli Jus Dara Vouge hadiah untuk suami. Barulah dua-dua boleh sama-sama lebih sihat. Silap haribulan, para suami rasa bimbang lihat isteri masing-masing makin cantik macam Lisdawati tu.



Pengalaman Diri Sendiri Selepas Guna Jus Dara Vouge




Marsha setakat ni, alhamdulillah dah hampir 2 minggu mencuba Jus Dara Vouge dapat sejujurnya Marsha dapat rasa lebih bertenaga dan kulit wajah pun terasa makin lembap berbanding dulu. Sebelum ni kulit wajah Marsha agak kering. Lepas tu rasa kenyang lebih lama. Jadi tak ada lah Marsha makan merapu...hihi.







Selain dari tu, Marsha turut perasan yang lesu-lesu pada badan pun dah ikut berkurangan. Paling terkejut bila migrain Marsha selama 2 minggu ni jarang datang menjengah tak seperti biasa. Syukur sangat rasa. 

Malah sakit tumit yang Marsha alami pun dah makin berkurang dan okay. Tak sabar nak habiskan dalam sebulan untuk tengok apa lagi perubahan yang Marsha akan alami selepas ni. 

Jus Dara Vouge, jamu moden rasa delima ni sangat sedap bagi Marsha yang sangat tak suka rasa herba ubatan. Memang pilihan yang tepat apabila Marsha ambil keputusan untuk mencuba jamu moden sedap dengan harga yang murah dan berbaloi ini. 

Rasanya lepas ni Marsha nak beli pula untuk dihadiakan pada suami. Seronok juga bila amalkan sama-sama nanti. Lagipun Marsha tak rasa membazir kerana pengguna Jus Dara Vogue ini demi untuk kesihatan badan sendiri. Almaklumlah kami pun dah cecah 30-an serta sangat-sangat sibuk dengan kerja masing-masing. Marsha pasti rasa delima Jus Dara Vouge ini pasti boleh menjadi minuman harian kesukaan suami Marsha nanti. 

Jus Dara Vouge Sesuai Juga Sebagai Hadiah Untuk Pengantin 


Musim kenduri lepas ni boleh jadikan Jus Dara Vouge ini sebagai hadiah untuk pengantin juga. Tak perlu beli pinggan mangkuk atau gelas dah. Lagi senang hadiahkan jamu moden ni dan pengantin pun boleh dapat manafaat dari Jus Dara Vouge. Kalau nak buat hantaran pengantin pun sesuai juga rasanya. Mesti gempak habis! 




Tambahan pula, minuman jamu moden Jus Dara Vogue ni disyorkan untuk pasangan yang mahukan zuriat jadi sudah tentulah kedua pengantin lelaki dan perempuan suka. Boleh amalkan bersama-sama dan dapat eratkan lagi hubungan dan rasa cinta. Pasti seronok kan bila dapat buat kelainan dengan jadikan Jus Dara Vouge ni sebagai hadiah untuk pengantin baru. 


Cara Untuk Membuat Pembelian dan Tambah Duit Poket Dengan Tejja Herbs 


Macamana cara nak buat pembelian? Senang je korang. Korang ke website Tejja Herbs kemudian cari produk Jus Dara Vouge dan terus buat pembelian dari website. Senang je kan? Nak lebih lanjut tengok kat Cara Pembelian Jus Dara Vouge.






Kalau korang nak tahu, Tejja Herbs sekarang tengah cari agen dan juga dropship. Jadi sambil-sambil minum korang juga boleh jana pendapatan. Maklumat lanjut korang boleh tengok di maklumat stokis/pengedar dan juga boleh hubungi maklumat di bawah. Sambil-sambil minum untuk kesihatan badan sambal-sambil buat duit poket sebagai pendapatan tambahan juga, hmmm untung dan sangat berbaloi-baloi tu.



Jus Dara Vouge dari Tejja Herbs

Jamu Moden Rasa Delima Yang Best! 




Harga Sekotak : 

RM49 untuk semenanjung dan RM59 untuk Sabah Sarawak.



Cara Penggunaan: 

2 Sachet sehari ( pagi dan malam )











#jusdaravogue #jusperapat #jamumoden #jamulelakiperempuan #tejjaherbs



Marsha
Part Time Blogger
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel
Collaboration & Review Blogger

Post a Comment

13 Comments

  1. Bila usia dh meningkat memg peelu ambil suplemnet.. Banyak kelbihan vogue ni ye.. Nampak sedap pulak

    ReplyDelete
  2. Thanks for sharing this very good supplement that I am sure will benefit a lot of people especially the ladies and women.

    ReplyDelete
  3. Adik Sis yang pernah minum ni, tu pun katanya kawannya jual...oo bagus yee rupanya, nanti nak try laa suruh adik belikan...

    ReplyDelete
  4. Wow!!!!!!! Jus Dara Vogue! Menarik nyer name product ini. Tringin pula saya mencubanya. Terima kasih kerana kongsikan review nyer ya.

    ReplyDelete
  5. banyak produk sekarang ni guna buah delima sebagai bahan utama. menarik juga, yg penting ada kelulusan kkm..

    ReplyDelete
  6. awet muda cun melecun la akak lepas ni hehe. dah makin berusia ni supplements macam ni sangat la membantu

    ReplyDelete
  7. Wah lisdawati pun ada produk. Tapi tgk pd ramuan semua nampak kaya dengan khasiat

    ReplyDelete
  8. 4 dara duduk ditepi sungaiii....
    auto tengok perkataan dara tu terus nyanyi lagu nih ....namapun vouge haaa....tengok bahan2 pun cam ok banyak khasiat dia ....bagus sangat, nanti boleh try

    ReplyDelete
  9. Wow menariknya. Airah pun suka jenis supplement bentik sachet macam ni. Senang nak ambil kan

    ReplyDelete
  10. Tak sesuai untuk yang sedang haid, maksudnya kalo tengah period jangan minum kan..lepas habis period baru start minum semula..

    ReplyDelete
  11. Wah banyak juga kelebihan produk ni, ya. Ingredients yang ada tu memang bagus terutama untuk wanita. Dan yg penting ada kelulusan kkm

    ReplyDelete
  12. Ooo lelaki pon boleh minum jugak rupanye. Boleh sama sama suami isteri awet muda kan

    ReplyDelete
  13. Ook bagus ni tambahan pula utk mereka yg dah berusia 30 an mmg dah start kena amik produk camni

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)