Pra-Tempah Siri HUAWEI MATE50 dan Bawa Pulang Hadiah Eksklusif

Pra-Tempah Siri HUAWEI MATE50 dan Bawa Pulang Hadiah Eksklusif | 

Assalamualaikum…
Berita baik untuk semua warga Malaysia! Panggilan terakhir untuk pra-tempah King of FlagshipSiri HUAWEI Mate50! Rebut peluang korang untuk membuat pra-tempahan atau pre-book siri HUAWEI Mate50 di serata HUAWEI Experience Store. Laman Web Rasmi HUAWEIStor Rasmi HUAWEI di ShopeeHUAWEI Flagship Store di Lazada dan Kedai Rakan Kongsi HUAWEI yang sah seperti SenHeng, senQ, Harvey Norman dan Urban Republic untuk menerima FREE GIFT bernilai sehingga RM1,450*.

Selain itu, korang juga berpeluang besar untuk mendapatkan hadiah hebat bernilai sehingga RM6,500 sekiranya korang buat pra-tempah Siri HUAWEI Mate50 di HUAWEI Experience Store yang terpilihhadiah hebat termasuk Siri HUAWEI FreeBuds, Pin Touch 'n Go eWalletbernilai RM300dan berpeluang memenangi HUAWEI Vision S 65"*! 

Model flagship terbaru ini didapati dalam tiga varian iaitu HUAWEI Mate50 (8 GB RAM + 256 GB ROM), berharga RM3,699, dalam pilihan warna Hitam dan Perak; HUAWEI Mate 50 Pro (8 GB RAM + 256 GB ROM), berharga RM 4,499 dan HUAWEI Mate 50 Pro Orange Vegan Leather (8GB RAM + 512 GB ROM), berharga RM 5,299.

Freebies ekstra untuk pengguna Mate50: Log masuk atau daftar di aplikasi My HUAWEI untuk tebus ZUS Coffee secara PERCUMA.


Tunggu Apa Lagi! Pra-Tempah Sekarang Kerana Hadiah Menarik Menanti Anda!

Jadi apa yang anda tunggu lagiPra-tempah siri HUAWEI Mate50 sekarang sehingga 11 November 2022 di HUAWEI Experience Store yang disenaraikan di bawahdan pergi keHUAWEI Experience Store yang anda pra-tempah siri HUAWEI Mate50 pada Sabtu ini, 12 November 2022 untuk dapatkantelefon anda dan hadiah-hadiah menarik! (*T&S terpakaisementara stok masih ada)

 

 

 

No

HUAWEI Experience Store

1

HUAWEI Experience Store Pavilion Elite

2

HUAWEI Experience Store Sunway Carnival

3

HUAWEI Experience Store Queensbay Mall

4

HUAWEI Experience Store Sunway Pyramid

5

HUAWEI Experience Store Midvalley

6

HUAWEI Experience Store IOI City Mall

7

HUAWEI Experience Store MidValley Southkey

8

HUAWEI Experience Store Aeon Tebrau City

9

SenQ Gurney Plaza

10

Urban Republic at Pavilion KL

 

 

*Tertakluk kepada terma dan syarat. Hadiah eksklusif hanya layak untuk 50 Pelanggan Pertama yang beratur untuk dapatkan siri HUAWEI Mate50 pada 12 November 2022.

 

Jika korang terlepas berita menarik ini, jom kita tengok kelebihan  korang perlu tahu mengenai King of Smartphone Huawei:

 

Point and Shoot Seperti Pro

Melompat terus ke tarikan utama Mate50 baharu adalah teknologi pengimejan kamera mudah alih terkini, XMAGE, yang mempunyai apertur fizikal boleh laras 10 saiz, Kamera Ultra Aperture, Mod Super Night, Potret Profesional dan Super Makro.

Dengan memberi tumpuan kepada empat tonggak teknikalsistem optik, struktur mekanikal, teknologi pengimejan dan pemprosesan pengimejan Mate50 menampilkan kamera mudah alih unik Huawei yang membawa kemajuan ketara dalam sistem pengimejan mudah alih. Sistem Kamera Ultra Aperture dengan Aperture Fizikal Boleh Laras 10 SaizApertur Terbesar Industri F1.4, Mod Super Night, Potret Profesional, dan Super Makro semuanya termasuk dalam Sistem Kamera XMAGE, yang mengatasi prestasi pendahulunya pada setiap peringkat.

 

Dengan Kata Lain, Anda Tidak Perlukan Pelindung Skrin

Selain itu, versi Huawei Mate50 Pro Orange Vegan Leather menggabungkan skrin dengan teknologi ketahanan seperti Anti-Scratch, Anti-Fall, dan tahan air sehingga kedalaman 6 meter.

Pensijilan tahan jatuh kaca lima bintang yang pertama dari SGS SwitzerlandKunLun Glass, menubuhkan standard baru untuk ketahanan skrin. Dengan ketahanan sepuluh kali lebih kuatdaripada siri Mate sebelumnya hasil daripada 10-quadrillion levelnanocrystal pada skrinnya

 

Bateri yang Lebih Pintar, Penggunaan Yang Lebih Lama

Peranti utama ini juga dilengkapi dengan teknologi bateri yang dipertingkatkan dengan Super Energy Boosting Technology untuk memaksimumkan sepenuhnya keupayaan telefon anda

Untuk mencari titik manis antara hayat bateri, pengecasan pantas dan mudah alih, HUAWEI melengkapkan telefon pintar utamanya dengan 4,700mAh dan 66W HUAWEI SuperCharge. Di samping itu, Mod Kecemasan Bateri Rendah daripada HUAWEI menggabungkan bateri spesifikasi tinggi dan teknologi SuperEnergy Boosting untuk memanfaatkan sepenuhnya potensi telefon anda. Membolehkan anda terus berjalan walaupun berada dalam keadaan yang sukar, memberi anda sehingga 2 jam standbyatau sehingga 12 minit panggilan telefon dengan hanya 1% bateri.

 

Langkah-Langkah Dipertingkatkan Untuk Melindungi Privasi Pengguna

Tidak perlu risau lagi kerana maklumat peribadi anda selamat dengan Huawei AppGallery kerana ia mempunyai pemeriksaan keselamatan terbina. Dengan mekanisme pemeriksaan privasi 4 peringkat yang menyediakan privacy lengkap dalam apa jua keadaan:● Pengesahan nama sebenar developer
● Empat langkah pemeriksaan keselamatan
● Keselamatan pemasangan
● Operasi pertahanan

HUAWEI memastikan bahawa aplikasi selamat dari peringkat pembangunan sehingga ia dipasang dengan pemeriksaan keselamatan terbina dalam. Dengan hanya satu klik, pengguna boleh mengimbas virus, menyemak scammer, melindungi privasi anda, dan petua keselamatan.

Memperkenalkan EMUI13

Dalam meneruskan matlamat mereka untuk mewujudkan antara muka pengguna yang produktif dan cekap, Mate50 akan menjadi yang pertama untuk menggunakan EMUI13 untuk memberikan pengguna mereka Super Device Experience.

HUAWEI komited untuk membangunkan antara muka pengguna yang menyenangkan dari segi estetika dan fungsi. EMUI13 merangkumi elemen antara muka pengguna yang dipertingkatkan melalui Widget Perkhidmatan yang boleh memaparkan semua data yang diperlukan oleh pengguna. Tidak lupa fungsi di belakang tabir, EMUI13 akan membantu anda membebaskan sehingga 20GB ruang pada peranti anda dengan menggabungkan data yang serupa, memampatkan program yang jarang digunakan, dan mencegah muat turun berlebihan yang mungkin tidak diketahui oleh pengguna. 

 

Untuk maklumat lanjutmengenai berita terkini atau promosimengenai Siri Mate50, sila layari Laman Web Rasmi HUAWEIlaman Facebook atau Instagram rasmi HUAWEI.

 Marsha 
Part Time Blogger 
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel Collaboration & Review Blogger

0 Comments

Subscribe Us