MELANO CC VITAMIN C Brightening Sunscreen


MELANO CC VITAMIN C Brightening Sunscreen | Assalamualaikum.

Melano CC jenama penjagaan kulit Jepun yang terkenal,meraikan inovasi penjagaan kulit vitamin C yang terkini, dengan bangganya mempersembahkan kejayaan terbaharunya: Melano CC Brightening UV Essence dengan SPF50+ PA++++. Produk revolusi ini direka bentuk untuk melangkaui pelindung matahari tradisional, menawarkan pendekatan pelbagai rupa untuk penjagaan kulit yang menggabungkan perlindungan matahari dan fungsi pencerahan.
Lim Mei Yuen, Pengurus Besar Rohto Mentholatum Malaysia, menekankan, 

"Dedikasi tanpa henti kami terhadap penyelidikan dan pembangunan telah melahirkan pelindung matahari yang luar biasa yang mengandungi gabungan Vitamin C dan ramuan penjagaan kulit yang direka dengan teliti untuk kulit yang berseri sambil melindungi daripada sinaran UV yang berbahaya. "

Apa yang membezakan Melano CC Brightening UV Essence ialah gabungan dua jenis Vitamin C – asid askorbik glukosida untuk penghantaran Vitamin C yang berterusan dan magnesium ascorbyl fosfat untuk keberkesanan yang dipertingkatkan. Duo dinamik ini mencerahkan kulit kusam, mencerahkan kesan jerawat, dan mengecilkan pori-pori besar, memastikan kulit yang memancarkan kilauan dan keserian.

Manfaat Utama Melano CC Brightening UV Essence • Perlindungan Komprehensif: Diformulasikan dengan SPF 50+ PA++++, ia memberikan perlindungan spektrum meluas terhadap sinar UVA/UVB dan menjadi perisai kulit daripada pencemaran dalam udara, lantas memastikan kesihatan dan keserian kulit yang optimum.
 • Pencerahan Terkini: Dihasilkan dengan campuran derivatif vitamin C dan E, pelindung matahari ini secara aktif memerangi bintik-bintik gelap, menggalakkan tona kulit yang sekata dan meningkatkan keserian dalaman kulit dengan setiap penggunaan.
 • Meningkatkan Penghidratan: Diselit dengan campuran sinergistik vitamin E dan Ekstrak Buah Markisa, ia memberikan ledakan penghidratan tambahan, menghilangkan dahaga kulit dan menjadikannya berasa segar dan anjal.
 • Penghalusan Pori: Dipertingkatkan dengan Serbuk Penyerap Sebum, pelindung matahari mengawal pengeluaran minyak muka dengan berkesan, menghaluskan liang pori, dan memberikan kesan pengaburan pori serta-merta, memastikan kanvas yang sempurna untuk pemakaian solekan dengan pemakaian berpanjangan.
 • Penggunaan Mudah: Dengan formulanya yang ringan, pelindung matahari dengan mudah meluncur ke kulit, menyerap serta-merta tanpa sebarang sisa berminyak menjadikan kulit berasa bertenaga dan tambahan segar dengan bau sitrusnya.
Mengapa perlu menunggu apabila korang boleh cuba Melano CC Brightening UV Essence (50g) hari ini? Dapatkan Melano CC Brightening UV Essence anda dan nikmati kilauan kulit yang kelihatan berseri dari Watsons, Shopee dan Lazada pada harga RM 69.90.

Marsha 
Part Time Blogger 
Niche Lifestyle, Parenting, Healthy, Beauty & Travel 
Collaboration & Review Blogger

2 Comments

 1. Pernah cuba produk melano cc ni . CCL cuba pakai facewash . Sunscreen dia belum pernah cuba .

  ReplyDelete
  Replies
  1. Face wash CCL ni antara fav akak. Guna sikit je buih banyak..loveeee

   Delete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)

Subscribe Us