Ari ni agak penat gak sbb aku kuar g fakulti with hubby n my daughter agak lama...campur ngan jenjalan n shopping...hehehe. Kul 12 tghr td kami kuar dr umah pak tam trus ke fakulti sbb da janji ngan uder, juli, laila n dayah. Sampai trus kami ke lab n berborak2 ngan diorg. Geram sungguh diorg bila tgk anith...chubby sgt..hehehe. Yg bestnyer lab aku dah wat 'Partition'. So, leh la ltk personal prop's kat lab n ada security. Hepi rasanya....:). Lama gak kami kat fakulti td sbb tggu Juli yg sampai agak lambat. Lps jumpa Juli kami trus ke fakulti abg bli kek TIRAMISU..my favorite kek.. Lps tu kami trus ke Mines Shopping Centre sbb nak g bli extension wire n hanger. Tp ada benda lain jgk yg melekat....beg ltk nset..comel tau...hehehe.. So,kami bli 2. 1 biru n 1 pink...so faham2 je la sape punyer kan???...biru abg n pinkies is mine..(^_^).

After dah puas jenjalan n mkn kat Mines, kami trus balik. Ms tu dah ptg. Dah kul 6 ptg. Fuhh..lamanya kuar. Dr kul 12 tghr sampai 6 ptg. Mlm ni Anith tdo awal. Penat kot jenjalan td. Cian anak ibu...Em, kla. Stakat ni dulu ek..Daaaa....salam.
Fuhh...penat betul malam ni. Tp aku gagahkan diri updated blog dulu..hehehe. Skrg aku dah sampai KL. Skrg aku kat Taman Desa Baiduri, Cheras..umah pak tam ku. Anith dah tido..penat kot jalan jauh. Hubby ada kat luar tgh layan hindustan cte Badshah...ala..yg Shahrukh Khan berlakon tu..(^_^). Kami bertolak dr Kroh jam 930 am then sampai KL around 4 pm. Alhamdulillah perjalanan kami lancar n selamat. Em aku xjd bwk tenggilngku dtg KL sbb brg nak dibwk sangat bnyk. So, abg dengan murah hati menawarkan keta kesygnnya selama 6 bln utk aku ulang alik ke fakulti..terharu aku...sob..sob...syg sgt kat abg tau..mmuuaahhh....(^_^). Bila sampai KL aku trus ke GSO nak tnya pasal biasiswa aku. Brita baiknya aku dapat sambung lg GRF n berita buruknya aku xdapat elaun bln 7. Bln 8 br start dpt elaun...huhuhu..sedihnye...:(. Tp xpe la asalkan dapat sambung balik GRF pun alhamdulillah...amin..

So, after that aku n hubby ke JUSCO Cheras Selatan utk window shopping tp melekat gak kat 'cardigan' yg chummeelll...hehe..kaler biru aqua..rm8.50 for Jusco card member..hehehe. Then kami ke umah pak tam n rehat..mmg penat sgt2 la ari ni..hubby aku mmg sgt penat sbb dia yg drive...cian kat abg...Esok bermula la hidupku sbg seorang 'student' n harap aku akan cepat abiskan master..nak keje plak...da xlarat nak study..huhuhu. Kla, mata pun da ngantok so aku stop dulu ye....daaaaaaaaaaaa.....salam..

Alamak...ter'overdue' date la nak g KL. Patutnya time ni aku dah sampai KL tp masih kat Kroh lg...:). Ape kesnya ni??? Haaa..mcmni ceriteranya...smlm aku n hubby kuar g jenjalan kat Sg Petani. Nt dah lama pulak x g Sg Petani..konon je la padahal every weekeng g sn..hehehe. Sonok sgt dapat jenjalan ngn hubby n my lovely daughter. Tp xbli pape pun. Just 'window shopping' tp melekat gak pampers Anith..huggies (sbb sale)..(^_^).
Tghr kitorg just mkn kat restoran RASAMAS. Mkn ns lemak jek..hehehe. Balik pastu sggh pasar malam Baling bli makanan utk mkn malam..hubby-laksa n aku-mihun sup..yummy!!!!.
Mlm smlm kami tido lambat sbb layan crita 'Transformers'..hehehe. So pg td aku decide ngan hubby nak bertolak pg esok sbb kereta x servis lg. Lgpun smlm xsemangat lgsung nak kemas brg. Anith pun batuk2..cian Anith....:'(
Then, pg td aku, hubby n Anith g pasar pagi kat Baling. Tujuannya nak cari tudung..alhamdulillah tudung yg dicari jumpa. Tp aku jumpa 1 brg yg mmg lama hubby nak bli..FLIP FLAP FLOWER...mak uder..along dah bli dah flip flap flower tu...:). Tambah plak tgh lelong..rm10 satu so aku amik 2 FLIP FLAP FLOWER tu. Kaler biru utk keta abg n kaler merah utk 'tenggilingku'..hehe..(nama timangan my keta la...heheh).
Ni la FLIP FLAP FLOWER tu...



Ni abg punyer..kaler biru yg cute



Its mine...(^_^)..garang...harrrr...


Sebenarnya aku br lps kemas2 n masukkan brg dalam keta. Sok nak bertolak pg2 sbb nak sggh Ipoh servis keta. Then, br bertolak balik g KL...Doakan kami selamat sampai ye...kla..daaa....salam.
Tggl sehari lg aku kat Perak before ke UPM smbung study....:(
Sedih rasa...terpaksa jauh dari abg..
Lebih sedih lg puasa taun ni pun xleh puasa full skali ngan abg...wpun aku mesti xakan full..hehehe.
Insyaallah aku akan "kuat" kat sana & harap moga aku dapat submit thesis sem buka nt..amin.
Anith aku bwk g UPM tp yg membimbangkan aku n hubby kes H1N1 ni..risau kat Anith..Hmmm..
Hubby aku bekalkan penutup hidung utk aku n Anith..harap smua ok..Thanks syg...
Hmmm...xsemangat nak key in data bila pikir..hmmm...be strong marsha....!!!!!!

Anniversary...August!!!!
Aku ingat sempena anniversary kami ogos nt aku nak wat suprise party wat hubby ku..just us ok..:)
Aku ada cakap kat abg nak candle light dinner tp abg senyum jek...hehehe.
Xtau la mcmn mybe abg pun ada suprise....btul x syg...hehehe
Em harap smua ok kat sn nt...amin..
K la..da lewat mlm ni..sok jumpe lg k...daaaa.....
Salam...


Salam...
Waaahhh....rilek jap...
Actually sbnrnya aku tgh key in data projek. Ni aku REST jap sbb mata pun dah pedih...huhu.
Hmmm....Anith dapat bj baru...dress plk tu..hehehe.
Xsabar nak tgk Anith pakai dress baru..nak tggu rambut panjang lambat lagi..hehehe.
Ni la dress baru Anith..SEXY gitu...hahaha

Cute x dress Anith? Yg paling penting ada ROSES...(^_^)


K la, aku nak sambung balik wat keje. Takut nt xsempat siap...NAYA jwbnyer..huhuhu
Daaaaa.......salam.
Em malasnye rasa....
Kul 2 am..tp aku blum tido lg. Mata dah pedih tp aku tahan untuk aku updated blog.
Sebenarnya aku br jek abis key in data. Tp banyak lg x diisi. Em malas rasa bila pikir nak sambung balik master. Tp dah 3 sem aku wat master. Rugila kan...Hubby aku dah lama lena kat luar ni. Cian abg teman ayg wat keja. Dah la sok nak keja...syg abg...(^_^).

Anith....
Masuk senja td badan Anith panas. Suhu around 36 Degrees. So aku trus 'jelum' kpl Anith dgn air asam jawa. Risaunye aku. Takut baby ku demam. Lps tu aku bg Anith susu then bg mkn 'Gripe Water' n ubat demam. Anith mengamuk kejap sampai kul 11 malam. Lps tu Anith trus tido. Aku selalu pantau tkut jgk ada perkara yg x diingini berlaku..nauzubillah...
Tp, kul 12 mlm td bila aku pegang Anith, bdn dia dah sjuk...alhamdulillah...lega rasa..(^_^).

Hmmm...okla, dah xlarat dah ni..mata pun dah xtertahan dah ni. Sok nak bgn solat..Risau kot jd 'Subuh Gajah' nt..hahaha...Kla, daa...salam
Sowi.................
Dah hampir 2 hr aku x update blog. Bkn ape, tghr smlm aku balik umah mak mentua kat Kulim. Balik2 dapat makan durian. Bnyk tol aku make...biasala peminat fanatik...hahaha..(^0^). Nak tau, kebun blkg umah mentua aku penuh ngan buah-buahan. Rambutan lebat tau...aku bwk blik 2 plastik besar kat umah...hehehe. Sbnrnya aku baru sampai umah...memandangkan hubby ku dah kuar main bola n Anith pun leka dengan dunianya so aku pun bka blog ni. Sambil2 tgk ape yg terbaru...(^_^).

Smlm hari sedih wat hubbyku. Nak tau knp? Kereta hubbyku kena conteng ngan budak2. Bukan conteng ngan pen @ pensel tau tp batu. Dah la masa kena conteng tu kami g berjalan ke rumah bapa saudara hubbyku sbb nak tgk cucu baru pastu tukang conteng tu sepupu hubby ku. Mmg pening kpl hubby bila tgk keta kesygn kena calar. Banyak plak tu. Nak polish xtau ilang ke x? Ni aku serta
kan gambar keta hubbyku...cian abg...sabar ye syg....

# Bahagian belakang keta je yg kena tp banyak tu..huhuhu


Korang tau x ari ni ari ape? Ari ni special tau...Ari ni adalah FATHERS DAY. So, kpd kengkawan yg dah jd bapa, abah, abi, papa n walid aku ucapkan HAPPY FATHERS DAY..(^_^). To my hubby, HAPPY FATHERS DAY kpd abg buat kali pertama n buat abah ku, HAPPY FATHERS DAY kpd abah buat kali ke 27. Smlm tepat kul 12 mlm aku trus wish kat hubbyku n bg hubby kad. Abg, ayg xsempat nak prepare present kat abg..sori ye syg...but........ I LOVE U...mmmuuuuaaaahhhh!!!


#HAPPY FATHER'S DAY to abah


# And My Love..ABG..HAPPY FATHER'S DAY!!!...(^_^)

I love both of u...(^_^)..!!!!
Okla, aku rasa stakat tu dulu kot. Kang nt mlm karang aku sambung lg ek..daaa.....
Dah kul 5 ptg....
Waahh.....xsabar2 nak tggu abg balik bwk durian...hehehe.
Dah seminggu xmkn durian....teringin plak nak mkn. Sementara tggu hubby ku balik, aku update blog...hehehe.

Anith???
Ada kat sblh ni dok tgk aku menaip. Ari ni Anith xbanyak meragam. Nak tdo meniarap jek..risau gak pd mulanya. Tp bila tgk GUGU GAGA ERA aku pikir ok kot Anith tdo cmtu. Engku Aleesya pun tdo cmtu gak..hehehe

Esok aku balik umah mak mentua. Dah 2 minggu xbalik Kulim. Lgpun mggu depan aku dah nak ke KL. So mggu ni last Anith jumpa ngan MakTok dia. Cian mak, mesti mak rindu kat cucu dia. Xpe, nt aku dah abis master. Aku balik dok perak balik n selalu balik kulim nt.

Hmmm...tghr td kami mkn mihun je. Hubby aku nak mkn mihun. Katanya dah lama xmkn. Hmm....berat plak ati nak tgglkan hubby ku sorg2..Dah la nt posa pun asing2...huhuhu. Abg..nt every weeks abg turun KL tau buka puasa n sahur ngan ayg n Anith...

Ok la, jap g abg sampai umah...xsabar2 nak tggu abg. Nak mkn durian......daaa....(^_^)
Salam...
Jam dah menunjukkan kul 12 tgh mlm tepat tp mataku xngantuk lg. So, aku bka blog n UPDATE la kan...hehehe.
Hubby aku biasa la tgh wat report audit n main GAME secara sambilan....ampun abg...hehehe. Boring btul mlm ni. Anith dah lama tido. Aku n hubby mmg ajar Anith tido awal. Cuma bila Anith xbrp sihat dia akan meragam. Haaa....mlm ni Anith mengigau lagi. Before sleep Anith main "ba ba cak" ngan abah dia. Sonok bkn main dia...xpadan ngan kecik..kui...kui...kui...Tp kesannya ni la..mengigau...(^_^). Skrg ni Anith dah berhenti dari mengigau dah. Lega rasa. Cian kat my little princess...


Korang nak tau smlm aku ada beli magazina PA & MA keluaran Julai. Dalam tu ada tunjuk cara2 mengurut baby. Then aku study n try kat Anith. Tau x, Anith suka. Dia cam senyap n nampak syok ja bila aku urut dia. Sok n seterusnya aku nak urut Anith mcm dalam magazine tu. Biar tulang temulang Anith jadi sihat n kuat. Smoga Anith cepat jalan n sihat. For information, aku mesti bli 2 magazine every month....PA & MA and Parenthood. Banyak info yg aku dapat tentang pantang and of course penjagaan bayi yg selamat. Almaklumlah aku x berpengalaman sangat dalam bab2 ni. Tp skrg aku dapat jaga baby Anith dengan baik.

Hmm....tetiba mata dah ngantuk plak. Hubby ku kat sebelah tgh nyanyi lagu "Still Loving You" from Micheal Learns to Rock. Esok nak keje syg....hehehe.
K la, nak ajak hubby tido. Kang ngantuk plak hubby kat tempat keje nanti. Cian kat hubby. Abg...jom tido...(^_^)



Smlm aku xsempat nak updated blog sbb smlm aku ikut hubby ke Ipoh. Hubby aku ada keje kat sana. So aku ikut sambil2 temankan hubby n bwk Anith jenjalan. Selesai keje hubby kat Ipoh after keja aku g mkn KFC yg baru punye. Ala yg SPICY CRUNCHY tu. Amik yg variety bucket n dapat free cooler 'TRANSFOMERS"..(^_^). Sambil2 WIFI dgn handphone baru..hehehe. Lambat jgk kami sampai umah...dalam kul 10 malam. Tp best dalam luangkan masa bersama keluarga sendiri..(^_^). Ok la, kat cni aku tunaikan janji aku sblum ni. Seperti yg dijanjikan kat cni disertakan video anith pertama kali meniarap...(^_^)




p/s: Kpd kwn2 sori sbb kualiti video xbrp memuaskan tp puas hati kan dapat tgk Anith meniarap??..hehehe
Bahagia ku rasa bila Anith dah mula pandai meniarap..Nak tau, 3 hari lps aku ke dapur nak masak. Before that, aku ltk Anith kat depan TV atas toto. Pastu bila aku ke depan balik tgk2 Anith dah meniarap. Aku try baringkan Anith, after that Anith meniarap balik. Terkejut aku...tp pada ms yg sama aku bersyukur Anith dah melangkah ke depan (meniarap)...(^_^). Tanpa lengah aku trus amik kamera n rakam pergerakan Anith dari baring hingga meniarap. Lps tu aku trus call hubby tell him about her daughter n he seems happy..(^_^). Nt aku sertakan video Anith meniarap. Sbb nak kecikkan size dia dulu. Saiz video 8 MB...hehehe. Tggu yek....Watch it.....(^_^)
Haaa....nak tau knp tajuk kat atas camtu? Sbnrnye camni, ptg smlm aku dapat sms dr Job Malaysia yg aku dijemput ke interview jawatan Pegawai Skim Perkhidmatan Singkat under Kementerian Penerangan, Komunikasi n Kebudayaan pada 11 & 12 hb ni iaitu ari ni ngan esok. Xsangka secepat ni dia panggil interview. Aku baru jek mohon pada 8hb ari tu online. Kelam kabut aku dibuatnye. Btul2 xready n pada mulanya aku berat hati nak g. Tp dorongan dari hubby n family, aku g jgk interview. So aku pilih tarikh ari ni sbb kalu esok Kedah cuti. Jauh tau...kat Pejabat Tenaga Kerja Sg Petani. Dalam 1 jam 30 minit masa perjalanan dr rumahku. So, mlm smlm aku buka laman web kementerian penerangan n cari maklumat yg berkaitan utk interview ari ni. Sialinan sijil2 nasib baik semua dah ada. Gambar pasport pun kontang kanting last ada 1 jek. Mlm plak aku xtido lena sbb risau apa yg akan dia tny masa interview nt. Pg td kul 7 am aku gerak dr umah. Sampai kat sana dalam kul 8.30 am. Interview kol 9 am. Then, bila sampai aku org 1st yg sampai. Alamak...xpenah jd org 1st interview nih..huhu. Aku isi borang n tggu nama dipanggil. Rasanya xramai yg dtg interview. Dalam 5,6 org jek. Tgh2 tggu giliran fuhh...rasa nak muntah smua ada. Tetiba....NOR MARSHALIZA BT SHAIDAN!!!!...Nama aku dipanggil. Berdebar mmg xingat la. Aku ketuk pintu n beri salam. Kat dalam bilik interview tu ada 3 org penemuduga. Mula2 mcm biasa aku diminta perkenalkan latarbelakang diri n akademik. Lps tu aku mula ditny dengan pelbagai soalan. Dah la bidang IT plak tu...Pasal komputer n nak configure setting. Alhamdulillah interview ok. Harap2 ada rezeki...amin. Em masa tu teringat kat Anith aku tinggalkan kat parents ku jaga anith jap. Rindu plak kat Anith padahal baru jek beberapa jam xjumpa..hehehe. After interview, aku ke pusat Celcom jap tukar sim card sbb nset nokia aku xdapat detect sim card lama. Pastu ke TESCO jap sarapan...(^_^). Pastu aku ke Central Square. Ingat nak bli DVD tp kedai tutup..huhuhu. So,aku trus balik sbb familyku nak balik Kelantan after zohor. Sampai umah, aku trus dukung puteri kesayanganku n mkn tengahari. Kul 3 pm familyku bertolak dari umahku balik kelantan. Kul 8.30 pm familyku selamat sampai. Malam plak aku n hubby bwk Anith g jumpa mmber dia....Qistina. Dah besar dah Qistina...(^_^). Skrg aku dah kat umah update blog. Anith????? Dah selamat tido dah...hehehe. Hubby aku tgh main game kegemarannya...hehehe. Ok la, dah penat n ngantuk dah...nak teman Anith tido sama. So, adios....Salam...(^_^)
Salam..
Hi...smlm aku xsempat nak update blog. Family aku sampai isnin kul 1930 pm. So smlm aku g jenjalan kat sg petani umah pak ngah ku. Dalam kul 4 kami keluar n nak tau x smpi umah balik kul brp? Kul 12 mlm tepat....hehehe. Penat sungguh smlm. Before ke sg petani....hubby, aku, anith n family singgah umah mak mertua ku kat kulim. Sampai2 je tgk pokok rambutan da lebat berbuah...mak oiii....terliur ku dibuatnyer. nasib baik xmasak lg. Kalu x dah lama aku melantak..hehe. Aku ni antu rambutan n durian...(^_^). Smlm mak mertua ku kirimkan buah macang kat parent ku.Syok sungguh la smlm. Anith pun nmpk sronok je g jenjalan..hahaha. Lg best smlm sbb nset baru sampai. Hubby ku blikan adiah sempena Mother's Day...thanks syg. Ayg syg abg sgt2...mmmuuuaaahhhhh...(^_^). Nak tgk x nset...ni dia...jeng...jeng....



Cantik x?..(^_^).. Pastu kat bawah ni aku sertakan gambar bband aku...heheh


Abg...ayg akan gunakan kemudahan yg abg beri ni baik2 ye syg...LOVE U.....(^_^)
Boringnyer......
Abg x blik lg n my little gurl pun tdo. So, utk hilangkan boring aku update blog sambil tgk cte Jane Doe kat Hallmark Channel (ASTRO). My hubby x balik lg. Tghr pun xbalik makan lg sbb bz ngan keja ri ni. Td hubby g Grik jap sbb kena jumpa bos. Aku msk ayam msk sambal n sup sayur kat hubby ari ni. Mlm ni mybe grg mihun je kot sbb mlm ni famili aku dr kelantan sampai. Skrg depa dalam perjalanan..(^_^). Em kat pengkalan hulu ni cuaca panas. Dah seminggu dah mcm ni. Anith sampai xberbaju tghr..cian kat dia panas. Xpe dalam umah seksi xpe..hahaha. Kebun sayur aku kat blkg umah pun nmpak kering jek tp cili still keluarkan hasil. So, xyah la aku bli cili kat pasar..hehehe. Em lambatnyer abg balik...tp xpe ayg tau abg bz ri ni. Ok la, anith dah merengek tu. Dah bgn la tu..hehehe. K, nt aku update lg ek...daaa.....salam.
Aku baru lps tidokan Anith balik. Malam ni Anith asyik terjaga jek. Dia dah tdo kul 10 td lg tp smpai skrg kdg2 merengek. Risau jgk dkt ank kesayangnku ni. 3,4 hari ni tiap2 malam perut Anith kembung. Cian Anith...:(. Smlm aku n hubby ke farmasi belikan "GRIPE WATER". Ia untuk selesakan prut bayi yg masuk angin. Br 2 malam guna nampak cam ok..Tmbah lagi dgn mnyak "YU YEE CAP LIMAU". Td Anith dah sendawa banyak kali. Cuma mlm ni anak ibu ni x berapa nyenyak. Harap2 Anith xterjaga lg...cian anak ibu nt takut xckup tido...huhuhu.
Salam...
Jam menunjukkan dah kul 6.45 ptg. Aku boring,so aku updated blog...(^_^). Tinggal aku ngan Anith je kat umah. Hubbyku dah lama kuar main bola..tu exercise wajib tiap2 petang..hehe. Anith plak br jek tdo..kena susu sebotol tdola dia..(^_^). Nak tau x? Antih mcm dah nak bleh meniarap sdri dah. Aku slalu gak latih Anith cara2 nak meniarap ikut buku yg nurse dkt KKIA kwsn aku bagi. Berguna betul buku tu..Ia ada bgtau umur berapa yg anak kita patut meniarap, merangkak n berjalan. Aku slalu exercisekan kaki n tgn anith biar cepat jalan...hehehe. Cepat besar ye syg...ibu xsabar tgk anith memulakan langkah pertama..(^_^). Tp anith br 3 bulan, meniarap n merangkak pun blum lg..hehehe. Sungguh bahagia tgk anak membesar depan mata. Wpun terpaksa layan ragam anith tp aku n hubby seronok. Ni adalah pengalaman kami yg amat berharga. Ok la, dah kul 7 lbh ni. jp g hubby balik..so aku nak tgk ape nak sediakan utk mkn mlm. Bye...daaaa...(^_^)
Salam...
Windu rsnya kat family aku....tp xpe,isnin ni abah, ma n adik2 ku nak dtg.Windu kat cucu..(^_^). Aku n hubby xsempat balik lg sbb hubby ku bz. Okla, kat cni aku letak la gambo family aku & family hubbyku.....(^_^)

#Masa time aku konvo (18/09/06)



# Ni plak gambar family hubby ku



Em untuk pengetahuan korang, Bapa mentuaku dah kembali ke Rahmatullah pada 2/4/2007. Moga rohnya sentiasa dalam golongan org2 beriman..amin. Kat cni aku letakkan gambar arwah abah yg ada dalam simpananku. Masa konvo aku...18/09/2006. Arwah bapa mertuaku berada kat tepi skali sebelah hubbyku.

Baru2 ni hubby,aku,NIA n my famili g melawat Penang.
Dah lama xg jenjalan kat Penang..Bnyk tempat yg kami pegi. Ni gambar2 ms kat Penang.
Ni gambar NIA yg latest. Yg ari tu gambar NIA sebulan lbh.


*NIA with her abah at PAGODA Penang




*Dengan Tok Abah n Tok Ma




*Atas Bukit Bendera



*Dalam Kereta Kabel




*Depan KOMTAR



*Atas Feri



*Cayang Anak Abah



Sronok btul g Penang ari tu..Letih tp best. Nt nak g sn lagi..(^_^)
Salam...
Dah 4 hr aku x update blog. Ralit layan facebook n friendster..hehehe.
Hepinyer rasa sbb 30/05 ri tu aku,hubby n NIA kuar g cari susu NIA kat Sg Petani.
Kbtulan ari tu ada broadband fair...so,hubby aku blikan celcom broadband utk aku.
Rasa gembira sgt2. Nt kat UPM xyah la aku brsusah payah wi fi kat mn2. Kat umah pun leh cari maklumat. Yg penting leh YM ngan hubby ms kat KL nt. Em cdihnyer, nt aku berjauhan ngan hubby selama 6 month. Aku nak habiskan master ku 1 sem lg. Insyaallah...
Ni aku tgh gn bband aku la ni...Kat cni xdk 3G tp support GPRS. So leh internet gk tp xlaju sgt. Em hubby aku pun blikan nset nokia 5800 yg latest tu. Ada 3G leh video call ngan hubby nt. Nset xsampai lg...Selasa @ Rabu ni br sampai. Guna kurier. Abg, ayg akan gunakn pemberian abg ni sebaik mungkin. Thanks sayang....I LOVE U....mmmuuuaahhhh.
Salam...Hi everyone!!!!
Ari ni 1st June dan bulan ni amat bermakna kpd hubby ku sbb bln ni adalah FATHER'S DAY.
Aku ingat nak wat suprise kat hubby tp xtau lg nak wat pe...idea...idea..hehehe. Ari ni mak mentuaku dtg umah...rindu kat cucu...hehehe. Jap g dalam kul 12 sampi kot...Leh Anith lps rindu kat Mak Tok dia...:)