Sorry to Penang....Stay Kroh...(^_^)

/
0 Comments
Ari ni cm biasa..bgn, mandi n siap2 g thumbprint kat fac..
Bwk Anith yg ibu syg...mmmuuuaahhhhh....:)
Anith dah recover sepenuhnya dr fever...alhamdulillah....
Anith dah makin aktif skrg...dalam walker berlari je keje...hehehe
After thumb in balik..xbleh nak stay kat fac sbb virus H1N1 makin 'galak' kat UPM skrg ni...risau...
Bila sampai umah abg call bgtau yg dia dah dapat surat stay kat kroh..
Alhamdulillah....rayuan abg untuk switch diterima...Sorry to Penang...
So skrg xyah nak penin2 pale nak pindah n any else...
Abg pun leh fokus kat keje...alhamdulillah.....
Hmmm.....xsabar nak tggu abg dtg sok....
Abg ade 'mitin' kat Ptrajaya...19-21hb....
Esok aku start stay ngan abg kat rumah tamu UPM..for 4 days 3 night..
Abg pun mesti xsabar nak jumpe ngan ibu n si montok kecik ni..hehehe
Xsabar..xsabar....hehehehe


You may also like

No comments: