Saya ingin berada di dalam blog list kategori PINK kerana ...

/
2 Comments

Malam ni ibu blogwalking...blog En Ben mmg wajib di terjah setiap kali on9.
Kalau 10 kali...10 kali la ibu terjah blog En Ben...hehehe.
Malam ni ibu terbaca yg En Ben buka kategori bloglist.
Kene join ni....kalau ade rezeki ibu menjadi pilihan En Ben, alhamdulillah sgt2...(^_^).
Jom kawan2 kita join.....klik SINI
Untuk En Ben....ibu nak join bloglist Kategori PINK iaitu untuk ibu2.

Syarat2 nya:-

1) khas buat blog ibu ibu ...(mmg dah blog ibu..hehe)

2) entri
- header BEN ASHAARI BLOG - done
- Tajuk : Saya ingin berada di dalam blog list kategori PINK kerana ...

" Saya ingin berada di dalam blog list kategori PINK kerana saya mahu berkenalan dengan lebih ramai kawan2 blogger sbb saya tau blog En Ben ni mmg popular & selalu dikunjungi kawan2 blogger dari serata tempat...(^_^). Di samping itu saya juga mahu berkongsi cerita & pengalaman dengan kaum2 ibu yang lebih berpengalaman. Saya ni suka berkawan & harap kawan2 akan suka jugak berkawan dengan saya."

To En Ben....harap blog saya yg xseberapa ni menjadi pilihan....kalau x pun xpe. Ibu tau banyak lagi blog yg lebih menawan & mantopp...hehe. Yg penting best terjah blog En Ben....(^_^).


You may also like

2 comments:

  1. salam jengah dari blog ben... salam perkenalan juga..

    ReplyDelete
  2. Liennasts..

    TQ sudi singgah blog....salam perkenalan juga..:)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)