Air Bersih Pilihan Saya

/
3 Comments
Psttt...korang....air kat umah okay tak?
Kita semua mesti dambakan air yang bersih untuk seharian kita kan?
Terutamanya untuk minum dan masak.
Nak share water filter yang saya guna dah 2 tahun lebih.
Water filter ni unik sebab boleh dibawa kemana sahaja dan tak perlu guna elektrik.
Namanya GET CLEAN WATER PITCHER
Pitcher? Yes ia memang jag air tetapi ada penapis aka 'filter'.
1 filter boleh menapis 303 liter air atau 80 gelen air.
Best kan?
Rasa air pun bersih dan sedap.

Ni lah 'tuan' nya....



Kalau kawan-kawan berminat nak cuba boleh contact ye.
Satu set lengkap tak lebih dari RM500.


Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016

013-9337697


You may also like

3 comments: