Filing buat Anak Dara

/
3 Comments
Assalamualaikum....maaf lama menyepi.
Kekangan kerja lately.
Pastu ditambah dengan kurang sihat sikit tu yang bertangguh-tangguh update blog...hihi
Maaf ampun dipinta ya...:)

Malam ni nak share sikit sumthing yang telah buat anak kesayangan.
Memandangkan balik je sekolah buku bertaburan dalam beg.
Ada yang berlipat dan ada yg pembalut dah mula nazak...huhu
Memula tu tgk kat fb style tagging ikut warna.
Dah lama encik suami suh buat dah siap beli sticker dah.
Namun, si isteri belum berkesempatan...hihihi

Jadi last wiken baru berpeluang nak realisasikan impian...hihi
Tapi bukan style tagging but filing.
Pun idea ni dapat kat fb dari seorang ibu juga.
Akhirnya siap....taraaaa


Lagi kemas kan?
Anak pun takde lah rasa susah.
Satu subjek keluarkan satu file.
Buat ibu-ibu boleh lah cuba cara saya ni.

Pssstttt.....
Dah 2 hari anak saya kemas buku sendiri tau.
Terkejut saya....mungkin sbb senang dia nak kemas.
Alhamdulillah...:)

Sharing is caring :)

Marsha
Shaklee Mama
Master Coordinator 2016
013.933.7697


You may also like

3 comments:

  1. pegi sekolah cina ke ??? bestnyaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah siti...sebab ni paling dekat dgn rumah...hihi

      Delete
  2. hai..salam dari bloggerutara..menarik menarik boleh cuba ni

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)