Patah Tumbuh Hilang Berganti

/
2 Comments
#Terobek

Segala dah di prepare...buat satu sistem pengairan untuk pokok Applemint kesayangan.
Tiada dirumah selama seminggu.
Bila balik mau nangis.....1 pasu kering terus.
2 pasu lagi melecur 90% lebih kurang.
Redha dan pasu yang kering tu sy buang dan pangkas lagi 2 pasu.
Bayangkan dari mcm ni



Jadi macam ni


Ni salah satu pasu yang dapat diselamatkan.
Sedih kan?
Selepas seminggu ingat ke makin teruk tapi sebenarnya ada yg berlaku.


Nampak tak ada pucuk hijau kecik tu?
Allhuakhbar ia kembali....syukur....
Dan hari ni ia makin besar sikit.
Nt sy snap ye...:)



You may also like

2 comments:

  1. berbakti kepada tanah...
    saya pun dah start berkebun. tapi just utk tumbuhan hijau setakat ni. yg berbunga insya Allah coming soon!


    ~Admin : My New Blogger~
    http://munirahmustafar84.blogspot.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama sy pun more pada yg boleh kita guna utk masakan. Senang nak ambik je kalau nak guna..hihi

      Delete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)