Lazada Rangkaian Pembelian Online Pelbagai Jenama

/
4 Comments
Assalamualaikum....
Nak tanya ni korang dah shopping belum kat Lazada?
Arini 12.12 nampaknya bukan hari terakhir untuk korang membeli belah di Lazada dengan harga yang hebat.
Hari ni masih berlangsung sale 'Online Revolution' dari Lazada hingga 11.59 malam pada 14.12.
Jadi jangan lepaskan peluang yang keemasan ni ye....hihihi

Marsha adalah customer tegar Lazada.
Latest pembelian ialah cage kucing dan ia sampai dengan cepat & selamat.
Ni pun ada wishlist untuk anak-anak bulus...hihihi

Apa Produk Yang Boleh Didapati di Lazada?

Ada pelbagai jenama dan item tau.
Antaranya ialah....

1. Sandisk

Sandisk Extreme SDXC UHS-I Card 64g ialah memory card untuk penggemar gadget seperti individu yang berminat dengan photografi dan juga video. Jadi ia memudahkan pengguna untuk menyimpan gambar atau HD video yang memerlukan space yang besar.



2. VR Box

VR Box ialah Virtual Reality 3D Eyewear yang Marsha pasti ia menjadi kegemaran pemain game. Ia adalah gadget terkini dan trendy.



3. Nescafe White Coffee Rasa Pandan

Fuh....bila tengok tin limited edition nya pun dah terliur. Aroma pandan yang sangat wangi serta rasa yang enak. Mmg setakat ni white coffee yang terbaik yang Marsha pernah minum...☺☺☺



4. Mamy Poko

Dulu-dulu masa Anith baby lagi memang glemer Mamy Poko ni. Pampers dia best. Buat ibubapa yang tiada masa nak survey barangan bayi dengan kesibukan kerja boleh terjah Lazada untuk lihat promosi yang ada.



5. Drypers

Haaa....ni pun salah satu jenama barangan bayi yang glemer macam Mamypoko juga.
Pelbagai barangan bayi jenama Drypers boleh didapati di Lazada untuk ibubapa yang nak dapatkan potongan yang hebat semasa sale ini.



6. Nestle

Pelbagai produk Nestle juga di jual di laman web lazada ni. Nestle memperkenalkan item terbaru iaitu Maggi OatMee & Maggi Royale Thai White Tom Yam. Memang sedap dan tak lupa juga Nestle Just Milk Full Cream Milk yang menjadi kegemaran Anith sekarang....hihihi. Nestle juga memperkenalkan cereal terbaru untuk kanak-kanak iaitu Cerelac NutriPuffs. Semua ni berada di Lazada sekarang...☺






7. Milo

Okey beg Ola Bola ni adalah sponsor dari Milo. So agak agak apakah ia? Eh tak beg ni hanya utk blogger terpilih sahaja. Tapi di Lazada kita boleh dapatkan rangkaian produk Milo. Pelbagai jenis ada. Jadi buat yang malas nak bersesak kat shopping mall boleh lah buat belian online sahaja...☺


Jenama-jenama yang Marsha terangkan ni adalah jenama yang ada dalam 'Box Of Joy' Marsha dan Marsha amat sukakan semuanya skali.
Wah banyakkan jenama yang ada dalam rangkaian belian online Lazada ni.
Ni baru beberapa jenama tau.
Memang ala-ala shopping mall tapi secara maya...hihihi
Untuk pengetahuan semua, jika ada kerosakan semasa penghantaran boleh dikembalikan semula mengikut terma dan syarat.
Jadi cepat-cepat muatturun aplikasi Lazada kat handphone dan jom shopping 😊😊😊😊😊

ps: untuk new customer boleh guna kupon diskaun ni ye ☺☺
Final sale extend sampai 14.12 tau so masih sempat untuk shopping...☺☺





Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2017


You may also like

4 comments:

  1. Bestnya dapat box of joy..
    Sejak lazada buat sale nie..
    Rasanya dah banyak barang yang AM beli untuk diri sendiri dan kekawan..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq AM sudi singgah.
      Betul samalah banyak beli barang dengan Lazada ni...hihi

      Delete
  2. Siqah tak pernah beli barang di Lazada. Biasanya beli kat Zalora je.. sebab banyak berkenan baju. Hihi. Maybe next year boleh cuba :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kat lazada ni macam-macam barang...jom...hihi

      Delete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)