Medical Checkup PERCUMA untuk Si Manja - Atam & Amoi


Assalamualaikum buat readers cum kawan-kawan bloggers semua.
Ada yang masih belum tahu yang Marsha ada ahli keluarga baru.
Dah masuk 2 bulan kot....alhamdulillah.
Dah membesar dengan jayanya pun....hihihi
Asalnya gelandangan tanpa ibu dan diselamatkan oleh cikgu tuisyen Anith
Then offer kami untuk mejaga mereka.
Maka nama yang dipili setelah 3-4 memikirkan ialah Atam & Amoi.
Sepasang jantan betina dan opkos adik beradik...hihihi
Ok nanti kita share lagi gambar deme okey.....hihi

Okey macam manusia jugak kucing pun ada medical checkup untuk memastikan si manja kita sihat.
Beberapa minggu lepas Marsha dapat tau dari kawan blogger pasal FREE medical checkup ni.
Sebab masih baru sangat dalam membela haiwan kesayangan ni demi anak kesayangan ambe...hihi
Free Medical Checkup ni hasil kolaborasi Royal Canin, syarikat yang menghasilkan makanan haiwan kesayangan dengan 200 buah klinik seluruh Malaysia.
Jadi setiap negeri mesti ada sekurangnya 1 kilinik veterinar yang join program ni dengan Royal Canin.
Ok ni Marsha nak share macamana nak dapatkan FREE Medical Checkup macam Atam & Amoi dapat.
Ok boleh klik LINK di SINI atau layari http://mycat2vet.royalcanin.my/ dan kemudian register.
Ok ni step-stepnya






Kemudian sudah selesai register kita akan dapat satu emel yang mengandungi ID khas untuk kucing yang kita daftarkan.

Jumlah kucing yang kita nak bawa??
Boleh lebih dari seekor kucing.
Ni tengok ni no of jumlah kucing sampai 9 tau...hihi


Ok kemudian kita akan dapat emel seperti yang Marsha dapat ni dengan link klinik yang bekerjasama.


Kita boleh cek ikut negeri dan boleh cari klinik yang terdekat dengan kita.
Alhamdulillah Marsha jumpa klinik memang sangat-sangat dekat dengan rumah.
Dalam 500 meter so tak ada masalah untuk bawa anak bulus ni checkup.
Klebang Veterinar Klinik nama klinik tersebut sebelah Econsave Klebang.
Meh layan gelagat dorang....


Setelah selesai one by one checkup
Doc bgtau Atam & Amoi sihat cuma ada telur kutu dan Marsha disuggest untuk beli spray sesuai untuk lice.
Dan marsha bagi dorang makan ubat cacing juga sebab takut ada cacing.
Yang lain alhamdulillah sihat semuanya....syukur....😁
Dan Atam & AMoi dapat goodies bag FREE dari Royal Canin....ni dia....




Doc bagi yang weaning punya sebab dorang ni xdapat zat dalam susu ibu.
Jadi Weaning ni sesuai untuk dorang.
Tq Doc &  Royal Canin....😍😍😍😍😍😍

Oh ya korang jangan ralit tau sebab program FREE Medical Checkup ni berlangsung dari 1 Dec 2016 - 31 Dec 2016.
Jadi jangan lambat-lambat okey....😊😊😊
Okey satu lagi Royal Canin pun ada buat satu contest dan ada hadiah tau...hihi
Hadiah dia 31 hari bekalan makanan untuk 31 ekor kucing.
Mana tau bertuah kan??...hihi
Ni step-step nya....(nampak ada pic kawan blogger kita Cik En)...hihi



So jom register dan dapatkan FREE Medical Checkup di klinik veterinar berhampiran.
Jangan lupa juga LIKE gambar ATAM & AMOI di instagram Marsha ye
Ni link instagram Marsha https://www.instagram.com/marsha_jutawan/
Mana tau ada rezeki menang untuk mereka.
Apa tunggu lagi....jommm....


Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2017


You may also like

No comments: