Tips Mengenalpasti Minyak Herba Asma Mujarab & Kebaikannya

/
0 Comments
Assalamualaikum WBT

Buat readers yang setia membaca blog yang masih bertatih walaupun usia agak lama.
2009-2016 dah 7 tahun usianya...masih muda rupanya, baru darjah 1...hihihi
Ok tak nak melalut dah
Misi arini ialah nak memperkenalkan satu produk yang Marsha rasa dah lama meniti di bibir-bibir terutamanya pengguna-pengguna iaitu Minyak Herba Asma Mujarab.

Sekarang ni banyak timbul Minyak Herba Asma Mujarab yang TIRUAN.
Bahaya kan bila keluar barang-barang TIRUAN ni.
Bukan pakaian atau tudung je.
Minyak pun ada yang TIRUAN dan ini adalah perbuatan yang sangat tidak bertanggungjawab oleh pihak-pihak tertentu.
Kesan nya mungkin kurang berkualiti dan mungkin akan memberikan kesan negatif pada pengguna.
Sangat-sangat bahaya kan...huhuhu
Jadi pagi ni Marsha nak kongsikan sikit Tips untuk mengenalpasti produk TIRUAN ni.

Antara ciri-ciri produk TIRUAN:

  • Jika ada yang mendakwa Minyak Herba Asma Mujarab ini di bawah keluaran syarikat SDN. BHD. Maka ianya adalah produk tiruan & bukan dari ramuan rahsia tradisional Pakcik!
  • Gunakan tanpa was-was , kandungan bahan-bahan yang halal dan selamat digunakan untuk semua peringkat usia.
  • Setiap botol produk yang Original mempunyai Hologram, QR Code & Nombor siri. Kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda mendapat produk yang tidak asli.
Ni lagi ciri-ciri untuk mengenalpasti produk ASLI atau TIRUAN berbentuk gambar dan mudah difahami.





Jadi harap tips yang Marsha kongsikan ini dapat membantu untuk mendapatkan Minyak Herba Asma Mujarab yang ASLI atau ORIGINAL.

sumber: FB Minyak Herba Asma Mujarab

 Sedikit info tentang Minyak Herba Asma Mujarab ini:



KEBAIKKAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB .
  • Mencairkan kahak yang terperangkap yang menyebabkan lelah.
  • Mengeluarkan kahak yang mengganggu sistem pernafasan.
  • Memberi kelegaan kepada sistem pernafasan.
  • Membantu mencegah gigitan serangga berbisa.
  • Mengatasi masalah sakit gigi.
  • Atasi masalah senggugut.
  • Masalah sakit urat.
  • Masalah luka.
  • Mengatasi kembung perut.
  • Mampu hilangkan stress.
InsyaAllah dengan izin Allah Minyak Herba Asma Mujarab ni membantu melegakan penyakit diatas.

Cara penggunaan Minyak Herba Asma Mujarab adalah seperti berikut :

- Batuk dan lelah 
: Sapu di tapak kaki,labu,betis,bawah pelipat,dada depan belakang menyeluruh,leher dan tengkuk serta bawah dagu.

- Selsema
: Sapu sedikit di dalam hidung,atas hidung hingga ke ubun ubun

- Demam
: Sapu seperti batuk tetapi turut sapu di dahi

- Sakit gigi
: Sapu pada gigi yang sakit dan juga pipi

- Kembung perut dan sembelit 
: Sapu di perut,pinggang serta tapak kaki dan labu betis

- Luka pembedahan
: Lap.kering bahagian luka dan sapu minyak di atasnya.

- Sengatan berbisa,benjol,lebam dan sakit urat 
: Sapu di tempat sepatutnya...

- Migrain:
: Sapu keliling dahi, tengkuk dan leher. 

- Bisul
: Sapu pada tempat bisul

- Sakit pinggang dan lenguh lenguh 
: Sapu ditempat yang lenguh dan sakit..

- Cirit birit
: Sapu di bahagian bawah perut.

- Senggugut
: Sapu ketika datang haid dan ketika sakit di bahagian bawah perut.
Bestkan? Dan Minyak ni memang dah digunakan oleh ramai pengguna.
Pengguna sangat-sangat berpuas hati.
jom kita tengok TESTIMONI dari pengguna Minyak Herba Asma Mujarab ni:


Okey Marsha rasa itu serba sedikit info-info penting  Minyak Herba Asma Mujarab.
Untuk yang berminat nak order atau ingin mengetahui keterangan yang lebih lanjut boleh RUJUK maklumat di bawah ye..

NO TELEFON: HQ EN. HAFIS 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran ) & 
PUAN NURUL 017 623 9935 ( Produk Owner)

Boleh juga berhubung dengan pengedar Minyak Herba Asma Mujarab dan boleh dapatkankan malumat pengedar dari HQ Minyak Herba Asma Mujarab sendiri.

 
Marsha Part Time Blogger 
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

No comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)