FEMILAC: MILKBOOSTER SEDAP HANYA KUNYAH SAHAJA

/
4 Comments

Haii dear lovely momies kesayangan semua baru kelapangan ni nak create sambung FEMILAC ini coz titew ni supermak yg busy memanjang. 
Sekarang ni free alhamdulilahh dah settle urus husben dan simanja hee..simanja dah tidur lena kene dengan penangan susu pekat cosume Femilac la katakan ...hee..

OKEYYY...okeyy kite start ye..
Femilac Milkbooster ni byk manfaat keistimewaan semenjak amalkan femilac milkbooser ni. 
2in1 plak tu susu banyak meriah dan kulit saya tidak lagi kusam dan lesu. 
Pergi kerja bertenaga & senanghati stock susu mencukupi untuk simanja!!
Bahan2 semulajadi, tambah susu dan makanan sunnah mmang tidak ragu2 dijamin halal.

Harga?? Ermm xya cakaplaa memang harga ekonomi mampu milik 
1botol ada 60 biji tablet cukup untuk sebulan .
Hanya 1biji pagi& 1biji malam.
Tetapi bagi yg susu badan btul2 dah drop boleh upkan dos...makan 2biji pagi 2biji malam Dan jgn lupa banyakkan minum air masak juga sekali !!
Yela...susu badan kite kan air bukanyer pasir!!heee gurau jer.....
SO amalkan sekurang2nya 2liter sehari.



Then packging ‘femilacmilkbooster” sayang jer nak buka sebab colour pastel dye feberet rasa sangat exclusive rasa pun exclusive berperisa vanilla hanya kunyah sahaja dan mudah dibawa di mana sahaja....bestttlaa!! 
Balik kampung or pergi travel sumbat je dalam handbag...senang kan??..hihi




Jadi untuk mendapatkan maklumat lanjut dan nak order Femilac Milkbooster ni boleh rujuk maklumat dibawah:


ALAMAT BOUTIQUE :

Feedmilk Boutique - H50-1,
JalanSerai Wangi, M16/M,
Alam Avenue 2, 
40200 Shah Alam.

Waktu Urusniaga:
SELASA-AHAD  ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze :Feedmilk

*segala pembelian atau keterangan lagi lanjut boleh

Whatsapp : 018 327 3092.
Website    : www.feedmilk.com

Alamat HQ: 
FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U)
                       No 9A Tingkat 1,JalanKeluli AK7 / AK
Seksyen 7, 
40 000 Shah Alam,Selangor

       HOTLINE HQ : 03-33626516        


Juga tampil dengan Hashtags:
#selamberselak
#pakarbajumenyusu
#blousemenyusu
#bajumenyusu

#jubahmenyusu


Marsha 
Part Time Blogger 
Review Product & Place Blogger 
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

4 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)