Femilac: xjeleske org lain susu melimpah!! Keturunan xde susu merapuh laa!!!

"Oh...keturunan saya memang banyak susu, adik-beradik saya semuanya susu dada"...balas dia. (Pap...tetiba rasa cam orang tepukdahi saya). Ok, keturunan dia banya ksusu... Adoi, camanalah aku ni, mama selalu cakap keturunan kita takde susu. (berkata saya dalam hati). But keep mind perlulah kuat semangat dan mempunyai keazaman yang tinggi. Lengkapkan ilmu tentang penyusuan demi simanja saya!!

Hahh...ni lagi nak story jiran sebelahtu, dah la baru bersalin dari kita. Baby dia minum, bunyi siap berdecit2 lagi nyott nyottt, susu macam bertakung dalam mulut.Pelik gak, mulut saya pun rajin bertanya. "Banyaknya susu awak. Sampai sini saya dengar. Saya risaula, saya macam takde susu je".

HAHA sakit jee telinga turun kehati tu sakityerr dgr bunyi susu baby dye tgh BF. Rupanya amalkan “Femilac Milk Booster”..cecepat la balikkkk cari kat facebook femilac atau klik SINI.




atau boleh dapatkan “Femilac Milk Booster” melalui maklumat dibawah:

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/feedmilk/ .
ALAMAT BOUTIQUE :Feedmilk Boutique - H50-1,
JalanSerai Wangi, M16/M,
Alam Avenue 2, 40200, Shah Alam.

BUKA :SELASA - AHAD  ( 11.00 AM - 8.00 PM )
Waze :Feedmilk

*segala pembelian atau keterangan lagi lanjut boleh hubungi....

whatsapp : 018 327 3092.
website    : www.feedmilk.com .
AlamatHq: FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U)
 No 9A Tingkat 1,JalanKeluli AK7 / AK
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,Selangor
HOTLINE HQ : 03-33626516

Syukur alhamdulilahhh.... susu badan saya semakin meriahh...happyyy tak terkata memang cosume femilac sampai la simanja saya 2tahun, yg penting kene yakin, dan ikhtiar paling pentingyee momies chu olls kat luar sana. huhhh ok dear nak p pumping susu dulu hee....cik b dah bengkak kene pump untuk stock simanja titewww..nnti kite smbung borak yerr….



Juga tampil dengan Hashtags:
#selamberselak
#pakarbajumenyusu
#blousemenyusu
#bajumenyusu
#jubahmenyusu

Marsha 
Part Time Blogger 
Review Product & Place Blogger 
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

4 comments: