SERUM MUKA MAWAR TERBAIK DARI ZEETA

/
13 Comments

 SERUM MUKA MAWAR TERBAIK DARI ZEETA


Assalamualaikum WBT

Apa khabar semua?
Diharap semua senantiasa ceria 
Marsha sangat-sangat ceria sekarang sebab ditemani bau-bauan mawar
My favorite....hihihi
Dengan bantuan serum muka yang diekstrak dari mawar membuatkan Marsha happy.

Bila bercakap tentang mawar ni
Sebenarnya Marsha nak share satu review produk yang diamanahkan oleh Zeeta Official kepada Marsha.
Ni dia.......SERUM MAWAR ZEETA

Comel kan?? 😉

Ok jom kita tengok serba sedikit tentang Serum Mawar Zeeta ni..

APA ITU SERUM MAWAR ZEETA?

Serum Mawar Zeeta, pasti ramai wanita kenal dengan produk jenama Zeeta ini.
Ia adalah produk keluaran Zeeta yang sampai kini meniti di bibir-bibir pengguna.
Serum Mawar Zeeta adalah serum muka yang sangat menyegarkan dan masa yang sama membantu menyelesaikan beberapa masalah terutamanya kulit dan juga pelega stress.
Sudah mencecah usia empat tahun, ternyata serum mawar kekal menjadi killer produk syarikat Richnine Resources.
Tahun demi tahun, meski sudah menghasilkan tujuh produk kesemuanya, Magis Aura Serum Mawar Zeeta tetap masih dalam top produk dari segi jualan.
Sebanyak 50,000 sehingga 80,000 botol serum terjual dalam tempoh sebulan dan kini pasarannya melebarkan sayap sehingga ke Singapura dan Brunei. Banyak kan yang dah terjual?
Bahan utamanya ialah bunga mawar itu sendiri yang diekstrak.
Bunga mawar memiliki kandungan sitral, sitronelol, geraniol,linalo, nero, eugenol, feniletil, alkohol, farnesol, nonilaldehida. 
Kandungan tersebut berfungsi sebagai penetralisir racun, menghaluskan kulit, melancarkan sirkulasi darah, dan lain sebagainya


KELEBIHAN SERUM MAWAR ZEETA 


Bunga mawar sudah tentunya banyak kelebihan yang kita belum tahu.
Banyak kelebihan Serum Mawar Zeeta ni tau....antaranya ialah:

  • Semburan getaran aura mawar
  • Memberi kesegaran serta merta
  • Menyembuhkan luka dengan cepat
  • Sembur dengan kerap untuk kesan menakjubkan
  • Mengekalkan keanjalan kulit wajah
  • Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
Banyak kan kelebihan mawar sebenarnya?
Ok jadi Serum Mawar Zeeta ni adalah salah satu cara hilangkan jerawat yang bertandang di kulit wajah.
Ia juga dikenali sebagai serum jerawat...ha....ohsem
Jadi kalau cari cara menghilangkan jerawat, gunakan Serum Muka Mawar. Pasti okey...hihi
Serum Mawar Zeeta ini bukan sahaja untuk jerawat tau malah ia dikenali sebagai serum antipenuaan yang membuatkan pengguna tampak lebih muda dan bertenaga.

Buat yang ada masalah mengantuk di pejabat, Serum Mawar Zeeta ni adalah produk menghilangkan mengantuk. Jadi ia adalah salah satu petua menghilangkan mengantuk di pejabat.
Rasa lesu letih atau tak bermaya je cepat-cepat spray ke muka dan ia adalah cara segarkan muka dengan cepat.


CARA GUNA SERUM MAWAR ZEETA

Cara guna Serum Mawar Zeeta ni senang je....
Semburkan ke wajah seberapa kerap yang korang mahukan untuk kesegaran yang berpanjangan.
Paling best lepas mandi...rasa segarrrr sangat-sangat....hihi



TESTIMONI TERBUKTI SERUM MAWAR ZEETA


Seperti yang kita tahu, Serum Mawar Zeeta ni dah terjual di serata Malaysia dan sudah sampai ke Singapura dan Brunei.
Jadi semestinya banyak testimoni dari pengguna Serum Mawar Zeeta ni.
Marsha share beberapa testimoni ya...







Haa....bestkan baca testimoni-testimoni dari pengguna Serum Mawar Zeeta ni.
Lelaki pun boleh pakai tau bukannya khas untuk wanita sahaja.
Kalau ada yang bermasalah kulit berminyak, Serum Mawar Zeeta adalah serum muka untuk kulit berminyak.


CARA BELI DAN ORDER SERUM MAWAR ZEETA

Bagi Marsha, Serum Mawar Zeeta ini adalah serum muka yang bagus dan murah.
Kelebihan dia kita dah tahu tapi harganya berapa murah tu???

Hanya RM20 sahaja (70 ml)

Ok kalau berminat dengan produk Serum Mawar Zeeta ni korang boleh dapatkan dengan harga RM20 sebotol 70ml tak termasuk postage RM6.

Cara beli pun senang je...hanya whatsapps ke nombor 019-220 9069 / 013-330 8583 untuk proses yang lebih pantas atau boleh komen PM di FB atau instagram Zeeta Official di bawah:

Instagram: @zeetaofficial
Website: Zeeta Official


Jadi buat yang berminat jangan lepaskan peluang ni okey....hihi

Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

13 comments:

  1. kita memang suka guna serum ni.. mudah spray ajerrr

    ReplyDelete
  2. Menariknya serum. Hari2 g kerja jalan sesak je :( Suka gambar first. Lawa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambil sesak jem tu boleh spray ni serum ni...hihi

      Delete
  3. ow, serum jenis spray..senang la nk guna gituuu

    ReplyDelete
  4. tunggu husna spray² pulak.. hihihi..

    ReplyDelete
  5. syoknya spray2 aje...bau mawar segar lg syok..
    #follow sini

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete