Traveloka Sale-Abration Bakal Menemui Anda!!






 
Assalamualaikum......
Hai semua..........hugsssssssss..................sihat ke?
Bila tengok media sosial banyak kecoh kes BRIM la kes Korea Utara la kan??
Meh arini nak meng'kecoh'kan jugak ni....haaaaaaaaaaaa
Ape tu????
Ni teaser dulu tau...

Ok sebelum masuk lebih detail....pernah dengar tak TRAVELOKA?
Buat yang pernah dengar dan tau mesti tau tentang TRAVELOKA.
Takpe...tau ke tak tau ke meh Marsha story sket tentang TRAVELOKA.

Traveloka adalah platform penempahan tiket penerbangan dan hotel bagi destinasi domestik dan antarabangsa yang mudah secara online melalui laman web atau aplikasi telefon bimbit. 
Kita boleh pilih dan rancang percutian serta perjalanan dalam satu website atau aplikasi sahaja. 
Tak perlu pergi banyak website untuk tempah hotel dan tiket penerbangan.

Terdapat pelbagai pilihan syarikat penerbangan dan hotel di Traveloka ni.  
Kalau tengok dekat website Traveloka ni, rasanya lebih dari 20 buah syarikat penerbangan yang ada. Antaranya ialah Air Asia, Malaysia Airlines, Malindo Air, Lion Air, Thai Lion Air, Garuda Indonesia, Jetstar, Thai Airways, KLM, Emirates, Etihad Airways, Bangkok Airways, Vietnam Airlines, Cathay Pacific, Air France, dan banyak lagi.

Untuk hotel pulak ada Pop! Hotel, Favehotel, Tune Hotel, IBIS, Novotel, Aston, Best Western, Whiz, Amaris, Santika, Fragrance Hotel, Mariott, dan banyak lagi. Memang sangatttt banyak pilihan, dari yang bajet hingga ke hotel 5 bintang. Tinggal pilih je ikut kemampuan masing-masing dan duit dalam poket...hihi

Paling menarik, harga yang dinyatakan adalah yang terbaik dan paling kompetetif untuk tiket penerbangan dan hotel di Asia Tenggara di dalam satu platform. Mudahkan! 
Boleh buat perbandingan harga terus dekat Traveloka. 
Yang menarik bagi Marsha, potongan-potongan harga yang sentiasa ditawarkan oleh pihak Traveloka ni. Contohnya macam sekarang ni, ada diskaun 20% untuk hotel dan 10% penerbangan. 
Jadi kalau Marsha nak hotel dan flight, Marsha dah jimat 30%. Sangat menarik!



Kepada yang sedang mencari tiket penerbangan dalam negara atau luar negara, cepat-cepat ke website Traveloka sementara promosi masih berjalan. Tambang serendah RM39! Jangan pikir lama-lama sangat tau nanti melepas....hihihi



Traveloka juga menawarkan HARGA JUJUR. 
Apa yang anda lihat adalah apa yang anda bayar. Tiada caj tersembunyi.  
Kesemua harga yang ditunjukkan pada permulaan sudah termasuk cukai lapangan terbang (PSC) dan surcaj lain. 
Dalam erti kata lain, tiada kejutan harga pada waktu pembayaran kerana apa yang kita lihat pada permulaan adalah apa yang kita bayar pada akhirnya! 
Betul-betul harga jujur. Best kan???

Maksudnya kalau harga hotel yang kita cari harga dia RM120, bila nak bayar pun memang harga dia kekal RM120. Takde jadi RM120.50 ke. 
Memang tiada caj tersembunyi, Marsha dah cuba. Memang berbaloi.

Kalau kita dah berjimat dekat hotel dan tiket penerbangan, boleh la bajet selebihnya untuk shopping-shopping dan spend lebih untuk makan yang sedap-sedap...hihi

Ok.....dah clear tentang TRAVELOKA kan?
Untuk pengetahuan semua kawan-kawan blogger, TRAVELOKA akan memberikan tawaran lebih hebat akan datang yang dipanggil Traveloka Sale-Abration.



Apa tu Traveloka Sale-Abration? Bunyi macam sale tapi macam celebration.
Mungkin sebab celebration jualan murah macam tu kot…
Tapi memang macam sangat menarik je apa yang bakal ditawarkan.

Traveloka Sale-Abration ni memang khas untuk yang minat travel macam Marsha tak kira la secara berkumpulan, bersama keluarga atau secara solo.

Tawaran Sale-Abration ni merangkumi pelbagai destinasi domestik dan antarabangsa.

Tawaran tiket penerbangan dan hotel yang lebih hebat dan diskaun eksklusif dari Traveloka . 
Wow macam sangat istimewa kan.

Okey....jadi apa tunggu lagi kan?
Kempen yang sangat-sangat menarik.
Setuju tak?? Jom sepppp....hihihi

Jadi jangan lupa layari website atau aplikasi TRAVELOKA tau.

Kalau yang memang jenis suka Travel, memang digalakkan download aplikasi Traveloka dekat telefon bimbit. Lebih memudahkan dan pantas. 
Tempah, bayar dan pengesahan tempahan dalam masa 1 minit. 
Lepas tu, boleh tunjuk sahaja e-baucar tanpa perlu print. 
Memang sesuai untuk yang sentiasa bergerak atau selalu outstation.

Kalau takut terlepas kempen ni meh masukkan emel untuk kempen yang akan datang di https://www.traveloka.com/en-my/promotion/saleabration-countdown dan masukkan emel sahaja atau klik SINI.





Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

No comments: