Fast Furious 8 Ohsem

Assalamualaikum....

Buat ape korang weekend ni?
Selamat becuti wiken & selamat berehat ye semua.
Nak share story sket...
Jumaat lepas lebih kurang kul 3 kami berdua g dating.
Encik suami amik cuti untuk spend masa bersama lepas 2 minggu outstation.
Jadi layan la mak yong ni nak tgk FF8

.
*Sambil kita tgk FF8 kita grab set popcorn best ni....💓💓. Hasil reedem point Movie Club.*


Hasilnya???
Superb sangat......
2 jam lebih dalam TGV Cinema tak boring langsung dengan aksi-aksi yang mendebarkan.
Jadi kat sini Marsha tak nak share cerita dia taw sebab nak korang tengok sendiri.
Yang nyata LIMA STAR mak yong bagi....hihihi

Jom layan tailer FF8..





Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

8 comments:

  1. best! hihi, kak marsha dah tukar domain dah, hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan best sgt timm kan? Dah tukar dengan bantuan cik en..hihi

      Delete
  2. k.marsha budak2 boleh bawa masuk tak?hehe ssh nak berdating berdua..kna berempat juga hehe

    ReplyDelete
  3. Teringin nak tengok tapi tak tertengok pun

    ReplyDelete