Fast Furious 8 Ohsem

by - 4/16/2017 12:37:00 PM

Assalamualaikum....

Buat ape korang weekend ni?
Selamat becuti wiken & selamat berehat ye semua.
Nak share story sket...
Jumaat lepas lebih kurang kul 3 kami berdua g dating.
Encik suami amik cuti untuk spend masa bersama lepas 2 minggu outstation.
Jadi layan la mak yong ni nak tgk FF8

.
*Sambil kita tgk FF8 kita grab set popcorn best ni....💓💓. Hasil reedem point Movie Club.*


Hasilnya???
Superb sangat......
2 jam lebih dalam TGV Cinema tak boring langsung dengan aksi-aksi yang mendebarkan.
Jadi kat sini Marsha tak nak share cerita dia taw sebab nak korang tengok sendiri.
Yang nyata LIMA STAR mak yong bagi....hihihi

Jom layan tailer FF8..





Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018

You May Also Like

8 sahabat ibu

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)