Friday, May 19, 2017

Menang GA Sempena Hari Guru 2017


Assalamualaikum.....

Masih dalam mood Hari Guru...hihi
Tak bleh nak move on lagi..
InsyaAllah next week dah bleh move on dah....kekekeke..

Sebenarnya nak share ngan korang semua.
Masa hari guru hari tu tergerak hati nak join GA kat fb anjuran Muslimat Handmade.
So join tanpa mengharapkan apa apa sebab takut kuciwa.
Makyong kalau kuciwa bahaya tau...hahaha

So bila malam menjelma pun lupa nak buka FB.
Sebab tak mengharap kan?
Seronok-seronok nak join sebab dah lamaaaaa sangat tak join GA.

Esoknya bukan FB tgk-tgk nama Marsha ditag.
Bila baca post tu....
Alhamdulillah rezeki makyong terpilih.
Nak tgk bakal hadiahnya tak?
Ni haa.....


Dah lama impikan nak mencuba Argan Oil ni.
Rupanya ada insan nak bagi.
Syukur alhamdulillah...TQ Allah.
TQ Ain 😊😊😊 anjurkan GA haritu.


Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018

10 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...