EVERSOFT™ Baharu – Pembersih Wajah lebih dari sekadar membersih

by - 6/11/2017 09:55:00 PM


EVERSOFT™ Baharu – Pembersih Wajah lebih dari sekadar membersih
Assalamualaikum....

Hari ni Marsha nak share review produk baharu dari rangkaian EVERSOFT™ yang Marsha telah terima baru-baru ini.
Hati sangat happy terima produk terbaru ni kerana ia lebih praktikal dari rangkaian penjagaan kulit muka sebelum ini.
Nak tau produk apa dari rangkaian EVERSOFT™  yang Marsha terima?
Meh tengok.....Samada anda seorang suri rumah, pelajar mahupun wanita bekerjaya, adakalanya bukan Marsha je tapi kebanyakan dari kita semua akan tergesa-gesa meninggalkan rumah atau kembali ke bilik tidur setelah seharian di luar. 
Membersih wajah merupakan perkara paling penting untuk mendapatkan kulit yang sihat samada menggunakan alat solek ataupun tidak. 
Membilas air semata-mata tidak mencukupi, kini EVERSOFT™  hadir dengan lebih manfaat untuk lebih kebaikan.

Produk  ‘jimat masa’ ini menggabungkan langkah pembersihan yang pelbagai dalam 1 produk :

1.  EVERSOFT™ 100% Organic Tomato Micellar Cleansing Water yang bertindak menanggalkan solekan, membersih dan menyegarkan kulit 

EVERSOFT™ 100% Organic Tomato Micellar Cleansing Water


2. EVERSOFT 100% Organic Yuzu 2 in 1 Cleanser & Toner sangat sesuai bagi individu yang tidak menggunakan solekan. 

EVERSOFT 100% Organic Yuzu 2 in 1 Cleanser & Toner


Ia menggunakan formulasi berasaskan bahan dan teknologi dari Jepun, pembersih baharu ini bebas daripada paraben, SLS, alcohol serta minyak mineral.

Dua pembersih wajah baharu EVERSOFTini memberi lebih dari sekadar pembersih asas. Pengguna kini boleh membersihkan wajah sambil menyegarkan kulit dan menanggalkan solekan. Pengguna juga boleh menikmati manfaat ekstrak organik Yuzu dan Tomato yang memberi khasiat serta melindungi wajah dengan cara yang selamat pada kulit.

EVERSOFT™ 100% Organic Yuzu 2 in 1 Cleanser & Toner

EVERSOFT™ 100% Organic Yuzu 2 in 1 Cleanser & Toner terhasil daripada formula gabungan 2 langkah pembersih kepada 1. Manik-manik merah jambu diperkaya dengan Tea Tree Oil dan Vitamin E yang membersih jauh kedalam kulit untuk menarik kotoran, manakala ekstrak organik buah Yuzu membantu meredakan kemerahan kulit, mengurangkan pembentukan jerawat, dan membuang cela pada wajah. Pembersih ini membersih dan mencerah dalam satu langkah tanpa meninggalkan sebarang kotoran. Langkah ini boleh diteruskan dengan penggunaan serum serta pelembab sebagai pelengkap kepada rejim penjagaan kulit wajah.


EVERSOFT™ 100% Tomato Micellar Cleansing Water

EVERSOFT™ 100% Tomato Micellar Cleansing Water merupakan pembersih wajah yang lembut dan berkesan untuk menanggal solekan dan membuang kotoran. Diperkaya dengan ekstrak organik Tomato yang tekenal dengan ciri-ciri antioksida bagi melawan radikal bebas yang disebabkan oleh sinaran UV dan pencemaran, pada masa yang sama menyegarkan kulit serta mengecilkan pori. Produk ini turut mengandungi Bio-Hyaluronic Acid bagi mengekalkan lembapan dan mencegah nyahidrat. Ia menjadikan kulit wajah terasa bersih dan lembab sentiasa. Dengan pembersih solekan yang tidak memerlukan bilasan air ini, pengguna boleh melangkau langkah membersih wajah dengan buih pembersih serta penggunaan toner. Anda hanya perlu memakai pelembab setelah menanggalkan solekan dan siap!

EVERSOFT™ Cleansers diperbuat daripada formulasi yang lembut pada kulit wajah dan berkesan untuk membersih jauh kedalam tanpa mengeringkan kulit sambil mengekalkan keseimbangan lembapan secara semula jadi. Setiap bilasan membekalkan kulit anda dengan nutrien agar kulit semakin cerah dan sihat sentiasa.


EVERSOFT™ yakin dengan keberkesanan produk pembersih muka ini bagi menanggalkan solekan jenis berkalis air dan sedang mengadakan kempen jaminan wang kembali 100%  (100% Money Back Guarantee) bagi produk EVERSOFT™ Tomato Micellar Cleansing Water. Pengguna yang tidak berpuas hati dengan hasilnya amat dialu-alukan untuk mendapatkan bayaran balik melalui laman Facebook Eversoft Skinz di https://www.facebook.com/EversoftSkinz/ dengan menghantar mesej peribadi bersama salinan resit pembelian. Kempen jaminan wang kembali 100%EVERSOFT ™ Tomato Micellar ini berakhir pada 31 Mei 2017.


Pembersih dan pembersih dengan air EVERSOFT™ ini sangat sempurna untuk membersih dengan cepat, pada harga yang berpatutan dan hasil yang menakjubkan. EVERSOFT™ 100% Organic Yuzu 2 in 1 Cleanser & Toner hadir dalam bentuk botol pam bersaiz 150ml pada harga RM17.80 (Semenanjung)/ RM18.70 (Sabah & Sarawak)* manakala EVERSOFT™ 100% Tomato Micellar Cleansing Water juga hadir dalam bentuk botol pam bersaiz 300ml pada harga RM22.90 (Semenanjung)/ RM24.00 (Sabah & Sarawak) dan boleh didapati di semua pasaraya utama, pasaraya besar dan farmasi seluruh negara.
*Harga tertera termasuk 6% GST.

Jom cuba jom....:)Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018

You May Also Like

0 sahabat ibu

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)