Hari Raya Aidilfitri 2017

Hari Raya Aidilfitri 2017



Assalamualaikum....πŸ’•πŸ’•


 Arini dah 2 Syawal bermakna sudah masuk Raya Kedua.
Semalam tak sempat nak update blog.
Biasalah Raya pertama sibuk beraya ke rumah sanak saudara...hihi

Tahun ni giliran Marsha Raya Pertama.
Kalau cakap pasal giliran ni mesti kawan-kawan yang sudah berkahwin pun alami situasi yang sama kan?
Ada yang giliran tahun raya dan ada juga giliran raya pertama.
Macam Marsha ni setiap tahun balik kedua belah tapi kami gilir raya pertama kedua je.
Walaupun Marsha Kelantan dan suami Kulim.

Jadi tahun ni raya pertama kedua giliran Marsha dan tahun ni kami balik umah atok di Pahang.
Ada 2 destinasi iaitu Felda Padang Piol (Raya Pertama belah abah) dan Jengka 5 (Raya Kedua belah mak)...giliran abah dengan mak pun hadoo...hihihi
InsyaAllah Raya ketiga atau keempat kami bertolak balik ke Kulim.

Alhamdulillah sepanjang perkahwinan En suami memahami.
Jadi Raya Haji tahun ni kita balik Kulim dulu then baru Kelantan...in sya Allah.
Ok jom layan pic Raya Pertama jom....tapi tak banyak sangat.
Janji ada....hihihi

Ni family kecil Marsha..tahun ni bertiga in sya Allah tahun depan berempat...:)

Anak, Cucu & Cicit Tok Man (Belah Abah)

Cucu & cicit Tok Man

Anak & Menantu Tok Man

Marsha bersama mak dan adik no 2
Psst....adik no 2 tu single mingle lagi taw...hihi

Ok ni semua gambar-gambar raya Pertama umah Tok Wan Marsha.
Umah Tok Ayah (belah mak) belum lagi.
Jadi Selamat Hari Raya semua !!!!!

Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

2 comments:

  1. Selamat Hari Raya. Jalan2 sini :D

    Kalau ada masa, tolong jwb suvey ni sis >>> https://goo.gl/forms/NfwOW9u92ZhNTrNf1

    thank you :)

    ReplyDelete