2 Perisa Baru Susu Goodday

/
6 Comments

2 Perisa Baru Susu Goodday


Assalamualaikum


Haa...nak tanya ni.
Sape peminat tegar susu segar??
Raise your hand please ✋✋✋✋
Wah speaking plak kite kan....hihihi

Ok nak dijadikan cerita last week ternampak kat FB personal member.
Dia upload susu segar brand Good Day.
Tapi yang menarik perhatian ialah perisa baru.
Ada 2 perisa baru iaitu Madu (Honey) dan lagi satu ialah Teh Hijau (Green Tea).

Green Tea is my favorite dan membuatkan diri ini teruja untuk mencuba.
Kawan kata dia beli kat 7E tapi belum berkesempatan nak menyinggah.
Sekarang musim panas terik jadi malas nak menyinggah memana....hikhik
Jadi cita-cita nak merasai perisa baru tu Marsha simpan kemas-kemas dalam hati.

Nak dijadikan cerita sabtu lepas kami plan ke KL untuk setelkan 'job' Marsha.
Actually Marsha buat job sambilan iaitu reviewer.
Jadi sabtu lepas plan ngan husben untuk ke KL setelkan job then nak singgah GM Klang untuk cari barang-barang baby.
Persiapan baby....πŸ‘ΆπŸ‘Ά
Beli sikit-sikit yang mana penting dulu untuk prepare dalam beg baby masa nak ke hospital nt.

Ok otw ke KL, kami singgah di Petronas RNR Ulu Bernam untuk solat, top up touch n go.
Jadi bila masuk mart Petronas tu nampak la offer Good Day perisa baru ni.
Promo beli 2 = RM3.
Hmm...okay la kan.
Jadi Marsha amik ler serba satu setiap perisa.
Jadi beli 2 kotak je la untuk try dulu mana tau kot tak leh terima dek tekak ke kan.



Bila udah try tu rasa menyesal lah pulak beli tiap satu.
Homaii.....sedapppp.....termimpi-mimpi rasanya.
Kami satu family suka perisa baru ni.
Manis dia just nice sangat.

Jadi semalam otw balik ke  Ipoh kami singgah lagi di Petronas untuk solat.
Masuk mart dia nak memborong skali ada yang madu jer.
Yang Green Tea belum sampai stok katanya.
So semalam amik la madu 2 kotak.
Nanti kita cari kat 7E sini plak....hihi

Kawan-kawan nak mencuba boleh la cari di Petronas atau 7E ya.
Jom cuba...gerenti repeat minum....hihihi






Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

6 comments: