Booking & Travel dengan Expedia dan Dapatkan Pulangan Balik dari ShopBack Malaysia

/
10 Comments

Booking & Travel dengan Expedia Dan Dapatkan Pulangan dari Shopback Malaysia


Assalamualaikum uolss.....



Sape yang sangat suka travel? Raise your hand please ✋✋
Walau tak travel jauh nun diluar negara tapi masih memilih di dalam negara.
Pada Marsha ia adalah minat yang berbaloi antaranya kita dapat meneroka tempat-tempat yang berlainan dari tempat yang kita tinggal, pelbagai budaya dan banyak lagi.
Bila minat travel ni kita akan mula memikirkan tentang booking tiket ke tempat yang akan kita tuju awal-awal dan semestinya ambil cuti untuk travel.
Semestinya jika perjalanan jauh kita akan cari tiket flight yang harga jauh lebih murah.
Tak lupa juga kita akan booking hotel awal untuk dapatkan harga yang berbaloi-baloi.

Antara laman online travel yang mengambil bahagian dalam ShopBack

Entry kali ni Marsha nak share minat kita sebagai Traveller boleh dapatkan pulangan balik yang best.
Eh?? Ada ye?? Memang ada sekarang tau. Kita buat pembelian online tiket flight dan hotel  dan kita dapat balik CASHBACK. Best kan?
Dan ia hanya berlaku dengan satu laman belian online yang dikenali sebagai ShopBack.
Hanya dengan pembelian tiket flight atau hotel ataupun dengan pakej.

Apa itu ShopBack?

Mesti ramai nak tau tentang ShopBack ni kan dan macamana ShopBack ni memberikan pulangan wang balik kepada kita sambil kita travel?
Hanya dengan pembelian online secara  pakej sahaja atau secara berasingan pun boleh tau.
Macamana nak guna ShopBack ni?
Okeh meh Marsha terangkan secara lebih jelas dan terperinci...jom!!

ShopBack adalah satu laman belian online yang memberikan kepada pelanggan mereka pulangan wang (cashback) sekiranya membuat pembelian di mana-mana kedai online terpilih contohnya kalau kita nak travel dan dapatkan penginapan kita boleh pilih Expedia, Hotels.com, ZEN Rooms dan boleh tengok travels deal yang sedang berlangsung di laman belian ShopBack. Marsha lebih suka pada Expedia kerana ia banyak pilihan dari segi flight, hotel , pakej flight dan hotel dan juga pakej flight, hotel dan insuran travel. All in one kan? jadi boleh buat pilihan lebih suka pakej atau bukan pakej.
Dapat cashback pula tu...rugilah kalau  tak menggunakan ShopBack kan??

Langkah pertama yang perlu kita buat ialah boleh SIGN UP akaun ShopBack >>>> DISINI

Selepas SIGN UP boleh la klik EXPEDIA untuk mengetahui cara untuk mendapatkan pulangan dengan pembelian pakej atau bukan pakej travel di Expedia.

Langkah-langkah untuk dapatkan Pulangan Balik dengan ShopBack

Detail CashBack melalui Expedia


Jadi dengan setiap belian pakej travel atau berasingan, kita akan dapat cashback.
Menarik kan? Ni buat Marsha teruja nak travel lepas bersalin nanti.
Kawan-kawan pun boleh amik peluang ni tau.
Beli pakej travel (hotel & flight) atau berasingan boleh dapat travel percuma nanti dengan cashback yang akan kita dapat.
Berbaloi-baloi kan?
Kalau nak lebih detail tentang ShopBack ni jom kita tengok video ni



Sebagai seorang pengguna, kita mestilah bijak memilih perkhidmatan yang memberikan kelebihan kepada kita supaya kita dapat harga yang murah dan berbaloi-baloi serta pulangan wang balik (CashBack) atau reward lain dari perkhidmatan tersebut.
Terima kasih kerana sudi membaca sharing Marsha tentang travel dan ShopBack ini.
Jika ada pertanyaan boleh tinggalkan jejak di bahagian komen.
In sya Allah Marsha akan membantu 💗💗💗




Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

10 comments:

  1. Jom sama-sama jadi pengguna bijak

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Sangat menarik. Beli dan dapat balik pulangan...ohsemmm 😘

      Delete
  3. jom nk sign up dengan cashback

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita sign up then kumpul cashback jom 😍😍

      Delete
  4. hoho, mmg suka nk travel2 ni kak marsha, tapi itu lah, kena berjimat kan..
    dgn shopback ni bgus jugak eh sbb dpt manfaat, shopping dgn bijak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup timm...dengan adanya ShopBack ni boleh kita travel selalu...hihi

      Delete
  5. Replies
    1. Kan kak azi....lagi rasa selalu nak travel gini...hihi

      Delete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)