Get Clean Water Pitcher Jimat Elektrik dan Mobile Friendly



Get Clean Water Filter Jimat Elektrik dan Mobile Friendly


Assalamualaikum 😍😍

Dah 11 Syawal kita arini.
Ramai yang dah masuk bekerja kan?
Dan ramai dah mula puasa sunat 6.
Betul tak?
Buat yang dah mula berpuasa sunat, Selamat Berpuasa Marsha ucapkan.

Ok arini Marsha nak sembang tentang water filter.
Water filter apa yang korang guna sekarang?
Marsha sejak 3 tahun lepas hanya guna water filter keluaran Shaklee.
Alhamdulillah ok sampai sekarang.
Dapat air bersih, sedap, jimat elektrik dan juga mobile friendly (boleh bawa kemana sahaja)


Sedikit tentang Get Clean Water Pitcher ni:



Get Clean® Water mengaplikasikan sistem penapisan air baharu berbilang paten bagi menghasilkan air yang lebih bersih dan sihat. Berbanding jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar berbahaya - termasuk sehingga 99% plumbum!
Get Clean® Water merupakan jag air pertama yang menggunakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. Langkah ini membantu mengurangkan timbunan botol plastik bagi pemuliharaan alam sekitar. Ia juga berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air bagi setiap blok penapis.
Air dan bumi yang lebih bersih dan lebih sihat.
Marilah kita meraikannya!


Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

  • Disahkan berkesan mengurangkan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain di samping mengekalkan kandungan mineral air yang bermanfaat!
  • Disahkan berkesan mengurangkan klorin, oleh yang demikian ia dapat membantu mengurangkan ancaman kesihatan akibat bahan sampingan klorin!
  • Disahkan berupaya menapis 303 liter (80 gelen) air - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkemuka.
  • Jag air pertama yang dilengkapi sistem penapisan blok karbon isian semula

Pilihan Bijak!

  • Kos hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Air yang lebih sihat dengan rasa yang lebih sedap
  • Jag air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah ditapis (tidak memerlukan kuasa elektrik)
  • Ringan dan mudah dibawa
  • Menjimatkan kos

Keunikan Shaklee

Selamat

  • Menyingkirkan plumbum dan pelbagai benda asing dalam air
  • Get Clean® Water mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf berkesan dalam mengurangkan plumbum dan benda asing lain oleh Persatuan Kualiti Air (WQA).

Pintar

  • Hanya beberapa sen bagi satu liter air
  • Warga Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya beberapa sen seliter, Get Clean® Water mampu memberikan air yang bersih dengan rasa yang lebih sedap. Ia juga dilengkapi meter pintar yang menunjukkan bilakah masanya anda patut menukar penapis. Tiada lagi ketidakpastian.

Berkuasa Tinggi

  • Lebih banyak air bersih pada setiap masa
  • Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) air daripada setiap blok penapis - dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama terkenal. Malah, jag ini berupaya mengurangkan bahan cemar dalam air yang boleh memudaratkan kesihatan anda.

Mesra Alam

  • Memelihara kesejahteraan alam sekitar
  • Get Clean® Water menggunakan jag air dengan sistem penapis blok karbon isian semula yang pertama di dunia. Langkah ini dapat membantu mengurangkan timbunan sampah. Malah, setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan mesra alam sekitar.
(sumber: Web Shaklee Malaysia)




Satu set Get Clean Water Pitcher ni mempunyai

1 jug
1 set housing kit (tempat letak filter)
3 filter tambahan

Harga mampu milik iaitu kurang dari RM550.
Dan bila dah habis filter kita hanya ganti filter sahaja.
Tak perlu beli baru yang lain.

1 filter tahan almost setahun atau 80 gelen mana yang mendahului.
Di jug ada penanda yang menunjukkan filter perlu ditukar atau tak.

Jadi kalau nak cuba boleh je hubungi Marsha

013-933 7697 (wassap or call or sms )



Marsha 
Part Time Blogger 
Review Product & Place Blogger 
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

4 comments:

  1. menarik kak marsha..tapi produk ini tak sambung ke paip air la yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah arz xsambung ke pili air. Kita buat manual. Tp boleh bw kemana shj 😊😊

      Delete