LAZADA Baby Fair Sudah Bermula!!!

/
10 Comments

LAZADA Baby Fair Sudah Bermula!!!


Assalamualaikum uolss.....

Tengok pada tajuk pun dah teruja kan??
Tak perlu nak explain lebih-lebih.....hihihi
Tambah-tambah buat mama & papa yang menunggu kehadiran ahli baru dan juga dah ada ahli-ahli keluarga cilik...hihihi
Ok arini 26/07 hingga 30/07 ni Lazada telah buat Biggest Baby Fair yang Marsha rasa harganya sangat-sangat berbaloi.
Diskaun sehingga 80% tau.
Rugi kalau tak grab wishlist korang masa baby fair ni.

Banyak brand yang mengambil bahagian antaranya ialah Huggies, Genki, Phillips Avent, Drypers, Mamy Poko, Pediasure, Friso, Fisher Price dan banyak lagi jenama yang famous yang mengambil bahagian dalam Lazada Baby Fair ni.
Bermacam barangan yang sale sehingga 80% diskaun .
Jadi masa ni lah boleh berbelanja secara bijak dan nikmati penjimatan yang sangat berbaloi.
Juga menjimatkan masa sebab pembelian kita ni terus sampai ke pintu rumah.
Jadi tak perlu nak beratur panjang.
Klik klik pakai apps Lazada di telefon bimbit atau dari laptop sahaja.
Senang kan??

Bagi yang tengah mencari pampers yang murah dan berkualiti boleh layari Lazada Big Baby Fair ni sebab antara offer yang best ialah pampers.
Jenama pampers yang glemer kita ada Mamy Poko, Drypers, Huggies, Genki, Fitti dan juga Pet Pet.
Jadi boleh search jenama pilihan korang dan pilih lah pampers yang menjadi idaman hati masing-masing....hihi
Ada yang buy 3 terus dan ada less sehingga 45%.
Memang sangat-sangat murah dan berbaloi tu.

Bagi mommy dan daddy yang memilih jenama Poney untuk pakaian anak-anak boleh grab harga sale bermula hari ni 26/07 hingga 30/07 ni ye.
Macam yang kita maklum brand pakaian Poney adalah antara yang berkualiti dan sangat cantik paternnya.
Kalau tengok masa Lazada Baby Fair ni potongan sehingga 70%.
Memang offer yang sangt-sangat berbaloi.
Marsha dok usha ni sesambil.....memang dah ada beberapa yang masuk wishlist...hihi

Kalau yang mencari toys atau baby gear boleh tengok brand Fisher Price yang mengambil bahagian dalam Lazada Baby Fair ni.
Ada pelbagai jenis toys yang menarik dan sesuai dengan pelbagai peringkat umur anak-anak.
Kalau nak cari rocker pun ada untuk baby tau.
Untuk penyusuan pula boleh tengok brand Nestle, Nuby, Friso, Phillips Avent dan juga S26.
Melalui brand ni kita boleh cari barangan untuk penyusuan dari botol susu, breastpump, susu formula, makanan bayi dan banyak lagi.

Jadi buat yang berminat untuk grab harga berbaloi dengan diskaun merecik boleh la klik pic kat bawah ni...terus je ke page Lazada Baby Fair.


LAZADA BIG Baby Fair

Jadi jangan tunggu lagi taw....
Jangan lepaskan peluang ni....jommm...


Marsha 
Part Time Blogger 
Review Product & Place Blogger 
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

10 comments:

  1. Jom shopping..sib baik x de anak kecik..kalau x sure lebur duit dlm akaun

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...marsha la lebur...eh husben marsha...hihi

      Delete
  2. Selamat poket sbb anak-anak dah besar. Tp memang berbaloi pada yg shopping masa baby fair ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi....tu la kak azi kalau tak poket 'haus' nanti....hihi

      Delete
  3. Takde anak lagi... seronoklah kaum2 mommy yang suka shopping barang2 anak.. hihi

    ReplyDelete
  4. Inilah masa yang di tunggu-tunggu. Jom bershopping

    ReplyDelete
  5. Mama kalau Ada anak kecik sure shopping sakan kat Lazada. Berbaloi2

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)