Pahatkan Kenangan dan Personalized Gift dengan Printcious

/
12 Comments

Pahatkan Kenangan dengan Printcious 


Assalamualaikum...

Ada tak diantara rakan-rakan yang setia membaca blog marshaliza.com ni suka bergambar?
Tak kiralah selfie ke, wefie ke ataupun normal photography.
Meh sini Marsha ada nak sharing sesuatu yg menari tertarik de bomb untuk tatapan rakan-rakan.
Ape tu ye???
Haa.....meh dekat-dekat Marsha nak story mory....hihi

Actually Marsha pun bab bergambar ni memang la no 1 sebab bagi Marsha gambar adalah satu kenangan yang kita akan simpan selamanya dan terpahat dalam hati kita.
Betul kita simpan dalam memory tapi kekadang sweet moment pun kita akan terlupa sikit-sikit.
Jadi cara terbaik adalah bergambar.
Bergambar dah satu hal lepas tu macamana nak pahatkan kenangan tu selamanya??
Zaman Marsha kecik-kecik dulu abah selalu cuci gambar kat kedai gambar.
Tapi kalau kena air gambar semua rosak. Kalau simpan dalam hard disk pun tapi satu hari hard disk corrupt? Hampa je hati kan??

One more adalah personalize gift.
Apa personalized gift ni? Personalized gift ni adalah custome made gift yang kita create sendiri dan di print di atas medium yang kita nak contohnya keychain.
Ia sebagai kenang-kenangan untuk seseorang yang istimewa.
Kenapa Personalized Gift??
Kadang-kadang gift yang kat luar tu dah boring....tak tau nak bagi apa untuk yang tersayang.
Jadi Marsha cadangkan kita create something yang sweet dengan gambar-gambar kenangan yang kita ada.
Kadang-kadang hasil kreativiti kita ni lagi bermakna tau. Hasil kreativiti dan juga hasil titik peluh kuh kita create secara istimewa.
Marsha memang suka bab-bab ni....hihihi

Ok semua ni boleh diatasi dengan PRINTCIOUS.COM
Printcious ni adalah satu laman sesawang yang memberikan khidmat printing yang istimewa.
Samada kita nak pahatkan kenangan untuk kita ataupun nak bagi gift buat yang tersayang.
Banyak kategori yang ada dalam Printcious ni seperti T-shirt, Mug, Kusyen, Phone Cases, Tile Seramik, Puzzle, Mouse Pad, Mini Tees, Baby Rompers, Coaster, Butto Badges, Cap, Canvas, Beg, Keychain, Apron, Lugage Tag, Magnet dan Door Hanger.
Banyak kan yang boleh kita buat untuk pahatkan kenangan manis kita dengan yang tersayang.
Kalau nak terus tengok kategori ni boleh >> KLIK SINI.

Laman Utama PRINCIOUS.COM

Servis yang ditawarkan

Melalui Printcious ni kita dapat serlahkan kreativiti kita dan memberikan kenangan yang bermakna sebagai hadiah istimewa untuk seseorang yang kita sayang atau istimewa.
Kita boleh buat keychain untuk rakan baik atau BFF kita.
Untuk yang istimewa seperti suami isteri atau tunang ke kita boleh buat couple t-shirt atau Phone case di hari istimewa seperti hari lahir atau anniversary.
Untuk weeding gift kita boleh customize kusyen untuk bakal pengantin baru.
Sangat istimewa kan??
Sesuai dengan TAGLINE PRINTCIOUS.COM >> Precious Gifts From Your Heart

Sebagai contoh kita nak buat couple t-shirt dan cara nak customize macamana?
Ok ni Marsha sertakan cara bergambar dari web PRINTCIOUS.COM untuk rujukan.

Cara nak create Personalize Gift


Jadi apa tunggu lagi....create akaun dengan PRINTCIOUS.COM dan terus customize gift untuk yang tersayang.
Sangat berbaloi dan istimewa.
Percayalah..........si penerima akan tersenyum lebar bila terima gift yang istimewa dari kita๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—.



Marsha 
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

12 comments:

  1. Kita penah dpt hadiah dr sini... Nak juga guna tapi belum terguna lagi

    ReplyDelete
  2. Memang best bula dpt simpan kenangan dlm bentuk begini. Luahkan kreativiti anda.

    ReplyDelete
  3. Wah,menarik ni... Boleh tempah sesuatu utk birthday kawan ^_^

    ReplyDelete
  4. Akak suka benda2 comel macam ni tp blom lagi order..nak skodeng sat lagi la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak SA jangan lupa skodeng taw...cantik sgt

      Delete
  5. Boleh order utk bagi surprise kat yg tersayang giteww. :)

    ReplyDelete
  6. Best printcious ni, masuk kali ni dah ketiga kali dah mai shopping kat situ :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah bestnya mai....akak suka bab-bab ni..hihi

      Delete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)