Pelancaran Perdana Summit Online

/
4 Comments

Pelancaran Perdana Summit Online 


Assalamualaikum all......

Arini Marsha nak war-war kan satu kempen dari brand kasut SUMMIT yang sudah agak lama berada di pasaran.
Siapa yang tak suka kasut kan?
Terutamanya girl-girl macam Marsha ni kan.
Walaupun dah mak-mak orang tapi masih sangat meminati kasut...hihihi

Sedikit tentang bermulanya kasut brand SUMMIT ni.
Asalnya SUMMIT tercipta bila minat yang mendalam tentang memberikan servis dan produk yang terbaik oleh foundernya Senior Mr NG.
Beliau asalnya membuka SUMMIT pertama 30 tahun yang lalu.
Senior Mr Ng mahu membina sebuah butik dimana sekeluarga dapat menemui kasut diperlukan dalam satu kedai sahaja. Jadi dia mula bisnes kasut pada 1987 di Holiday Plaza.
Bisnes ini maju dengan cepat dan permintaan yang tinggi untuk produk yang premier meningkat dan ini menjadi faktor Mr Ng membuat keputusan untuk mula menghasilkan rekaan kasut buatan sendiri dan dijenamakan dengan nama yang sama yang dibanggakan iaitu SUMMIT.

Jadi survei ni dijalankan untuk dapatkan pandangan dari peminat kasut SUMMIT yang mana web online SUMMIT akan dilancarkan tak lama lagi...πŸ’“πŸ’“
Survei online ini akan dijalankan untuk melihat pandangan pelanggan dari sudut online pula walaupun selama ini jualan dibuat secara offline.
Jadi peminat-peminat kasut berjenama SUMMIT jangan lepaskan peluang yang best ni tau.

Ada token untuk peminat dan pelanggan baru yang selesai menjawab survei akan mendapat baucer tunai SUMMIT bernilai RM15 untuk pembelian secara online dan berpeluang memenangi sepasang koleksi terbaru High Heels dari SUMMIT. 
Yang bestnya 3 pasang koleksi terbaru High Heel SUMMIT akan menemui 3 orang tuan baru yang bertuah nanti...yeayyyy!!!
Jadi jom share pengalaman shopping dengan SUMMIT sekarang : 


Blog: https://goo.gl/31ej9F

Jangan tunggu lama-lama okey!!



Haa....tengok tu Marsha pun dah jawab survei SUMMIT Online tau.

Tempoh kempen : sekarang hingga 27 Julai 2017.

Untuk rujukan boleh ke FB SUMMIT Online:





Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

4 comments: