Berbaloi-baloi Beli dan Amalkan FEMILAC

/
14 Comments

Berbaloi-baloi Beli dan Amalkan Femilac Milkbooster #tibetibebengkak

Assalamualaikum…


Entry kali ni khas buat ibu-ibu yang tengah menyusu dan yang dalam perancangan untuk menyusu bayi yang bakal dilahirkan nanti. Marsha tahu di zaman sekrang ramai ibu-ibu ingin menyusukan bayi sendiri secara eksklusif sehingga berumur 2 tahun. Tapi proses penyusuan ini sebenarnya memerlukan tekad dan usaha yang tak berbelah bahagi kerana ia agak mencabar dan memerlukan kekuatan dari segi mental terutamanya. Perlu sentiasa positif dan sentiasa kekal dan perlu penuh keazaman.

Pernah dengar milkbooster brand Femilac tak? 
Juga dikenali sebagai Femilac Milkbooster #tibetibebengkak.
Walaupun Femilac Milkbooster #tibetibebengkak ni agak baru tetapi Femilac Milkbooster #tibetibebengkak sangat glemer sekarang ni dan banyak testimoni yang positif dari pengguna Femilac Milkbooster #tibetibebengkak sendiri.
Ok pertama skali jom kita tengok apa itu Femilac Milkbooster #tibetibebengkak buat ibu-ibu yang belum tau lagi tentang Femilac Milkbooster #tibetibebengkak ni.
Femilac Milkbooster #tibetibebengkak ini ialah produk terbaru dan memang eksklusif untuk menambah susu badan ibu2 moden yang berjuang untuk menyusu badan sehingga 2 tahun dan DI KELUARKAN OLEH FEEDMILK NURSING WEAR.
Terbukti byk membantu ibu-ibu diluar sana  dgn keberkesanan yg pantas SEAWAL 1 JAM ..malah pelbagai manfaat si ibu dan anak dpt.
Khas untuk ibu-ibu yg ingin menambah susu dan ada masalah susu kurang atau teringin buat stok susu banyak boleh grab Femilac Milkbooster #tibetibebengkak .
TERBUKTI KEBERKESANANYA dgn BUKTI !!!
Selain itu juga warna packaging Femilac MODEN & EKSKLUSIF yang penting skali HARGA memang MAMPU MILIK.

Femilac Milkbooster #tibetibebengkak by Feedmilk

Femilac Milkbooster #tibetibebengkak

Kandungan istimewa yang ada dalam Femilac Milkbooster



Kelebihan Femilac

  1.     Penghasilan susu banyak tanpa perlu makan bahan yang lain, hanya kunyah DIHASILKAN SANGAT membantu para ibu yg sibuk keluar dlm bentuk tablet kunyah sahaja dan mudah dibawa kemana shaja. Warna packaging yang MODEN dan Exclusive & Harga mampu milik.
  2.       Susu berkualiti dan pekat ( baby cepat kenyang )
  3.       Tidur mencukupi ( baby tidak kerap bangun haus )
  4.       Membantu pencerahan kulit ( tidak kusam ,pucat )kerana terdapat vitamin C
  5.       Anak dan ibu bertenaga ( bahan khasiat makanan sunnah )
  6.       Baby tidur lebih lama.
  7.       Breast makin kembung dan kalau rasa bengkak cecepat la yer pump.
  8.       Dah boleh buat stock
Kelebihan Femilac Milkbooster #tibetibebengkak


 Testimoni Pengguna Femilac


Jom kita tengok testimoni pengguna Femilac yang telah mencuba Femilac Milkbooster ni:

Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

 Keistimewaan Jika Beli Femilac Milkbooster #tibetibebengkak


Setiap ibu-ibu menyusu yg membuat pembelian Femilac Milkbooster #tibetibebengkak akan tercalon dalam cabutan bertuah tau.
Hadiah-hadiah yg ditawarkan sgt lumayan antaranya loket emas, goldbar, gelang emas, beg jenama Carlo Rino, Guess dan lain2 sgt menggalakkan ibu2 menyusu kan anak sehingga 2tahun..dah la beli dapat tambah susu ibu dpt cabutan bertuah mana tahu rezeki ibu2 diluar sana kan?
Tuah ayam Nampak dikaki, Tuah manusia kita tak tau kan? Jadi grab peluang ni…hihi
Jom kita layan gambar-gambar hadiah...


Jom masih berlangsung hingga September 2017

Ini lucky draw masa 18 Ogos lepas


Cun kan? Jom kita beli Femilac Milkbooster jom!!

Handbag jenama Carlo Rino dan Guess

Gelang emas antara hadiah yang ditawarkan

Jadi, buat ibu-ibu yang berminat boleh terus ke butik ataupun stokis-stokis Femilac Milkbooster #tibetibebengkak kini semua pelusuk tempat ade kalau nak COD (Cash On Delivery)  pun bolehhhh!!

Ibu-ibu jom kita LIKE PAGE dan FOLLOW instagram (FEEDMILK) jom....

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/femilac/?hl=en
WEBSITE   : www.feedmilk.com

Untuk pembelian Femilac dan pertanyaan lanjut boleh hubungi melalui maklumat dibawah:

ALAMAT BOUTIQUE : Feedmilk Boutique - H50-1,
Jalan Serai Wangi, M16/M,
Alam Avenue 2, 40200,  Shah Alam. 

 BUKA :SELASA-AHAD  ( 11.00 AM - 8.00 PM )

Waze : Feedmilk Boutique


*segala pembelian atau keterangan lagi lanjut boleh

Alamat Hq: FEEDMILK BOUTIQUE SDN. BHD. (1160172-U)
                       No 9A Tingkat 1,Jalan Keluli AK7 / AK
                       Seksyen 7,40 000,
                       Shah Alam,Selangor
HOTLINE HQ : 03-33626516                                       











Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

14 comments:

  1. Bagus product ni ..adik SA pun amik..mmg susu ibu untuk baby Taufiq banyak...

    ReplyDelete
  2. menarik dan adik sepupu sy pun guna yg sama...

    ReplyDelete
  3. Kenyang baby kalau susu ibu banyak kan? Alhamdulillah sekarang banyak milkbooster dipasaran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu baby menyusu je memang kena ada untuk keperluan baby

      Delete
  4. Bagus benda ni Boleh sarankan dengan kawan-kawan mana ada masalah susu sedikit ni. Terima kasih share produk ni kak

    ReplyDelete
  5. Banyak baca feedback ramai ckp Femilac nih bagus..

    ReplyDelete
  6. ramai kata bagus. kene suggest kat adik adik ipar uyul ni
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  7. bestnya....rindu zaman menyusukan anak dulu...
    www.linliena.com

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)