H-Focus: Produk Minda Khas Untuk Anak-Anak

/
10 Comments


H-Focus: Produk Minda Khas Untuk Anak-Anak

Assalamualaikum...


Semua ibu bapa mahukan yang terbaik untuk anak-anak.
Betul tak??
Tak ada ibu bapa yang tak nak anak-anak mereka berjaya.
Sama jugak Marsha tipulah kalau kata 'Marsha tak kisah' tapi sebenarnya sebagai ibu bapa kita mesti 100% kisah anak-anak kita.
Jika nampak letih dan tidak bermaya atau tak fokus pada pelajaran memang Marsha sangattt risau.
Kalau boleh yang terbaik Marsha nak buat untuk anak Marsha.
Jadi Marsha pasti kawan-kawan diluar sana mengalami situasi yang sama.

Ok kali ni Marsha nak share satu produk Minda tetapi ia juga terbaik untuk Mata iaitu H-Focus.
So 2 in 1...untuk Minda dan juga Mata.
Ini kerana Mata dan Minda sama penting untuk pembelajaran anak-anak kita.
Ini dia produk H-Focus:


Info Produk H-Focus


Isi Kandungan100 Tablet Dalam 1 Botol
Tempoh penggunaan 1 BotolSehingga 60 hari (1 Tablet page & 1 Tablet malam)
No Pendaftaran KKMBukan Ketegori Ubat-Ubatan
Syarikat PengeluarSejagat Global Resources, 100% Bumiputera Islam dengan Kilang Berstatus GMP & Halal


H-Focus dapat membantu anak-anak untuk MINDA mereka:


✅ Menjadi rajin untuk belajar
✅ Suka dengan buku
✅ Mudah menghafal
✅ Minat dan cekap membuat matematik
✅ Meningkatkan daya fokus belajar terutama di sekolah
✅ Mudah mendengar kata
✅ Petah bercakap
✅ Mudah bangun pagi
✅ Mendapat keputusan yang baik dalam peperiksaan
✅ Mudah solat tanpa di suruh
✅ Meningkatkan keyakinan diri
✅ Menjadi lebih berdikari
✅ Meningkatkan selera makan anak(bagi yang kurang selera makan sahaja)

H-Focus dapat membantu anak-anak untuk MATA mereka:


✅ Mampu mengurangkan rabun jauh, rabun dekat, rabun silau, rabun malam.
✅ Mampu mengatasi masalah selaput mata, mata letih, mata berair, gatal mata.
✅ Mencerahkan penglihatan mata rabun jauh dan dekat.
✅ Mengurangkan lingkaran gelap bawah mata.
✅ Mencantik dan melembabkan mata yang lesu.
✅ Hilangkan masalah mata kering.
✅ Mengurangkan  masalah mata merah.
✅ Kurangkan masalah Rabun malam.
✅ Sesuai untuk Masalah mata berair.

Kandungan dalam satu tablet H-Focus :


Jadi ada 13 bahan premium seperti dalam gambar diatas yang terkandung dalam 1 tablet H-Focus.
Jadi ibu bapa tak perlu susah payah nak mencari sebab semua 13 khasiat bahan sudah ada dalam 1 tablet H-Focus.

Testimonial H-Focus







Berminat untuk dapatkan H-Focus ini dan nak tau maklumat lanjut, boleh kunjungi website

Produk Minda Terlaris


Marsha 
Part Time Blogger 
Review Product & Place Blogger 
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

10 comments:

  1. Memang hebat produk H-Focus ni...

    ReplyDelete
  2. Disebabkan sekarang ni banyak sangat makanan segera.. Susah juga nak dapatkan makanan yang bernutrien lengkap untuk perkembangan minda anak-anak..

    Bagus juga ada produk macam ni kan

    ReplyDelete
  3. Bagus Hi-Focus ni...byk kelebihan kalau amalkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau amalkan secara konsisten mesti cepat nampak perubahan

      Delete
  4. Ada perisa ke produk ni? bagus jugak kalau try bagi kat my dotter ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia satu perisa shj tapi confirm sedap...hihi

      Delete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)