Jana Pendapatan Nilai USD Di Youtube, Instagram & Blog Dengan Sushivid

/
9 Comments

Jana Pendapatan Nilai USD Di Youtube, Instagram & Blog Dengan Sushivid


Assalamualaikum


Menarik kan? Nak tau cara jana atau buat duit tanpa keluar rumah dan modal untuk dapatkan job?
Hanya memerlukan akaun Youtube, Instagram dan juga Blogger.
Kalau korang ada ketiga-tiga platform ni sangat-sangat ngam tau.
Beberapa hari lepas Marsha mendapat emel dari salah seorang rakan AFB dan juga sharing beliau cara jana duit USD melalui Sushivid.
Ada apa dengan Sushivid??

Sushivid ni adalah salah satu platform yang menyediakan peluang kerja atau dikenali sebagai job di kalangan reviewer blog, facebook dan juga instagrammer.
Peluang kerja secara online ni adalah dengan cara apply-review-success.
Lepas di luluskan baru lah kita layak untuk teruskan job tersebut melalui salah satu dari ketiga-tiga platform yang Marsha sebutkan tadi.


Jana Pendapatan Nilai USD Di Youtube, Instagram & Blog Dengan Sushivid


Cara nak apply akaun Sushivid ni??
Sebenarnya akaun ni boleh untuk Brand ( Owner Brand) dan Influencer ( Instagrammer, Blogger & Youtubers).

Bagi yang berminat untuk jana pendapatan melalui Sushivid ni perlu memenuhi syarat yang telah Sushivid tetapkan iaitu:

  • Instagrammers - 2,000 Folowers
  • Youtubers - 250 subscribers
  • Bloggers - 2000 visit setiap bulan.

Marsha sign up Sushivid akaun ni dengan blogger. Jadi kalau korang strong di instagram atau youtube atau blogger jangan lepaskan peluang untuk jana pendapatan.
Tak rugi sebab daftar Free Of Charge....hihi.
Tanpa modal dan boleh dapat upah paling minima USD20-USD500 untuk satu-satu job.
Apa salah kita grab peluang ni kan??

Jadi Marsha terangkan cara nak sign up akaun Sushivid ini.

Pertama skali ke link ni:

SIGN UP SUSHIVID ACCOUNT


Jom Daftar


Ok untuk kita pilih INFLUENCER dan sign up gunakan salah satu dari 3 platform yang strong bagi kita.
Marsha sign up guna akaun blogger.
Ok kemudian korang boleh klik icon macam manusia bahagian atas dan edit profile. Letak gambar dan juga maklumat yang diperlukan.
Selepas tu klik My Social Media di bahagian kiri dan link kan.
Kemudian dah selesai dan once Sushivid dah verify boleh mula apply job yang ada dengan klik New Campaign dan akan tertera seperti gambar di bawah.
Pilih kempen yang sesuai dan diminati dan isi maklumat serta demand USD untuk kita buat job yang kita pilih.

Sushivid 

Selain dari tu, korang juga boleh join Referall Program (klik bahagian kiri) dan dapatkan RM10 untuk setiap referall yang berjaya sign up melalui kod unik referall korang.
Lumayan kan??
Nampak tak jumlah yg ada dalam akaun Marsha? Itu setakat 23 Ogos 2017.
Job yang marsha apply masih dalam review doakan moga lulus ye...:)

3 Job yang telah Marsha apply


Apa lagi tunggu?? Jom sign up dan jana pendapatan USD dari rumah.
Tanpa modal juga....:)

Nak sign up? Jom

>> KLIK SINI<<


Boleh juga tinggalkan emel untuk Marsha contact balik dan bantu untuk sign up...:)



Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

9 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)