Berita Baik Buat Warga Perak Amnya dan Ipoh Khususnya !!

/
4 Comments

Assalamualaikum uolssss


Haaa apakah berita baik tu???


Baby & Kidz Fair


Haaa.....Baby & Kidz Fair kembali lagi di Ipoh dan akan diadakan di PHL Convention Centre, Mengelembu, Perak.
Pada 29 September 2017 (Jumaat) hingga 01 Oktober 2017 (Ahad) dari jam 10 pagi hingga 10 malam.
Moh le kite......💝💝

Jom Kita....

Jadi buat parents yang ada anak-anak kecil dan juga yang bakal jadi parents atau yang tengah menunggu cahaya mata seterusnya macam Marsha ni memang sesuailah tempat shopping untuk preparation terakhir.
Top up yang mana belum ada.....hihihi
Sebelum ni Marsha dah pernah pergi yang telah dianjurkan pada bln Jun aritu.
Memang sangat meriah dengan pelbagai barangan, brand dan juga produk.
Pelbagai produk yang ada seperti pakaian baby dan kanak-kanak, lampin pakai buang, set nursing, set pantang, babywearing, baby gear dan banyak lagi.
Kali ni nak pergi tengok breastpump, tungku dan beberapa barang baby yang belum ada.
Eh barang ibu dan baby.....hihihihi

Baby & Kidz Fair ni istimewa tau....kenapa Marsha cakap macam tu?
Sebab sepanjang 3 hari fair ni adalah peluang untuk grab tawaran murah sehingga 80% off. Best kan?
Bukan itu sahaja tau...pengunjung juga akan diberi rewards melalui program tertentu:

Buy & Reedem:

Hanya buat pembelian minimum RM100 dalam single resit atau resit berlainan dan dapatkan hadiah yang menarik segera pada hari itu juga.
Secara keseluruhan 100,000 hadiah akan diedarkan!!
Jadi makin banyak kita spend masa Baby & Kidz Fair ni, makin banyak lah hadiah yang bakal kita bawa balik. (Selagi Stok Masih ada)

Spend & Win:

Beberapa buah stroller baby dan hadiah yang menarik menanti untuk diedarkan kepada yang bertuah. Hanya buat pembelian minimum RM100 dan secara automatik entitle untuk 1 Lucky Draw.
Mana tau bertuah dapat stroller baby....tuah manusia kita tak tau kan?? 😍😍

Free Goddie Bag:

Haa....yang ni sape yang datang je mesti dapat Goodie Bag sponsor dari pelbagai jenama. Hanya register dan kemudian boleh reedem.

Join and Win:

Join aktiviti atas stage pada hari tersebut dan dapatkan hadiah. Yang bestnya tak ada bayaran untuk join aktiviti ni.

Meh Marsha share jadual aktiviti sepanjang Baby & Kidz Fair ni..

Jadual Baby & Kidz Fair


Jadi datanglah awal untuk grab semua hadiah dan join aktiviti disana nanti.
Jumpa korang disana yer.....👌👌







Marsha
Part Time Blogger
Review Product & Place Blogger
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

4 comments:

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)