Happy 35-Day To Me!!

/
6 Comments

28 Oktober 2017 | Hari Ulangtahun ke 35


Assalamualaikum..


Happy Birthday to me, 
Happy Birthday to me,
Happy Birthday to Marsha,
Happy Birthday to me....

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Marshaliza,
Allah selamatkan kamu...

Alhamdulillah 2 hari lepas genap Marsha 35 tahun.
Malu??? Alahai nak malu apa reveal umur? Dah memang umur 35 kan?..hihi
Umur hanya nombor tapi tuannya masih stay younger....hahahaha.

Alhamdulillah dikala tahun lepas Marsha sambut birthday bertiga.
Tahun ni Marsha sambut birthday bersama ahli baru famili anak kedua Marsha, Baihaqi.
Jadi kitorang dah berempat....syukur pada ALLAH memberikan peluang ini.
Syukur alhamdulillah Marsha masih dipinjamkan udara untuk benafas, anggota badan untuk membantu Marsha dalam kehidupan Marsha.
Syukur dipinjamkan ahli keluarga yang sentiasa berikan support terutamanya suami, anak-anak dan juga famili.

Walaupun tahun ni sambut birthday masih dalam berpantang, Marsha tetap happy sebab dapat makan masakan suami.
Tahun ni tak berkesempatan nak makan kek Baskin Robin atau Hagen Dazz.
Takpe next year kita makan yer sebab Marsha kena pantang ais setahun sekurangnya.
Badan nak pakai lama tau....tak nak sakit-sakit badan.
Lepas ni nak merancang untuk anak yang ketiga pula next 2 year....hihihi
Target umur 40 ada 4 orang anak tapi tu perancangan Marsha je hanya ALLAH yang menentukan.

Terima kasih kepada encik suami dan kakak Anith atas hadiah yang Ibu sangat suka.
Wangiiiiii sangat sayang nak pakai.
Dah boleh agak kan? Haa....mestilah perfume...hihi
Pandai dorang keluar berdua beli present dendiam.
Comel je abah dengan anak ni.....hihihi

Kakak Anith yang tulis ucapan ni

Isi dalam | Perfume Signorina dari Salvatore Ferragamo

Tak lupa terima kasih buat suami, anak, keluarga dan kawan-kawan serta sahabat handai atas ucapan hari lahir dan doa.
Untuk kawan-kawan yang pernah bersua muka atau tak ucapan semua amat bermakna pada diri ini.
Marsha sangat-sangat hargai.
Moga silaturrahim antara kita sampai bila-bila....Aaamin.


Oklah maktang nak stop sini dulu.
Kita jumpa next entry ye...😍



Marsha 
Part Time Blogger 
Review Product & Place, Lifestyle, Parenting, Travel, Health & Beauty Blogger 
Shaklee ID shoot to Master Coordinator 2018


You may also like

6 comments:

  1. salam singgah. Hb! smoga pjg umur dan dimurahkan rezeki :D

    ReplyDelete
  2. Happy birthday Marsha. One year older means one year wiser and one year more beautiful. Awww :)

    Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu, dunia akhirat, Ameeennn

    ReplyDelete
  3. Happy birthday marshaliza semoga panjang Umur Dan murah rezeki. Lepas pantang nanti boleh bedal kek ye

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday yer... Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday to you. Stay wiser and keep on blogging spirit. Hope to hear more story.

    ReplyDelete
  6. Wah bestnya dapat hadiah dari anak dan suami.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi tinggalkan komen. Moga dimurahkan rezeki semua. Tunggu saya terjah balik yer..:)